Yhteisö

Lueskele, kysy neuvoa, keskustele, opi uutta ja liity mukaan!
Jäseniä 65908
Kirjoituksia 178513

Viestit eivät mene perilleViestit eivät mene perille

Kommentaattori
Viestejä 25 kpl

Viestit eivät mene perille

1/13
Sähköpostiin tulee koko ajan vikailmoituksia. Etenkin mun viestit Hotmailiin sekä multi.fi-osoitteisiin eivät mene perille ja näyttää siltä että joko Sonera on estänyt näitä tai nämä ovat estäneet Soneraa. Kyseessä EI ole roskapostia.
Vastaa
0 tykkäystä
12 vastausta

Uusi jäsen
Viestejä 4 kpl

11/13
Eikö tälle, että Hotmail- ja gmail blokkaavat Soneran meilit, voi todellakaan tehdä yhtään mitään??? On kestänyt jo ainakin toista vuotta. Hankaloittaa jo yritystoimintaa.
Vastaa
0 tykkäystä

Vakiokalustoa ☆☆
Viestejä 307 kpl

12/13
Moi hallhe-f!

Ilmoittelemme näistä aina toiseen päähän. Meidän päästä ei valitettavasti muuta voi, kuin laittaa toiseen päähän tietoa ongelmien ilmetessä. Pyrimme toki siihen, että blockaukset lakkaisivat kokonaan.
Vastaa
0 tykkäystä

Konkari
Viestejä 575 kpl

13/13
Mitä blokkaavat operaattorit kertovat blokkauksen syyksi ja mitä Sonera on tehnyt syyn poistamiseksi? Ilmoitus, että Sonera on huomannut postiaan blokattavan ja pitää sitä haitallisena, ei tietenkään riitä.

Tunnetusti esim. roskapostitusta voi helposti tehdä minkä tahansa sähköpostiuosoiteen nimissä, mutta ei saa olla verkossa niin että rikolliset voivat toimia Soneran palvelimilla tai Soneran palvelimien nimissä.
Vastaa
0 tykkäystä
Haluatko lisätä keskusteluun jotain, tai kysyä lisää? Kirjaudu sisään tai liity jäseneksi osallistuaksesi keskusteluun. Löydät linkit myös sivun yläreunasta.