Webmail kirjautisen vika palasi

  • 11 December 2014
  • 5 kommenttia
  • 0 katselukertaa

Jälleen ei tänään ole päässyt kirjautumaan webmailiin. Aina tulee ilmoitus virheellisestä tunnuksesta.

Tämä tuntuu tulevan aina kun sivu yrittää ladata jotain statistik.gallup.net:istä?

-Jan

5 kommenttia

Sama vika täällä. Tunnukseni ovat 100% oikein ja väittää että kirjautumistiedot ovat virheelliset.
Eipä toimi minullakaan ja myöskään "omille sivuille" ei pääse kirjautumaan. Sähköposti sinällään toimii esimerkiksi puhelimessa. En nyt jaksa virittää tähän koneelle mitään sähköposticlienttiä, mutta todennäköisesti nekin toimisivat koskapa puhelimessakin oleva toimii.
Minulla "omat sivut" hyväksyy salasanan, mutta suora yritys webmailiin ei. Muutama lisäklikkaus omien sivujen kautta sähköpostiin on vähän ärsyttävää. Saisiko tästä vikailmon eteenpäin vai pitääkö soitella sille pirun robotille?

[edit] Lisäinfona: suora kirjautuminen webmail.inet.fi tuntuu toimivan satunnaisesti. En vain ole onnistunut selvittämään minkälaisissa tilanteissa.
JarnoF kirjoitti:
Saisiko tästä vikailmon eteenpäin vai pitääkö soitella sille pirun robotille?


Keskustelupalstan kautta ei vikailmoitusta voi jättää, mutta Laajakaistan vikailmoituslomakkeella se onnistuu.

Itse kohtaan joskus harvoin tilanteen, jossa Soneran webmail väittää tunnusten olevan väärin, vaikka ne ovat 100% varmuudella oikein. Käytän pääasiassa Firefoxia. Kun tässä tilanteessa testaan kirjautumista Internet Explorerilla samoja tunnuksia käyttäen, kirjautuminen toimii aina. Sen jälkeen kirjautuminen toimii myös Firefoxilla.
Lisäksi kannattaa ottaa huomioon, että jos syöttää tunnukset (oikeasti) väärin useaan kertaan lyhyen ajan sisällä, voi tunnukset mennä lukkoon. Tällöin ne ovat lukossa n. tunnin ajan. Omille sivuille kirjautumisen pitäisi toimia siitä huolimatta.

Vastaa