Julkinen alue
Telia Yhteisö
peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
trevori73_
Uusi keskustelija
  • 0 custom-general.kudos
  • 14 custom-general.replies
  • 0 custom-general.solutions

ZyXEL P-660H-D1 ja nat pois? Ratkaistu

Ylläpito on lukinnut tämän ketjun. Uusia kommentteja ei voi kirjoittaa
Miten saan nat:n pois kyseisestä ZyXEL P-660H-D1 purkista? Menin hallintasivulla kohtaan Network-nat ja poistin ruksin kohdasta "Active Network Address Translation(NAT)" ja kohtaan Security-Firewall ja rasti pois kohdasta "Active Firewall" niin ei avaa sivuja ollenkaan. Vai pitääkö tehdä porttiohjaukset?

1. Avaa selain ja kirjoita osoiteriville http://192.168.1.1. Tämän jälkeen Zyxel kysyy salasanaa (Password). Salasana on oletuksena 1234, jos sitä ei ole aiemmin muutettu. Pyyhi automaattisesti ilmaantuneet pallukat ja kirjoita tilalle kyseinen salasana ja paina Login. Kirjautumisen jälkeen Zyxel pyytää salasanan vaihtamista. Tämän voi ohittaa valitsemalla Ignore.

2. Jos vasemmassa reunassa näkyy valikkona vain P-660H-D1 tai P-660HW-D1, on salasana syötetty kirjautuessa väärin. Palaa edelliselle sivulle ja varmista, että syötit salasanan oikein. Valitse vasemmasta reunasta Network ja sen alta avautuva valinta WAN. Vaihda kohdasta Mode alasvetovalikosta Bridge. Asetukset muuttuvat automaattisesti kuvan mukaisiksi. Paina tämän jälkeen Apply.

Valitse vasemmasta reunasta LAN ja sieltä avautuvan sivun yläreunasta DHCP Setup. Vaihda kohtaan DHCP asetukseksi None. Paina tämän jälkeen Apply.

Valitse vasemmalta reunasta kohta NAT ja varmista, että kohdasssa Active Network Address Translation (NAT) ei ole ruksia. Poista ruksi tarvittaessa ja paina Apply. Tämän jälkeen selaimen ikkunan voi sulkea ja sammuttaa sekä käynnistää virrat uudelleen Zyxelin verkkopäätteestä, jotta uudet asetukset astuvat voimaan.
1 vastaus
Tapio_
Vanhan Palstan telialainen
  • 0 custom-general.kudos
  • 1901 custom-general.replies
  • 0 custom-general.solutions

Ylläpito on lukinnut tämän ketjun. Uusia kommentteja ei voi kirjoittaa
Kiitos havainnollisesta ohjeesta.
Asiakaspalvelu palvelee sinua osoitteessa http://www.sonera.fi/asiakastuki/. Osoitteesta löydät Useimmin kysytyt kysymykset, Keskustele ja kysy –palstan ja Ohjeet ja vinkit.