iphone 5s ja tilauksen kulku

  • 11 December 2014
  • 3 kommenttia
  • 0 katselukertaa

heips.tilasin perj. 25.10 iphone 5s 32gb goldin ja samalla päivitin liittymääni. koska liittymän päivitys vaihtuu ja/tai näkyy esim. omilla sivuilla? tuleeko s-postiin varmistus joskus? jäi vaan mietityttään asia kun aspan neidin kanssa oli miellyttävä jutella ja tuntui jälkikäteen siltä et meniköhän kaikki niinkuin piti? tänään piti vissiin tulla luureja ja toimitus tän viikon aikanakin. no ei tää muutamista päivistä kiinni ole mut yleensä kyllä jonkinlainen tilausvahvistus on aina heti tullut.

3 kommenttia

Hei Ipanez: Liittymän päivitys näkyy Omilla Sivuilla lähes samantien, kun se on tehty. Puhelimen tilauksesta sinulle lähtee tilausvahvistus sähköpostiisi heti kun tilaus on syötetty järjestelmäämme. Luultavasti tilauksesi suhteen kaikki on kunnossa ja kyse on nyt vain siitä, että tilaamaasi puhelinmallia ei ole vielä tullut Sonera Kauppaan ja siitä syystä tilaustasi ei ole vielä tallennettu. Jos haluat, että tarkistan mitä tilauksellesi kuuluu, lisäähän asiakasnumerosi Profiilisi tietoihin niin pääsen kurkkaamaan tarkemmin. Asiakasnumero ei näy muille käyttäjille.
asiakasnumero on lisätty nyt.
Ipanez: Eli tietojemme mukaan sinulle on luvattu tilata haluamasi puhelinmalli heti kun niitä tulee tilattavaksi. Samassa yhteydessä on ollut tarkoitus vaihtaa tuo liittymätyyppi. Katsoinkin nyt että liittymätyyppi on vaihdettu Super tarjoukseen eilen, joten ainakin tuo liittymäasia on jo kunnossa. Asiakaspalvelija jonka kanssa juttelit, hoitaa sitten tuon puhelintilauksen heti kun se on mahdollista.

Vastaa