kirjanmerkki Motorolla

  • 11 December 2014
  • 5 kommenttia
  • 0 katselukertaa

hei

varmaankin ketjuista löytyy vastaus, mutta kaiken kahlaaminen on hankalaa ja pikahaku ei tuottanut tulosta

en ole löytänyt tuosta boxista mahdollisuutta merkitä kohtaa, johon lopetan vaikka nyt katselun ja haluaisin jatkaa katselua tuosta kohdasta
en onnistu tuossa kirjaston tai omien tallenteitten kohdalla

mitä teen väärin vai onko tuo ylipäätään mahdollista

kiittäen

näppisongelmainen 😉

5 kommenttia

Hei kariv

Tällä hetkellä tallenteiden jatkaminen edellisestä pysähdyksestä ei ole mahdollista kuin videovuokraamon elokuvissa. Eli jos pysäytät tallenteen niin seuraavalla kerralla katselu on aloitettava alusta.

Videovuokraamon elokuvissa voi jatkaa katselua siitä, mihin viimeksi jäit, painamalla kaukosäätimen 0-näppäintä normaalin TVn ollessa päällä.
Kiitos Antti!

sääli, olisi toimivampaa, jos tuollainen kirjanmerkki -toiminto olisi olemassa

mutta näillä mennään ja kelaillaan

hyvää syksyä!
Niin sonerahan ei halua kehittää palveluansa lukuisista ilmoituksista huolimatta.
Hetkinen, onko kirjanmerkki tallenteissa jotenkin laiteriippuvainen? Koska minulla ainakin Motorola 1003 digiboksissa laite muistaa kohdan johon ollaan viimeksi jääty. Tallenteen käynnistyessä laite kysyy, että aloitetaanko alusta vai siitä kohtaa mihin viimeksi jäätiin...

Koska itselläni tallenne jumiutuu jos se on 'liian' kauan pysäytystilassa, kirjanmerkit ovat olennainen osa katselua. Viimeksi jäätyyn kohtaan pääsee pysäyttämällä tallenne ja käynnistämällä se uudelleen.

Onko tilanne muuttunut jossain vaiheessa niin, että esimerkiksi seuraavassa digiboksin päivityksessä kirjanmerkit katoavat?

p.s tässä on itsellä käsillä Sonera Viihteen uusiminen muutaman päivän sisään ja jos kirjanmerkit katoaisivat, en uusisi palvelua.
Hei Hagleberry,

Tallenteiden kohdalla palvelun pitäisi nimenomaan toimia niin että kun tallenteen katsominen on jäänyt kesken, niin seuraavalla kerralla kun tallennetta käynnistellään, niin sinulta kysytään haluatko jatkaa tallennetta siitä kohdasta mihin viimeksi jäit vai aloitetaanko alusta.

Vastaa