liittymän toimitusaika

  • 11 December 2014
  • 4 kommenttia
  • 1 katselukerta

Hei, tilasin viikko sitten Iphonen, sain sen perjantaina. Mikä on liittymän siirtymis/avaus aika (vanha numero säilyy)? Jossain lipussa luki että 5pv ennen tulee tekstari.

4 kommenttia

Hei aripe: Etäkaupan (verkkokauppa, puhelin) kautta tilatuissa tuotteissa on 14 vrk perumisoikeus ja numeronsiirroissa huomioidaan tämä eli numerosi siirtoaika on noin 2 viikkoa noutohetkestä. Tulet saamaan tekstiviestin, kun siirto on käynnistynyt onnistuneesti.

25.5.2011 astui voimaan lakimuutos, joka mahdollistaa määräaikaisen numeron siirtämisen. 14 vrk perumisoikeudella varmistetaan se, että asiakas on tietoinen vanhan sopimuksen määräaikaisuudesta ja siihen liittyvästä maksuvelvollisuudesta. Lisätietoja numeron siirrosta löydät täältä. Tervetuloa asiakkaaksi!

Ps. Olethan sinäkin jo tutustunut Facebook-sivuihimme ja liittynyt tykkääjiin? http://www.facebook.com/sonera
Kyseessä ei ollut etäkauppa, vaan kaupat solmittiin liikkeessä. Siinä puodissa ei vain silloin tavaraa ollut.
aripe: Selvittelemme tätä ja palaamme asiaan heti, kun saamme varmistuksen siirtoajankohdasta.

Jos sinulla on tiedossa asiakasnumero, käy lisäämässä se käyttäjätunnuksen profiiliin (Omat asetukset > Profiili > Asiakasnumero), niin asian selvittäminen helpottuu. Asiakasnumero ei näy muille keskustelupalstan käyttäjille. Asiakasnumerosi löytyy esimerkiksi viimeksi tulleesta laskusta. Jos asiakasnumeroa ei vielä ole, niin voit lisätä puhelinnumerosi esim. 0401234567 (ilman väliviivaa) asiakasnumeron tilalle.
Mikäli kauppiaalla ei ole antaa laitetta mukaan samantien ja puhelin tulee myöhemmin postin kautta, tulee laitteelle automaattisesti 14 vrk perumisoikeus. Koska perumisoikeus huomioidaan numeronsiirtoajassa, on liittymäsi siirtoaika n. kaksi viikkoa. Mikäli et ole vielä saanut tekstiviesti-ilmoitusta, voit tiedustella liittymäsi tilannetta tarkemmin puhelimitse asiakaspalvelusta. Yhteystietomme löytyvät tästä.

Vastaa