Telia Yhteisö
peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
roottorimies_
Uusi keskustelija
  • 0 custom-general.kudos
  • 12 custom-general.replies
  • 0 custom-general.solutions

"Relaying not allowed - please use SMTP AUTH"

Ylläpito on lukinnut tämän ketjun. Uusia kommentteja ei voi kirjoittaa
Terve,


Jostain syystä sähköpostini on alkanut herjaamaan seuraavanlaista 8.4 alkaen:

"Postia lähetettäessä tapahtui virhe. Postipalvelin vastasi: RCPT TO:<xxxxx> Relaying not allowed - please use SMTP AUTH. Tarkista osoite. Aiemmin on kyllä toiminut varsin hyvin.

Käytössä on Mozilla Thunderbird (11.01) mailia varten. Olen yrittänyt tuota autetikointia jo vähän vilkuilla ja säätääkin, mutta turhaan.. En kai vaan osaa. En saa päähäni mikä käyttäjutunnus tarkalleen tulisi olla asetettuna autetikointiruutuun ja ohjelman kysyessä salasanaa aina tulee herja, että tunnukset ovat väärin.

Eli ilmeisesti nykyään tarvii olla tuo autetikointi päällä, vai onko systeemeissänne kenties jotain väliaikaista häiriötä?
1 vastaus
Niinamari_
Vanhan Palstan telialainen
  • 0 custom-general.kudos
  • 1473 custom-general.replies
  • 0 custom-general.solutions

Ylläpito on lukinnut tämän ketjun. Uusia kommentteja ei voi kirjoittaa
Hei! Käytätkö ohjelmassa etunimi.sukunimi@pp5.inet.fi sähköpostiosoitettasi? Jos näin, käythän tarkastamassa Thunderbird/Sähköpostiasetukset. Toivotaan, että sieltä apua löytyisi.
Asiakaspalvelu palvelee sinua osoitteessa http://www.sonera.fi/asiakastuki/. Osoitteesta löydät Useimmin kysytyt kysymykset, Keskustele ja kysy –palstan sekä Ohjeet ja vinkit. Löydät meidät myös Facebookista, http://www.facebook.com/sonera
Tämän osion uusimmat keskustelut