thomson tg789vn xbox 360 ja NAT

  • 11 December 2014
  • 5 kommenttia
  • 4 katselukertaa

Ongelmana on että reitittimen asetukset ovat muuttuneet itsestään ja samalla NAT ei ole enää open tilassa. Tämä estää esim MW3 matsejen haun kokonaan ja kyrsiihän tuo muutenkin. Onko tälle asialle mitään tehtävissä?? Kuitenkin viikko sitten homma toimi.

5 kommenttia

Palvelureitittimeen jaettiin softapäivityksiä viime viikolla ja päivityksen ohessa asetukset olivat nollaantuneet / muuttuneet. Mikäli tästä oli kyse, asetuksien muuttaminen ennalleen pitäisi onnistua hallintaohjelman kautta. Vai tarkoititko että NAT:in Open -tila ei ole enää kytkettävissä päälle?
Sitäpä juuri tarkoitin. Jos tämä sitten vielä on mahdollista niin olisi mukava saada vähän neuvoja tämän avaamiseen kun ei viitsi mennä sörkkimään asetuksia ihan summassa.
Laitan tuosta kyselyä eteenpäin, että mikä tuon NAT:in Open -tilan kohtalo on. Laitan tänne tiedon kun saan vastauksen.
Tähän ei ilmeisesti ole tullut selvyyttä?

Itselläni myös sama ongelma Liven kanssa, ja mitkään port forwardit (game sharing tämän routerin tapauksessa) eivät tunnu auttavan. Pystyn kyllä muutaman kaverin kanssa livessä jotain pelailemaan, mutta useimpiin kavereihini en saa yhteyttä.
Mulle oli viimeisen parin päivän aikana tehty myös mahtavaan Thomsoniini joku päivitys. Tietenkin kaikki asetukset nollattu jne. Nyt sitten tuli ongelmia Xboxin kanssa. Pääsen kyllä Liveen, mutta Natti on rajoitettu etten oikein pääse kunnolla pelaamaan. Oon tässä nyt koko illan runkannu tuota kuntoon koittaen erilaisia ohjeita, mutta mikään ei ole auttanut. Täällä keskusteluissa on ihmiset kyselleet vastaavasta asiasta, mutta aika huonosti Soneran veijaritkaan näyttää näistä tietävän??? Pitänee vaihtaa vanha reititin takaisin, eipähän sitä kukaan puukota ja yhteydet toimii... kivoja yllätyksiä nämä.

Vastaa