EN SAA LINKKIÄ AUKI SÄHKÖPOSTISSA

  • 11 December 2014
  • 3 kommenttia
  • 12 katselukertaa

Pari viikkoa sitten sähköpostiini tulleet linkit ja myös mainokset alkoivat takkuilla niitä avatessani ja nyt ne eivät aukea lainkaan. Raivostuttavaa kopioida linkkejä selaimeen ja mainoksissahan linkit eivät ole edes näkyvissä. Käytössä n. 2,5-vuotias Soneralta liisattu pöytätietokone. Mikä avuksi?

3 kommenttia

Aloitapa kertomalla käyttöjärjestelmästä, sähköpostiohjelmasta, selaimesta. http:-linkin napauttamisesta sähköpostiviestissä sähköpostiohjelmassa (ei webbimailissa) varmaan puhut

Voisihan tuo olla vaikka "turvatason korotus sähköpostissasi". Jos linkit toimivat webbiselaimessa ja webbimailissakin, niin ongelmaa lie haettava sähköpostiohjelmasi asetuksista.
Kiitos ; ) Windows XP Home, Internet Explorer ja Outlook Express 6. Linkit sun muut toimivat kyllä selaimessa, mutteivät sähköpostissa...
Jostain syystä tietokoneesi ei nyt ymmärrä, millä ohjelmalla sen sähköpostiviesteissä olevia linkkejä pitäisi avata. Internet Explorerista kannattaakin ensimmäisenä tarkistaa, että se on oletusselaimena.

Mikäli Internet Explorer on oletusselaimena tai tästä ei ole apua, jäänee ongelma nyt Outlook Expressiin ja sen asetuksiin. Ohjeita löydät asiakastukisivustoltamme täältä.

T. Panu
Sonera Asiakaspalvelu

Vastaa