Eurosport-kanavien poistuminen


Siis jälleen ollaan tässä tilanteessa. Muiden muassa Eurosport-kanavat ovat taas veitsenterällä Telian palveluissa (telia.fi/kanavatiedote). Väännetään nyt oikein rautalangasta: AIKOOKO TELIA ESTÄÄ ASIAKKAITAAN NÄKEMÄSTÄ OLYMPIALAISIA (Dplayn yksinoikeus)? Sekä muut ESportlajit kuten esim. tennis ja snooker? Vai kiristääkö Dplay Teliaa olympialaisilla? Ala-arvoista. Mitään vastaavia korvaavia kanavia ei ole olemassa. Asia on korjattava välittömästi. En ole ollut vuosikausia Telian asiakkaana joutuakseni säännöllisesti Telian ja Dplayn kiistan välikappaleeksi.Jonkinlainen hyvitys on välttämätön, ja mikäli Telia tosiaankin sensuroi pitempään Eurosportia, suosittelen kääntymään suoraan yhtiön puoleen: esim. vuoden tilauksen saa 40 eurolla.


28 kommenttia

Tarkoitan selostuskieltä eli tuolla kanavan esittelyssä mainitaan:useita eri kielivaihtoehtoja. Tekstitystä kanavalla ei tietääkseni ole,mutta ilokseni huomasin että se onkin kuvaltaan nykyään HD tasoinen. 

 

Käyttäjätaso 5
Kunniamerkki +13

Jos valittavissa on eri selostuskieliä niin kielen voi vaihtaa kaukosäätimen sinisestä napista. Testasimme Euronews -kanavan, eikä sillä ole vaihdettavissa selostuskieltä. Selvitämme vielä, mistä ilmoitus tulee ja onko se mahdollista poistaa, ettei olisi ristiriidassa toiminnan kanssa.


 


HD-laatua tosiaan laajennetaan yhä useammalle kanavalle, mukavaa että olet tyytyväinen laadun parannukseen!

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +19

Saimme nyt vastauksen tähän kieliasetuksiin liittyen. Signaalista, joka meille kanavalta tulee on poistettu tuo kielivalintamahdollisuus. Sen vuoksi kanavan kieli on englanti eikä sitä ole mahdollista vaihtaa.  

Vastaa