Yhteisö

Lueskele, kysy neuvoa, keskustele, opi uutta ja liity mukaan!
Jäseniä 62313
Kirjoituksia 170252

Arvontaan osallistuminen ei onnistuHighlighted
Uusi jäsen
Rekisteröitynyt: ‎29-03-2017
Kirjoituksia: 3
1/4

Arvontaan osallistuminen ei onnistu

Kun yrität osallistua arvontaan sivu heittää sinut aivan muualle. Kun klikkaa osallistu, mennään vauhdilla aivan muualle. Ei sinne arvontaan mihin pitää päästä. *******a juttu sinäänsä. Sivulla näkyy vanhoja arvontoja. ja sellaista mihin en halua sekaantua.

Korjatkaa siten, että kun klikkaat osallistu mennään vauhdilla juuri siihen mihin oallistut (toivoakseni) !!!!!!

 

Edit IlariJR: otsikko muokattu.

0 tykkäystä
3 vastausta
Highlighted
Vakiokalustoa
Rekisteröitynyt: ‎18-09-2017
Kirjoituksia: 111
2/4

Vs: Arvontaan osallistuminen ei onnistu

Tarkoitatkohan suurta synttäriarvontaa? Tekstin lopussa näkyvä harmaa Osallistu-laatikko tosiaan harhaanjohtava, laatikko on blogimerkinnän aihetunnus ja se ei johda arvontaan osallistumiseen vaan sivulle jossa on muita arvonnoista kertovia blogimerkintöjä.

Voit osallistua arvontaan menemällä alas blogimerkintäsivulla ja kirjoittamalla kommenttisi siellä näkyvään laatikkoon.

Highlighted
Yhteisömanageri
Rekisteröitynyt: ‎12-12-2014
Kirjoituksia: 3 870
3/4

Vs: Arvontaan osallistuminen ei onnistu

Kiitos sornmark palautteesta. Korjaamme tunnisteiden ulkoasua sekä sijoittelua artikkelissa, mietimme myös tunnisteiden nimiä uusiksi. Eli tämä on niin sanotusti työlistalla.

 

Blogissa on muutamia tunnisteita (painikkeita) joita klikkaamalla voi lukea ko. aihealueen artikkeleita. Osallistu-tunnisteella löytyy artikkeleita joissa esim. haemme osallistujia pilotteihin, löytyy arvontoja ja niin edelleen. Osallistu-nappi on kieltämättä hämäävä, toisaalta artikkeleissa on aina kerrottuna toimintaohjeet joilla kuhunkin kisaan tai pilottiin voi osallistua.

 

Korjaamme kuitenkin tämän asian tavalla tai toisella. Olet nyt toinen joka antoi asiasta palautetta, kiitos siitä Hymiö Onnellinen

0 tykkäystä
Highlighted
Lady
Lady
Rekisteröitynyt: ‎06-06-2015
Kirjoituksia: 3 335
4/4

Vs: Arvontaan osallistuminen ei onnistu

Hei @sornmark!

Kokeileppa tulisiko tästä : https://yhteiso.telia.fi/t5/Blogi/Suuri-synttariarvonta-Kenet-haluaisit-yllattaa/bc-p/166019#M5039  suoraan kommenttiosio näkyviin, johon kommentoimalla vaikkapa : "Haluan yllättää itseni" saat oikeuden osallistua arvontaan.