Yhteisö

Lueskele, kysy neuvoa, keskustele, opi uutta ja liity mukaan!
Jäseniä 64892
Kirjoituksia 176475

Arvontaan osallistuminen ei onnistuHighlighted

Arvontaan osallistuminen ei onnistu

Uusi jäsen
Viestejä 3 kpl

Arvontaan osallistuminen ei onnistu

1/4

Kun yrität osallistua arvontaan sivu heittää sinut aivan muualle. Kun klikkaa osallistu, mennään vauhdilla aivan muualle. Ei sinne arvontaan mihin pitää päästä. *******a juttu sinäänsä. Sivulla näkyy vanhoja arvontoja. ja sellaista mihin en halua sekaantua.

Korjatkaa siten, että kun klikkaat osallistu mennään vauhdilla juuri siihen mihin oallistut (toivoakseni) !!!!!!

 

Edit IlariJR: otsikko muokattu.

Vastaa
0 tykkäystä
3 vastausta
Highlighted

Vakiokalustoa
Viestejä 112 kpl

2/4

Tarkoitatkohan suurta synttäriarvontaa? Tekstin lopussa näkyvä harmaa Osallistu-laatikko tosiaan harhaanjohtava, laatikko on blogimerkinnän aihetunnus ja se ei johda arvontaan osallistumiseen vaan sivulle jossa on muita arvonnoista kertovia blogimerkintöjä.

Voit osallistua arvontaan menemällä alas blogimerkintäsivulla ja kirjoittamalla kommenttisi siellä näkyvään laatikkoon.

Vastaa
Highlighted

Yhteisömanageri
Viestejä 4 049 kpl

3/4

Kiitos sornmark palautteesta. Korjaamme tunnisteiden ulkoasua sekä sijoittelua artikkelissa, mietimme myös tunnisteiden nimiä uusiksi. Eli tämä on niin sanotusti työlistalla.

 

Blogissa on muutamia tunnisteita (painikkeita) joita klikkaamalla voi lukea ko. aihealueen artikkeleita. Osallistu-tunnisteella löytyy artikkeleita joissa esim. haemme osallistujia pilotteihin, löytyy arvontoja ja niin edelleen. Osallistu-nappi on kieltämättä hämäävä, toisaalta artikkeleissa on aina kerrottuna toimintaohjeet joilla kuhunkin kisaan tai pilottiin voi osallistua.

 

Korjaamme kuitenkin tämän asian tavalla tai toisella. Olet nyt toinen joka antoi asiasta palautetta, kiitos siitä 🙂

Vastaa
0 tykkäystä
Highlighted

Lady
Lady
Viestejä 3 445 kpl

4/4

Hei @sornmark!

Kokeileppa tulisiko tästä : https://yhteiso.telia.fi/t5/Blogi/Suuri-synttariarvonta-Kenet-haluaisit-yllattaa/bc-p/166019#M5039  suoraan kommenttiosio näkyviin, johon kommentoimalla vaikkapa : "Haluan yllättää itseni" saat oikeuden osallistua arvontaan.

Vastaa
Haluatko lisätä keskusteluun jotain, tai kysyä lisää? Kirjaudu sisään tai liity jäseneksi osallistuaksesi keskusteluun. Löydät linkit myös sivun yläreunasta.