Lokakuun sarjauutuudet

  • 1 October 2021
  • 0 kommenttia
  • 5 katselukertaa

Käyttäjätaso 5
Kunniamerkki +15


 


Lokakuussa C Moressa virittäydytään syksyn tunnelmiin uusien C More -alkuperäissarjojen ja true crime -draaman parissa. Katsottavaksi saadaan mm. C More -alkuperäisuutuus Pahan väri, jossa Jukka Rasila nähdään Hanskakuristajan roolissa. Odotettu Solsidanin 7. kausi, kauhukomediasarjat Chucky ja The Bite starttaavat sekä Below Deckin uusi kausi. Tarjolla on siis jälleen laatuviihdettä, jokaiselle jotain! 🙂> 


 


Jos sinulla ei vielä ole Telia TV:täC Moren suoratoistopalvelua tai C More TV:tä käytössäsi, kannattaa ne nyt napata voimassa olevaan etuhintaan! HBO:n kanavapaketin saat 14 vrk ajan maksutta! 📺>💻>👌>


 


Sisällysluettelo: 


 


C More


Nashville, kausi 6, osa 2


Dr. Death


Dr. Death: The Undoctored Story


Lego Masters Australia, 3. kausi


Love Island USA, 3. kausi


Baptiste, 2. kausi


Solsidan – Onnea onkimassa, 7. kausi


Pahan väri


The Bite


Below Deck, 9. kausi


Chucky


 


HBO


Succession, 3. kausi


 Nashville, kausi 6, osa 2


1.10. vain C More suoratoistopalvelussaAmerikkalainen draamasarja kertoo naispuolisista country-tähdistä, jotka kamppailevat päihittääkseen kilpailijat ja päästäkseen musiikkibisneksen huipulle. Hayden Panettieren tähdittämän musiikkidraaman 6. kauden jälkimmäinen osa (jaksot 9-16/16) saapuu C Moreen lokakuun ensimmäisenä päivä.


 


Kerralla julkaistavien jaksojen myötä C Moresta löytyy country-musiikin maailmaan sukeltava sarja kokonaisuudessaan, ensimmäisestä kaudesta viimeiseen.


  Dr. Death


5.10. C More suoratoistopalvelussa
5.10. klo 22.00 C More First -kanavallaTositapahtumiin ja samannimiseen suosittuun rikospodcastiin perustuva true crime -draama neurokirurgi Christopher Duntschista, joka vahingoitti tai tappoi lähes 40 potilasta työskennellessään teksasilaisessa sairaalassa vuosina 2011-2013. Tuoreessa draamasarjassa Dr. Death -lempinimen saanutta kirurgia esittää Joshua Jackson ja epäilevinä kollegoina nähdään Christian Slater ja Alec Baldwin, jotka yrittävät estää Duntschin hirmutekoja.


 


Sarjaa seurataan C Moressa kahden jakson viikkotahdilla.


  Dr. Death: The Undoctored Story


5.10. C More suoratoistopalvelussa
6.10. klo 22.00 C More First -kanavallaSamaan aikaan, kun C Moressa alkaa tässä artikkelissa jo esitelty Dr. Death -draamasarja, pääsemme sukeltamaan true crime -dokumenttisarjassa Dr. Deathiksi nimetyn neurokirurgi Christopher Duntschin tositarinaan.


 


Neliosaisesta dokumenttisarjasta julkaistaan kaikki jaksot kerralla.


  Lego Masters Australia, 3. kausi


8.10. vain C More suoratoistopalvelussaLego Masters Australia on koko perheen suosittu viihdeohjelma, jossa 16 luovaa legointoilijaa ja palikkataituria kilpailevat rakennustekniikassa ja suunnittelussa voittaakseen halutun legopalkinnon.


 


Tämän kilpailurealityn 3. kaudesta julkaistaan ensimmäiset seitsemän jaksoa 8.10. ja loput seitsemän 15.10.


  Love Island USA, 3. kausi


8.10. vain C More suoratoistopalvelussaHittirealityn tuorein kausi alkaa. Sarjassa sinkut etsivät sitä todellista rakkautta, ja oven saranat avautuvat tiuhaan kun sinkkuja poistuu ja uusia saapuu tilalle. Kausi on esitetty Yhdysvalloissa viime kesänä, ja tällä kertaa kisaajat nauttivat Havaijin lämmöstä. Juontajana nähdään aiemmilta kausilta tuttu Arielle Vandenberg ja kommenttejaan sarjan äänenä tarjoilee jälleen Matthew Hoffman.


 


Ensimmäiset 17 jaksoa nähdään 8.10., loput 17 viikkoa myöhemmin 15.10.


  Baptiste, 2. kausi


14.10. vain C More suoratoistopalvelussaKiitetyn rikossarjan 2. kausi jatkaa suoraan Kadonnut -sarjan tarinaa ja löytyykin palvelusta Kadonnut -sarjan alta 4. kautena. Uudella kaudella ranskalainen etsivä, Julien Baptiste (Tchéky Karyo), matkustaa Unkariin auttamaan Iso-Britannian suurlähettilästä, jonka perhe katoaa yllättäen heidän lomaillessaan Unkarin vuoristossa.


 


Kauden kaikki kuusi jaksoa julkaistaan palvelussa kerralla.


  Solsidan – Onnea onkimassa, 7. kausi


17.10. C More suoratoistopalvelussa
17.10. C More First -kanavallaRuotsalainen C More -alkuperäissarja. Kriisit ja elämänmuutokset jatkuvat uudella kaudella Ruotsin Onnelassa. Alex ja Anna ovat avioeron edessä, ja niinpä Alex ajautuu online-deittailun maailmaan samalla kun juorulehdissä kirjoitetaan Annan väitetystä suhteesta kollegaan. Rooleissa nähdään Felix Herngren, Mia Skäringer, Johan Rheborg, Josephine Bornebusch, Henrik Dorsin ja Malin Cegerblad.


 


Sarjaa nähdään C Moressa jakso viikossa.


  Pahan väri


21.10. vain suoratoistopalvelussaKotimainen C More -alkuperäissarja Pahan väri on suomalaisten sarjamurhaajien hyytäviin tarinoihin ja mielenmaisemaan sukeltava true crime -draama. Sarjassa nähdään huippuluokan kattaus Suomen eturivin näyttelijöitä. Päärooleissa mm. Milka Ahlroth, Eero Ritala, Jukka Rasila, Kari Hietalahti, Jaana Saarinen, Jukka Voutilainen ja Jukka Puotila.


 


Sarjan keskiössä ovat mielentilatutkimusta tekevät suomalaislääkärit ja Hanskakuristajan, Myrkyttäjähoitajan ja Sarjahukuttajan tapaukset. Sarjan pääkäsikirjoittajana on mm. Aallonmurtajasta tunnettu Miira Karhula, ja ohjauksesta vastaavat Olli Ilpo Salonen ja Aleksi Delikouras.


 


Draamauutuus starttaa kolmella jaksolla 21.10. ja sen jälkeen nähdään jakso viikossa.


  The Bite


21.10. C More suoratoistopalvelussa
21.10. klo 22.00 C More First -kanavallaThe Good Fight -sarjan tekijöiden satiirinen kauhukomediauutuus ratsastaa rohkeasti ajankohtaisen COVID-viruksen ja zombie-genren selässä. Sarjassa seurataan kahden naapurin Lilyn (Taylor Schilling) ja Rachelin (Audra McDonald) elämää uusissa, erikoisissa olosuhteissa, kun tappava virus leviää.


 


Sarjaa nähdään kaksi jaksoa viikossa.


  Below Deck, 9. kausi


26.10. vain C More suoratoistopalvelussaRealitysarjan tuoreella kaudella pääsemme taas hulppealle huvijahdille seuraamaan, miten henkilökunta palvelee vaateliaita asiakkaitaan pitkissä työvuoroissa Karibianmeren aalloilla. Uudella kaudella luksusaluksen ohjat ottaa kapteeni Lee Rosbachin lisäksi kapteeni Sean Meagher.


 


Realitya nähdään C Moressa jenkkitahtiin tiistaisin.


  Chucky


31.10. C More suoratoistopalvelussa
31.10. klo 22.00 C More Series -kanavallaHalloweenin kunniaksi C Moressa käynnistyy uunituore lämmittely legendaarisen murhaajanuken tarinasta. Chucky nähtiin ensimmäisen kerran valkokankailla Child's Play -elokuvassa 1988. Sittemmin Chucky on kasvanut franchiseksi, johon kuuluu myös 2019 versio Child's Play -elokuvasta, joka löytyy myös C Moresta.


 


Sarjauutuudessa vintage-nukke ilmestyy idyllisen lähiön kirpputoripöytään, josta sen mukaansa poimii teini-ikäinen Jake (Zackary Arthur). Sarjan on luonut Don Mancini, joka on ollut kirjoittamassa jokaista tähän mennessä ilmestynyttä Chucky-elokuvaa.


 


Sarjasta nähdään kaksi jaksoa 31.10. ja sen jälkeen jakso viikossa.
 Succession, 3. kausi


18.10. HBO:lla

Jesse Armstrongin luoma, kriitikkojen ylistämä HBO-draamasarja Succession saa jatkoa yhdeksän jakson mittaisella 3. kaudella. Sarjan seitsemällä Emmyllä palkittu 2. kausi voitti muun muassa parhaan draamasarjan palkinnon. Kapinoivan poikansa Kendallin (Jeremy Strong) ansaan astuneen Logan Royn (Brian Cox) asema on uhattuna ja hänelle tulee kiire varmistaa selustansa, ja löytää sekä perheen sisäisiä, poliittisia että taloudellisia liittolaisia. Jännitteet kiristyvät entisestään katkeran yritystaistelun uhatessa muuttua perheenjäsenten väliseksi sisällissodaksi.


 


 


Itse nautin erityisesti televisionkatselussa syksyn tuomasta tunnelmasta kun on pimeää ja sateista. Aionkin hyödyntää tämän vuodenajan starttaamalla jonkin uuden sarjan ahmimisen! 🙂> Olisiko se Pahan väri?  


 


Lisää luettavaa:  


 


 

0 vastausta

Ei vielä vastauksia. Ole sinä ensimmäinen ja vastaa, kysy tai kommentoi!

Vastaa