Katseluvinkit

Vuokraamon huhtikuun TOP 10 leffat

 • 7 May 2024
 • 0 kommenttia
 • 40 katselukertaa
Vuokraamon huhtikuun TOP 10 leffat
Käyttäjätaso 5
Kunniamerkki +15

Huhtikuun Telia Play Vuokraamon TOP 10 lista on nyt julkaistu! Vuokratuimpien elokuvien listalla ovat yhä aiemmiltakin kuukausilta tutut Oppenheimer ja Barbie. Myös uusia elokuvia on kärkisijoille noussut mukavasti, ja kymmenen kärjessä on tällä hetkellä myös niin kotimaista komediaa, kuin Disney-animaatio ja toimintaakin. Lisäksi Dyyni: Osa kaksi on herättänyt kiinnostusta heti Vuokraamoon ilmestyessään. Löydätkö listalta jo sinulle tuttuja elokuvia? 🍿

 

Jos sinulla ei vielä ole Telia Play -palvelua, tilaa maksuttomat tunnukset ja täydennä tilauksesi haluamillasi kanavapaketeilla ja palveluilla. 

Uutena asiakkaana saat ensimmäisen leffavuokrauksen veloituksetta (koskee alle 8,80 € hintaisia vuokraelokuvia). 

Huom! Elokuvien hinnat vaihtelevat muutamasta eurosta ylöspäin. Premium-elokuvat ovat uunituoreita leffoja, jotka ovat samaan aikaan myös elokuvateattereissa katsottavissa ja siksi vuokrahinta on niissä korkeampi.

 

Huhtikuun 2024 top 10 näyttää tältä: 

 1. Oppenheimer
 2. Silent Night
 3. Kuolleet lehdet
 4. Sisu
 5. Dyyni: Osa kaksi
 6. Toive
 7. Nälkäpeli: Balladi laululinnuista ja käärmeistä
 8. Barbie
 9. Aquaman and the Lost Kingdom
 10. Comeback

Linkeistä pääset elokuviin, joista olemme jo kirjoittaneet esittelyn tänne Yhteisöön! Loput olen esitellyt alempana tässä artikkelissa.

 

Kuolleet lehdet

 

IMDb: 7.3
Genre: Komedia
Ikäraja: 11
Kesto: 1 t 21 min

 

Kuolleet lehdet on Aki Kaurismäen ohjaama, vuonna 2023 ensi-iltansa saanut komedia. Ilmestymisensä jälkeen se on niittänyt mainetta keräämällä jopa kaksi arvostettua Golden Globe -ehdokkuutta parhaan vieraskielisen elokuvan, sekä parhaan musikaali- ja komediaelokuvan naispääosan kategoriassa. Myös kotimaisessa Jussi-gaalassa Kuolleet lehdet keräsi jopa neljä ehdokkuutta. Elokuvan päärooleissa nähdään Alma Pöysti sekä Jussi Vatanen.

Ansa on helsinkiläinen sinkkunainen, joka työskentelee paikallisessa marketissa tuotteiden hyllyttäjänä. Hän tapaa sattumalta Helsingin yössä Holapan, jolle alkoholi maistuu ja menneisyydestä löytyy painolastia. He pyrkivät muodostamaan yhdessä parisuhteen, ja löytämään elämänsä ainoan ja viimeisen rakkauden toisistaan. Ansan ja Holapan rakkaustarinan tielle ajautuu kuitenkin este jos toinenkin, kuten Holapan alkoholismi, nimiä myöten vajavaiset tai kokonaan puutteelliset yhteystiedot, kulkukoira sekä kohtalon taipumus asettaa esteitä onnea etsivien tielle.

Kuolleet lehdet on Aki Kaurismäen tyyliin vähäeleinen ja pelkistetty, mutta se on ehdottomasti osa elokuvan viehätystä. Tarina on osa Kaurismäen työläiselokuvasarjaa, johon kuuluvat entuudestaan elokuvat Varjoja paratiisissa, Ariel sekä Tulitikkutehtaan tyttö

 

 

Toive

 

IMDb: 5.6
Genre: Animaatio
Ikäraja: 7
Kesto: 1 t 35 min

 

Toive on Walt Disney Animation Studiosin vuonna 2023 ensi-iltansa saanut lämminhetkinen animaatioelokuva. Sen suomalaisversion ääninäyttelijöinä kuullaan muun muassa Silja Kutvonen, Maria Ylipää, Markus Niemi sekä Osku Ärilä.

Asha on nokkela ja nuori 17-vuotias tyttö, joka asustaa eloisassa Rosasin valtakunnassa. Valtakuntaa hallitsee charmikas ja komea kuningas Magnifico, kenen avustajaksi Asha kovasti haluaisi päästä. Kuningas vaalii linnan uumenissa kansansa toiveita, ja Asha haluaisikin, että kuningas vihdoin toteuttaisi myös hänen isoisänsä kauan odottaman toiveen. Asiat alkavat kuitenkin kääntymään pahempaan päin, kun Asha saa tietää, mitä todellisuudessa suurimmalle osalle kansan toiveista kuninkaan käsittelyssä käy. Pian koko kaupungin kallisarvoisten toiveiden kohtalo on Ashan, ja hänen ystäviensä käsissä. Apuna Ashalla on myös pieni, rajatonta energiaa pursuava Tähti.

Toive on muiden Disney-elokuvien tapaan pullollaan hellyyttäviä ja rohkeita hahmoja, sekä mukaansa tempaavia, tarinaa eteenpäin johdattavia lauluja. Luvassa on toki myös elämän oppeja, ja pohdintoja toiveiden merkityksistä itse kullekin.

 

 

Comeback

 

IMDb: 5.2
Genre: Komedia
Ikäraja: 11
Kesto: 1 t 38 min

 

Comeback on kotimainen, vuonna 2023 ilmestynyt Petri Kotwican ohjaama hyväntuulinen rock-maailmaan sijoittuva komedia. Sen pääosissa nähdään pitkä lista kotimaamme ykköstähtiä, kuten Mikko Leppilampi, Ville Myllyrinne, Paula Vesala, Pamela Tola sekä nuori nouseva tähti Anni Iikkanen.

Elokuvan keskiössä ovat entiset rock-tähdet Tony sekä Pete. Tonylla alkaa mielessä siintää comeback, kun hän kuulee bändinsä laulaja-lauluntekijän Katarinan tyttäreltä Ellieltä, että uusia hittibiisejä olisi olemassa laatikollinen. Hän etsii entisen bändikaverinsa Peten käsiinsä, sillä Tony on varma siitä, että tie tähtiin on heille jälleen auennut, ja luvassa on vuosisadan comeback. Ilman kommelluksia ja mutkia ei lavalle kuitenkaan päästä, ja isojen kysymysten äärellä ollaan myös kun puheisiin nousee Ellien menneisyys ja taustat.

 

 

Lue lisää:

 


0 vastausta

Ei vielä vastauksia. Ole sinä ensimmäinen ja vastaa, kysy tai kommentoi!

Vastaa