katseluvinkit

Vuokraamon maaliskuun TOP 10 leffat

 • 5 April 2024
 • 0 kommenttia
 • 23 katselukertaa
Vuokraamon maaliskuun TOP 10 leffat
Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +13

Maaliskuun Telia Play Vuokraamon top 10 -lista on täällä! Vuokratuimpiin leffoihin lukeutui tällä kertaa niin kotimaisia komedioita, actionia kuin kauhuakin. 😈 Listalla komeilee jo neljättä kertaa Oscar-palkittu Oppenheimer, jonka sijoitus on tällä hetkellä viidentenä. Uutena tulokkaana kakkossijalla on hulvaton Suomi-komedia Skimbagirls. Mitkä kaikki listan elokuvista sinä olet nähnyt? 

 

Jos sinulla ei vielä ole Telia Play -palvelua, tilaa maksuttomat tunnukset ja täydennä tilauksesi haluamillasi kanavapaketeilla ja palveluilla. 

Uutena asiakkaana saat ensimmäisen leffavuokrauksen veloituksetta (koskee alle 8,80 € hintaisia vuokraelokuvia). 

Huom! Elokuvien hinnat vaihtelevat muutamasta eurosta ylöspäin. Premium-elokuvat ovat uunituoreita leffoja, jotka ovat samaan aikaan myös elokuvateattereissa katsottavissa ja siksi vuorahinta on niissä korkeampi.

 

Maaliskuun 2024 top 10 näyttää tältä: 
 

 1. Operation Fortune: Ruse De Guerre
 2. Skimbagirls
 3. Punttikomedia
 4. Kiljuset!
 5. Oppenheimer
 6. Expend4bles
 7. Peluri - Kuolema on elävien ongelma
 8. Dyyni
 9. The Marsh King's Daughter
 10. Five Nights at Freddy's

 

Peluri - Kuolema on elävien ongelma

 

IMDb: 7.3
Genre: Komedia
Ikäraja: 16
Kesto:  1 t 38 min

Pulaan ajautuneet ruumisautobisneksen halvimmat kuskit, Risto ja Arto, tarvitsevat uuden alun. Tämän kotimaisen komediaelokuvan on ohjannut Teemu Nikki, ja keskeisissä rooleissa nähdään mm. Elina Knihtilä, Jari Virman ja Pekka Strang.

 

 

The Marsh King's Daughter

 

IMDb: 5.9
Genre: Trilleri
Ikäraja: 15
Kesto:  1 t 49 min

Nuori äiti haluaa kostaa miehelle, joka piti hänen äitiään vankina monta vuotta. Neil Burgerin ohjaaman trillerin pääosissa nähdään Ben Mendelsohn, Brooklynn Prince, Caren Pistorius sekä Daisy Ridley.

 

 

Five Nights at Freddy's

 

IMDb: 5.5
Genre: Kauhu
Ikäraja: 15
Kesto:  1 t 49 min

Selviätkö viisi yötä? Tarina seuraa vartijaa, joka aloittaa uudessa työssään Freddy Fazbear’s Pizzassa. Ensimmäisessä vuorossa ollessaan hän huomaa, etteivät yövuorot pitseriassa ole aivan helppoja selvitä hengissä. Vuonna 2023 ilmestyneen kauhutrillerin pääosissa näyttelevät Elizabeth Lail, Josh Hutcherson, Mary Stuart Masterson sekä Matthew Lillard.

 

 

Kommentoi alle, oletko jo nähnyt tämän listauksen elokuvan, tai mitkä näistä mahdollisesti pääsivät omalle katselulistallesi? 😊  

 

Lue myös:

 

 


0 vastausta

Ei vielä vastauksia. Ole sinä ensimmäinen ja vastaa, kysy tai kommentoi!

Vastaa