Vuokraamon syyskuun uutuudet

  • 7 September 2021
  • 0 kommenttia
  • 1 katselukerta

Käyttäjätaso 3
Kunniamerkki +13

  Syyskuulle saamme Telia TV Vuokraamoon monen monta uutuusleffaa, myös muutaman leffateattereissa tällä hetkellä pyörivän ensi-ilta -elokuvan. Esittelen tässä jo Vuokraamossa olevia sekä myöhemmin syyskuun aikana vuokrattavaksi tulevia elokuvia. Jos sinulla ei vielä ole Telia TV -tunnuksia voit hankkia ne nyt maksutta ja saat ensimmäinen leffavuokrauksenkin ilmaiseksi!  Vuokraaminen on todella vaivatonta: vuokraa, katsele, ja 48h kuluttua elokuva palautuu itsekseen takaisin, näin säästät palauttamisen vaivan! 🙂> Elokuvien hinnat vaihtelevat muutamasta eurosta viiteen euroon. Poikkeuksena muihin vuokraamon elokuviin, ensi-ilta -elokuvien hinta on 19 € / vuokraus. Kokoa siis ystävät tai perhe koolle ja pääsette nauttimaan yhdessä mukavan leffaillan, vain 1-2 leffalipun hinnalla! 🙂>


Artikkelin sisällysluettelo: 

Ensi-ilta -elokuvat:Those Who Wish Me Dead
Tom & Jerry 
Godzilla vs. Kong
Conjuring the Devil Made me do it - Kirottu 3: Paholaisen vallassa Muut uutuudet:
A quiet place, part II – Hiljainen Paikka, osa 2
Vitt Skräp
Minari
Wrath of Man
Kuka pelkää puudelia  

Those Who Wish Me Dead Vuokraamossa: vuokrattavissa jo nytIkäraja: K16Kesto: 100 minuuttiaGenre: draama, toiminta, trilleriThose Who Wish Me Dead on Taylor Sheridanin ohjaama koko kropassa tuntuva trilleri, joka hengästyttää ja jännittää. Käsikirjoituksesta on vastannut Sheridanin lisäksi myös Michael Koryta ja Charles Leavitt. Elokuva on päätynyt maailmalla tiedostavien kriitikoiden hampaisiin leffan väkivaltaisuuden ja naisten alistamisen vuoksi. Sheridan on jo aiemmin tullut tutuksi omanlaisistaan elokuvista, joissa moraali, hyvä ja paha ovat harmaalla tasolla. Näinpä tämäkin on yksi sellainen muiden mukana.Elokuvassa Angelina Jolie (Hannah) esittää kovaa ja pelotonta lentokoneesta metsäpaloja sammuttamaan hyppäävää palonaista. Eräänä päivänä kun hänet on passitettu syrjäiseen palotorniin vahtimaan metsää, Hannah törmää yllättäen nuoreen Connoriin (Finn Little), joka pakenee isänsä tappaneita hallituksen hämärämiehiä (Aidan Gillen ja Nicholas Hoult). Miehet ovat pian kaksikon jäljillä, eikä sivullisilta uhreilta vältytä. Poika tietää liikaa. Korkeamman tason korruptiosotkut uhkaavat paljastua ja jättimäinen metsäpalo itsessään aiheuttaa erinäisiä harmeja. 

 

Tom & Jerry Vuokraamossa: vuokrattavissa jo nytIkäraja: K7Kesto: 101 minuuttiaGenre: lapset, perhe, komedia

Yksi rakastetuimmista riitapukarikaksikoista tekee nykyaikaistetun paluun valkokankaalle elokuvassa Tom & Jerry. Se on vuonna 2021 valmistunut yhdysvaltalainen elokuva, joka on sekoitus tuttua animaatiota ja näyteltyä elokuvaa. Se perustuu William Hannahin ja Joseph Barberan Tom ja Jerry -piirrossarjaan. Tässä tarinassa eläinten hahmoissa esiintyy Chloë Grace Moretz ja Michael Peña. Tyypillisesti Tom ja Jerry eivät elokuvissaan käytä ääntä, mutta nyt heidän kuullaan poikkeuksellisesti puhuvan ja laulavan.

New Yorkin hienoimmassa hotellissa järjestetään vuosisadan häitä. Hääsuunnittelija kohtaa yllätyksen kohdatessaan hotellin yllättävän uuden asukkaan - Jerryn. Epätoivoissaan hääsuunnittelija palkkaa Tomin häätämään Jerry muihin maisemiin. Tästä alkaa hurja kissa-hiiri -leikki, joka uhkaa tuhota hääsuunnittelijan uran ja lopulta koko hotellin. Kuitenkin yllätyskäänteen myötä pahantahtoinen hotellin työntekijä alkaa juonitella kolmikkoa vastaan, jolloin heidän täytyy unohtaa menneet ja yhdistää voimansta pelastaakseen kaiken.Päärooleissa Moretin ja Peñan lisäksi nähdään Rob Delaney, Colin Jost sekä Ken Jeong. Elokuvan on ohjannut Tim Story, käsikirjoittanut sekä tuottanut Chris DeFaria.


 

Godzilla vs. Kong Vuokraamossa: vuokrattavissa jo nytIkäraja: K12Kesto: 113 minuuttiaGenre: toiminta, scifi, trilleri

Godzilla vs. Kong on vuonna 2021 ensi-iltansa saanut yhdysvaltalainen häpeilemätön hirviöelokuva, jonka on ohjannut Adam Wingard. Se on jatko-osa elokuville Kong: Pääkallosaari ja Godzilla II: King of the Monsters ja neljäs Hollywoodissa kokonaan tuotettu Godzilla-elokuva.Tässä elokuvassa legendat kohtaavat näiden myyttisten hirviöiden ottaessa yhteen historiallisessa taistelussa, jossa vaakalaudalla on koko maailman kohtalo. Kong ja sen suojelijat lähtevät vaaralliselle matkalle löytääkseen Kongin oikean kodin. Heidän mukanaan on nuori orpotyttö Jia (Kaylee Hottle), jonka kanssa Kong on muodostanut vahvan ja ainutlaatuisen yhteyden. Matkan varrella he yllättäen kohtaavat kuitenkin hurjistuneen Godzillan, joka kylvää tuhoa ympäri planeettaa. Titaanien taistelu saa alkunsa odottamattomalta taholta ja on vasta alkua mysteerille, joka lymyää syvällä maapallon ytimessä. Elokuvan pääosissa ovat Alexander Skarsgård, Millie Bobby Brown, Rebecca Hall, Brian Tyree Henry, Shun Oguri, Eiza González, Julian Dennison, Kyle Chandler ja Demián Bichir

 

Conjuring the Devil Made me do it - Kirottu 3: Paholaisen vallassa Vuokraamossa: vuokrattavissa jo nytIkäraja: K16Kesto: 112 minuuttiaGenre: trilleri, kauhu
Kirottu 3: Paholaisen vallassa -elokuvan on ohjannut Michael Chaves. Elokuva on jatkoa sen aiemmin ilmestyneille osille Kirottu 1 ja Kirottu 2. Kolmannen Kirottu-elokuvan kuvaukset käynnistyivät kesällä 2019 ja sen oli tarkoitus saada ensi-iltansa jo syksyllä 2020, mutta julkaisu siirtyi koronaviruspandemian suljettua elokuvateatterit ympäri maailman.

Patrick Wilson ja Vera Farmiga palaavat näyttelemään Ed ja Lorraine Warrenia, jotka yrittävät puolustaa vuonna 1981 Connecticutissa vuokranantajansa murhasta syytettyä Arne Cheyenne Johnsonia (Ruairi O'Connor) ja todistaa hänen olleen rikoksen aikana demonin riivaamana. Heidän täytyy keksiä keinot todistaa Arnen syyttömyys, estää kuolenmantuomion langettaminen ja päihittää häntä vallassaan pitävä paholainen, ennen kuin on liian myöhäistä. 

A quiet place, part II – Hiljainen Paikka, osa 2 Vuokraamossa: 8.9. alkaenIkäraja: K16Kesto: 97 minuuttiaGenre: trilleri, kauhuVuonna 2018 ilmestynyt Hiljainen paikka saavutti julkaisuvuotenaan suurta suosiota ja monet tahot tituleerasivat sen vuoden parhaimmaksi kauhuelokuvaksi. Jatko-osa jatkaa Emily Bluntin johtaman perheen matkaa hirviöiden kansoittamassa hiljaisessa maailmassa. Hänellä on vastuu lasten tulevaisuudesta miehensä uhrauduttua perheen vuoksi.  Tarina jatkuu ensimmäisen osan lopusta ja kertoo jo tutuksi tulleen Abbottin perheen elämästä tuhon jälkeisessä maailmassa. Heidän maatilansa tuhouduttua on Evelynin (Emily Blunt), Reganin (Millicent Simmonds) ja Marcuksen (Noah Jupe) kohdattava ulkomaailman vaarat. Taustalla on hyvin outo ja arvoituksellinen maailmanloppu, kun maapallolle on ilmeisesti avaruudesta pudonnut haavoittumattomia hirviöitä, jotka hyökkäävät kaikkea ääntä pitävän kimppuun. Perhedynamiikkaan tuo oman lisänsä Reganin kuurous. Toisaalta se asettaa hänet vaaraan, toisaalta sen ansiosta perhe on tottunut hiljaisuuteen ja heillä on kaikkien osaaman viittomakielen ansiosta äänetön kommunikointikeino.Abbottin perheen selviytymistarinaan liittyy myös uutena tuttavuutena Cillian Murphyn esittämä Emmett, joka on läheinen perhetuttu ja menettänyt kaiken. Nyt kun Abbottien perhe tarvitsee apua, alkaa miehen isälliset vaistot heräämään uudelleen henkiin. 
Elokuvan on ohjannut ja käsikirjoittanut John Krasinski. Se sai maailmanensi-iltansa 20. maaliskuuta 2020. Koronaviruspandemian vuoksi teatteriensi-iltaa kuitenkin lykättiin yli vuodella, ja Yhdysvalloissa elokuva sai ensi-iltansa alkukesästä 2021. 


 

Vitt Skräp Vuokraamossa: 13.9. alkaenIkäraja: K16Kesto: 107 minuuttiaGenre: toiminta
Menneisyytensä painolastin kanssa kamppaileva Sami (Ola Rapace) päätyy pienelle paikkakunnalle, missä hän kohtaa Kimin (Ida Engvoll). Kaksikko törmää sattumalta paikalliseen gangsteripomoon, joka pyörittää laajan tuntuista metamfetamiini-imperiumia kahden poikansa kanssa. Alkuun kaikki on hyvin, mutta kun kylillä alkaa kiertää huumeita ilman pomon lupaa, Sami joutuu uutena tulokkaana rikollisten tähtäimeen.

Vitt Skräp on kesällä 2021 ensi-iltansa saanut ruotsalainen toimintaelokuva, jonka on ohjannut Tobias Nordquist ja käsikirjoitttanut Joel Forssell, Anton Hagwall ja Andreas Doyle.  

Minari Vuokraamossa: 20.9. alkaenIkäraja: K12Kesto:  115 minuuttiaGenre: draama Minari (kor. 미나리) on vuonna 2020 valmistunut yhdysvaltalainen draamaelokuva, jonka on ohjannut Lee Isaac Chung. Elokuva kertoo eteläkorealaisesta perheestä, joka koittaa aloittaa uutta elämää 80-luvun Arkansasissa. Elokuva on kirjoitettu Chungin omien elämänkokemusten pohjalta. Oman elämän ja perheen käyttäminen tarinan pohjana oli hänelle paikoin vaikeaa, ja häntä mietityttikin miten hänen vanhempansa reagoivat kuullessaan elokuvasta. Chung käytti noin vuoden käsikirjoituksen kirjoittamiseen ja kertoi vanhemmilleen projektistaan vasta elokuvan kuvausten jälkeen.

Elokuva sai maailmanensi-iltansa Sundancen elokuvajuhlilla 26. tammikuuta 2020, missä se sai loistavan vastaanoton. Minari palkittiin Oscar-palkinnolla parhaasta naissivuosasta vuoden 2021 Oscar-gaalassa, tehden samalla Youn Yuh-jungista ensimmäisen korealaisen Oscar-palkitun näyttelijän. Elokuvalla oli myös viisi muuta ehdokkuutta: parhaasta elokuvasta, parhaasta ohjauksesta, parhaasta alkuperäiskäsikirjoituksesta, parhaasta miespääosasta (Steven Yeun), sekä parhaasta musiikista. Se myös voitti Golden Globen parhaasta vieraskielisestä elokuvasta.


 

Wrath of Man Vuokraamossa: 27.9. alkaenIkäraja: K16Kesto: 121 minuuttiaGenre: toiminta, trilleri Wrath of Man on ohjaaja Guy Ritchien ja näyttelijä Jason Stathamin yhteinen toimintaelokuva, joka perustuu ranskalaiseen vuoden 2004 rikoselokuvaan Le Convoyeur. Elokuvassa on Ritchien tyylille uskollista nokkelaa dialogia, kovaotteista toimintaa ja kekseliästä kameran käyttöä.Tarinan keskiössä on rahalähetysten autokuljetuksista vastaava firma, joka joutuu ryöstön kohteeksi. Rahakuljetusfirmaan pestataan turvamieheksi juuri ja juuri tarvittavat testit suorittanut Stathamin esittämä mies, lempinimeltään H. Vaatimattomasta startista huolimatta hän osoittaakin olevansa yhtiölle kultaakin kalliimpi.


 

Kuka pelkää puudelia Vuokraamossa: 27.9. alkaenIkäraja: K7Kesto: 96 minuuttiaGenre: lapset, perhe Kuka pelkää puudelia perustuu lastenkirjailija Jayne Lyonsin saman nimiseen romaaniin. Elokuva kertoo Freddy Lupinista (äänenä Antti Lang), pystytukkaisesta korkea-arvoiseen ihmissusien sukuun kuuluvasta teinipojasta. Menetettyään isänsä epäselvissä olosuhteissa Freddy päättää, että perittyään isänsä tassunjäljet, hänestä tulee susimaisin ihmissusi, kotikaupungin katuja suojeleva ja ihmisiä pelastava yön kuningas. Seuraavan täydenkuun aikaan Freddy saa omat susivoimansa. Suuret suunnitelmat kaatuvatkin siihen, että Freddy huomaa olevansa pelottava... puudeli. On aika todistaa, että puudelimaisen ulkokuoren alla sykkii suden sydän. Avuksi hän saa Battyn (äänenä Anna-Maija Tuokko) ja seikkailu saa alkaa.   Mikä elokuva on sinulla katselussa ensimmäisenä? Itse aloitan kovasti odotetusta Hiljainen paikka osa 2:sta! 🙂> Lue myös nämä:  
0 vastausta

Ei vielä vastauksia. Ole sinä ensimmäinen ja vastaa, kysy tai kommentoi!

Vastaa