Kilpailu

Kerää pisteitä ja voita - Tammikuu 2023 kilpailu ja palkinnot

 • 2 January 2023
 • 5 kommenttia
 • 136 katselukertaa
Kerää pisteitä ja voita - Tammikuu 2023 kilpailu ja palkinnot
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +22
 • Yhteisömanageri
 • 10439 kommenttia

Kirjoittele, kysy ja kommentoi. Neuvo muita. Samalla keräät pisteitä. Palkitsemme top 3 eniten pisteitä keränneet tuotepalkinnolla.  Arvomme myös yhden voittajan kaikkien pisteitä keränneiden keskuudesta.

Voit halutessasi myös lahjoittaa voittamasi palkinnon jollekin toiselle yhteisöläiselle ja jakaa näin hyvää mieltä eteenpäin. Jos joku tietty yhteisöläinen on jäänyt mieleesi, hän on esimerkiksi auttanut toisia erityisen hyvin, tai hän on kirjoittanut jonkun tosi hyvän kommentin, tai hän kirjoittaa aina tosi tsemppaavasti tjsp. niin voit halutessasi lahjoittaa palkintosi hänelle 🙂

 

Palkinnot tammikuussa

 

Voit valita yhden seuraavista Telian brändituotteista:

 • Aineeton palkinto → Telia TV -leffavuokrauksia (4 maksutonta leffaa valintasi mukaan)
 • Aineellinen palkinto 1 → Nimimerkilläsi tuunattu, uniikki Telia Yhteisö -kahvimuki (4 eri vaihtoehtoa)
 • Aineellinen palkinto 2 → Langaton latausalusta (bambua)
 • Aineellinen palkinto 3 → Langaton varavirta-akku
 • Aineellinen palkinto 4 → Juomapullo (lasia)
 • Aineellinen palkinto 5 → Juomapullo (terästä)
 • Aineellinen palkinto 6 → Pikalaturi
 • Aineellinen palkinto 7 → Kosketusnäyttösormikkaat

Palkintojen arvo noin 10-30€ per palkinto.

 

Mistä kilpailussa on kyse

 

Aktiivisuus Yhteisössä kannattaa! Aina, kun 

 • ratkot toisten kysymyksiä
 • osallistut olemassa oleviin keskusteluihin
 • avaat uusia keskusteluita tai kysyt uusia kysymyksiä
 • tykkäät muiden kirjoituksista ja/tai kommentteista
 • saat muilta tykkäyksiä omiin kirjoituksiin ja kommentteihin

keräät itsellesi samalla pisteitä. Seuraamme pisteiden kertymistä viikottain ja helmikuussa palkitsemme kolme eniten pisteitä kerännyttä jäsentä.

 

Homma toimii näin

 1. Aloita keskusteluita, ratko kysymyksiä, kysy ja keskustele. Muista ottaa huomioon Yhteisön säännöt
 2. Voit seurata omaa viikkotason pistekertymääsi lähes reaaliajassa Foorumin etusivun kunniataulun kautta
 3. Julkaisemme keskiviikkoisin tässä kirjoituksessa sekä Yhteisön etusivulla lokakuun top 10 eniten pisteitä keränneet jäsenet sekä heidän pistekertymänsä
 4. Helmikuun alussa julkaisemme tammikuun top 10 eniten pisteitä keränneet jäsenet ja heidän pistesaaliinsa. Lähetämme tammikuun top 3 jäsenille myös sähköpostitse tiedon voitosta ja samalla he voivat päättää, minkä palkinnon haluavat tai haluavatko lahjoittaa sen toiselle yhteisöläiselle. Arvomme samalla myös yhden voittajan kaikkien pisteitä keränneiden joukosta.
 5. Toimitamme palkinnot helmikuun aikana

 

Muutamia yksityiskohtia

 • Kilpailu on voimassa toistaiseksi. Uusi jakso alkaa kuukauden ensimmäinen ja päättyy viimeinen päivä
 • Kerrytät pisteitä Aktiivisuus Yhteisössä kannattaa - keräämällä pisteitä ansaitset arvonimiä ja voit voittaa palkintoja! -kirjoituksessa kerrotun kaavan mukaisesti. Pisteiden laskukaava on puolueeton ja se antaa kaikille yhtäläisen mahdollisuuden pärjätä kilpailussa
 • Pidätämme oikeuden tehdä muutoksia kilpailuun. Jos teemme muutoksia, se astuu voimaan uuden jakson alkaessa 
 • Ainakin kilpailun alussa voit valita joko aineettoman tai aineellisen palkinnon väliltä, arvoltaan noin 10-30€. Jatkossa pyrimme ottamaan huomioon toiveenne palkintojen osalta. Voit ehdottaa esim. palkintoja Aktiivisuus Yhteisössä kannattaa - keräämällä pisteitä ansaitset arvonimiä ja voit voittaa palkintoja! -ketjussa. Kilpailua on muutoinkin tarkoitus muokata toiveidenne pohjalta
 • Jos sinulla ei ole Telia TV:tä niin voit hankkia Telia TV -sovelluksen maksuttomat tunnukset ja hyödyntää maksuttomat leffat sitä kautta. Muista hyödyntää leffat 3 kuukauden aikana
 • Kyseessä on kilpailu, jolloin voittajat vastaavat mahdollisista palkinnon vastaanottamiseen tai käyttämiseen liittyvistä kustannuksista

Jos sinulla herää kysymyksiä niin heitä kysymys tämän ketjun kommentteihin.

Onnea kilpailuun ja muista kertoa toiveesi kilpailun jatkoon liittyen Aktiivisuus Yhteisössä kannattaa - keräämällä pisteitä ansaitset arvonimiä ja voit voittaa palkintoja! -ketjussa. Tsekkaa ketju muutoinkin, sieltä löydät myös tietoa siitä mihin kilpailulla pyrimme 😁

 

Kilpailun säännöt

Kilpailun säännöt Telia Yhteisön kuukauden aktiivi -kilpailu

 

Kilpailun järjestäjä

Telia Finland Oyj, jäljempänä "Telia" (Telia Finland Oyj, Pasilan asema-aukio 1, 00520 Helsinki, Y-tunnus: 1475607-9, puh. 020401).

 

Osallistumiskelpoisuus

Kilpailuun voivat osallistua kaikki vähintään 18 vuotta täyttäneet, Suomessa asuvat luonnolliset henkilöt pois lukien Telian henkilökunta ja heidän perheenjäsenensä, sekä niiden yhtiöiden ja organisaatioiden työntekijät, jotka ovat olleet tekemisissä tämän kilpailun kanssa.

 

Osallistumisaika

Kilpailu on voimassa kalenterikuukausittain ja toistaiseksi. Kilpailu alkaa tämän jälkeen alusta aina kuukauden vaihtuessa ja päätyy kunkin kuukauden viimeinen päivä.

Telia Yhteisön ylläpito ilmoittaa erikseen kilpailun päättymisestä Näin pääset alkuun -osiossa. Kilpailu päättyy kuukauden vaihtuessa.

 

Palkinnot

 • Kunkin kuukauden kolme eniten pisteitä kerännyttä Telia Yhteisön jäsentä palkitaan valintansa mukaan aineellisella (tuotepalkinto) tai ei aineellisella palkinnolla (Telian tuotteiden edut ja alennukset). Tämän lisäksi myös arvotaan yksi voittaja, kaikkien pisteitä keränneiden joukosta.
 • Yhteisön ylläpito julkaisee Näin pääset alkuun -osiossa jokaisen kuukauden palkinnot sekä niiden arvot ennen uuden kilpailun alkamista.
 • Palkintoja ei voi vaihtaa rahaksi tai muuksi hyödykkeeksi. Palkinto on henkilökohtainen eikä sitä voi myydä tai siirtää eteenpäin.

 

Kilpailuun osallistuminen

Kilpailuun osallistuminen ei edellytä tuotteen tai palvelun ostamista. Kilpailuun osallistuminen edellyttää Telia Yhteisön jäsenyyttä. Yhteisön jäseneksi voi liittyä maksutta kuka tahansa.

 

Telia Yhteisöön voi liittyä joko Telia-tunnusta tai olemassa olevaa sähköpostiosoitetta käyttäen. Yhteisöön rekisteröitymisen yhteydessä kysytään vähintään seuraavat tiedot:

 • Yhteisön käyttäjänimi
 • Salasana
 • Sähköpostiosoite


Olet automaattisesti kilpailussa mukana, kun olet Telia Yhteisön jäsen ja olet aktiivinen kilpailukuukauden aikana Telia Yhteisössä. Tällaisella aktiivisuudella tarkoitetaan seuraavaa toimintaa:

 • Muiden Telia Yhteisön jäsenten kysymysten ratkominen. Keskustelun aloittaja voi merkitä kysymykseen ratkaisuksi kommentin, joka ratkaisi juuri hänen kysymyksensä. Myös Telia Yhteisön ylläpito voi merkitä kysymykseen hyväksytyn ratkaisun. Kilpailussa lasketaan, kuinka monta kysymystä jäsenet ratkovat keskenään, eli kuinka monta hyväksyttyä ratkaisua jäsenet tuottavat Yhteisöön. Hyväksytty ratkaisu on merkitty kysymyksessä ja kommentissa vihreällä ikonilla.
 • Keskusteluihin osallistuminen kommentoimalla muiden tai jäsenen itsensä aloittamia keskusteluita. Jäsen voi kommentoida myös Yhteisön blogitekstejä ja muita artikkeleita.
 • Uusien keskustelujen avaaminen. Jäsen voi avata Yhteisöön uusia keskusteluita haluamastaan Telia Yhteisöön soveltuvasta aiheesta.
 • Muiden kirjoituksista ja/tai kommenteista tykkääminen.
 • Tykkäysten saaminen omiin kirjoituksiin ja kommentteihin.


Pisteitä kertyy yllä mainitusta toiminnasta tietyn laskukaavan mukaisesti, joka on puolueeton ja joka antaa kaikille jäsenille yhtäläiset mahdollisuudet voittaa kilpailussa. Voimassa oleva laskukaava löytyy Aktiivisuus Yhteisössä kannattaa - keräämällä pisteitä ansaitset arvonimiä ja voit voittaa palkintoja! -kirjoituksesta. Telia pidättää oikeuden muokata laskukaavaa ilman eri ilmoitusta. Muutokset astuvat voimaan uuden kilpailujakson alkaessa.

 

Telia pidättää lisäksi oikeuden tehdä muutoksia siihen, millainen toiminta kerryttää pisteitä kilpailussa. Jos Telia tekee tällaisia muutoksia, Telia Yhteisön ylläpito kertoo muutoksista Aktiivisuus Yhteisössä kannattaa - keräämällä pisteitä ansaitset arvonimiä ja voit voittaa palkintoja! -kirjoituksessa. Muutokset astuvat voimaan uuden kilpailujakson alkaessa.

 

Kilpailuun osallistuva sitoutuu noudattamaan Telia Yhteisön sääntöjä ja sitoutuu myös siihen, ettei kerää pisteitä sääntöjen vastaisella toiminnalla, kuten esimerkiksi aloittamalla useita keskusteluita samasta aiheesta tai lähettämällä toistuvasti tarpeettomia ja sisällöttömiä viestejä ainoastaan pisteiden kerryttämistarkoituksessa. Kilpailuun osallistuvien keskusteluiden ja kommenttien sekä niiden sisältöjen tulee olla muutoinkin hyvän tavan mukaisia eivätkä ne saa sisältää asiatonta sisältöä.

 

Osallistumalla kilpailuun ja julkaisemalla materiaalia Telia Yhteisössä kilpailuun osallistuva Telia Yhteisön jäsen myöntää Telialle oikeuden hyödyntää kaikkea toimittamaansa materiaalia kaikessa toiminnassa ja eri medioissa ilman erillistä suostumusta tai eri korvausta ja ilman aikarajaa. Kilpailuun osallistuva jäsen vastaa siitä, että hänellä on oikeus luovuttaa kyseessä oleva materiaali Telian käyttöön, materiaali ei loukkaa kolmansien osapuolten oikeuksia, mukaan lukien immateriaalioikeuksia tai yksityisyydensuojaa.

 

Kilpailussa kerätään tietoa siihen osallistuvista ainoastaan kuukausittaisten kilpailujen voittajien osalta, palkintojen toimittamista varten. Aineellisia palkintoja varten voittajalta kysytään sähköpostitse seuraavat tiedot:

 • Nimi
 • Osoite
 • Puhelinnumero

Yhteystietoja ei luovuteta ulkopuolisten käyttöön.

 

Voittajien valitseminen ja palkinnon lunastus

Telia Yhteisön ylläpito laskee kuukausittain jäsenten kerryttämät pisteet, ja muodostaa niistä top 10 -listan. Listan top 3 -jäsenet palkitaan. Tämän lisäksi myös yksi voittaja arvotaan kaikkien pisteitä keränneiden joukosta.

 

Telia varaa oikeuden olla palkitsematta jäseniä, jotka ovat rikkoneet Telia Yhteisön sääntöjä tai Telia Yhteisön yleisiä käyttöehtoja, taikka jäsenen tuottamat sisällöt (aloitetut keskustelut ja kommentit) ovat muutoin ylläpidon näkemyksen mukaan hyvän tavan vastaisia tai eivät edistä tai hyödytä Yhteisöä millään tavoin.

 

Telia Yhteisön ylläpito julkaisee Näin pääset alkuun -osiossa kuukausittain edellisen kuukauden top 10- sekä top 3 -listat. Listoilla olevat jäsenet on @-mainittu, jolloin he saavat tästä tiedon itselleen automaattisesti Yhteisön ilmoituksiin ja sähköpostiinsa. Tämän jälkeen ylläpito lähettää top 3 -jäsenille, sekä yhdelle arvonnassa voittaneelle sähköpostia siihen osoitteeseen, jota jäsen on käyttänyt rekisteröityessään Telia Yhteisöön. Sähköpostin avulla ylläpito sekä jäsen voivat sopia toimitetaanko jäsenelle materiaalinen vai ei materiaalinen palkinto. Jos jäsen valitsee materiaalisen palkinnon, ylläpito kysyy myös voittajan tiedot palkinnon toimittamista varten.

 

Jos voittajaa ei tavoiteta seitsemän (7) vuorokauden kuluessa sähköpostin lähettämisestä, ylläpito valitsee järjestyksessä seuraavan palkittavan kyseessä olevan kuukauden top 10 -listalta, tai arpoo uuden voittajan. Telia ei korvaa palkintoa, mikäli osallistujaa ei tavoiteta. Tilanteessa, jossa ketään ei tavoiteta kyseessä olevan kuukauden top 10 -listalta, palkintoja ei jaeta.

Telialla on oikeus julkaista voittajan nimi ja kotipaikkakunta sekä Yhteisön nimimerkki eri medioissa ilman erillistä suostumusta tai korvausta.

 

Ylläpito laskee viikoittain kertyneet pisteet sekä julkaisee päivitetyn top 10 -listan pisteineen aina seuraavan viikon keskiviikkoon mennessä.

 

Kuukauden kokonaispisteiden laskeminen, listojen julkaiseminen sekä voittajien kontaktointi tapahtuu aina kunkin kuukauden toisella viikolla.

  

Verot ja muut kustannukset

Telia sitoutuu maksamaan lakisääteiset verot kilpailun palkinnoista. Telia vastaa arvottavan palkinnon osalta arpajaisverosta. Kilpailussa palkitut vastaavat muista mahdollisista palkinnon vastaanottamiseen tai käyttämiseen taikka kilpailuun osallistumiseen liittyvistä kustannuksista.

 

Henkilötietojen käsittely

Henkilötietoja käsitellään Telian tietosuojalausunnon mukaisesti. Tietosuojalausunto on luettavissa osoitteessa: https://telia.fi/tietosuoja.

 

Kaikki oikeudet muutoksiin pidätetään.

 

Telia Finland Oyj

Helsingissä 2.1.2023 

 

Kilpailun palkinnot

Mukivaihtoehdot

 

Juomapullo, teräs
700ml
Single wall stainless steel bottle featuring a lid finished with bamboo

 

 

Juomapullo, lasia
500ml
Glass drinking bottle with stainless steel lid
Not suitable for carbonated drinks

 

 

Langaton latausalusta
Made from 100% FSC® certified bamboo
Laserengraved logo
​​​​​Compatible with all QI enabled devices
Input: Micro USB
Output: Wireless 5W + 2x USB

 

 

 

Langaton lisävirta-akku
Case made of RCS certified recycled plastic
When fully charged provides enough energy to re-charge your mobile phone up to four times
Power indicators indicate the remaining energy level
Including recycled TPE material charging cable
8.000 mAh
Input: Type-C / Micro USB
Output: Wireless output 5W + 2x USB

 

 

 

Kosketusnäyttösormikkaat

 

 

Pikalaturi
Output: USB-C max 20W + USB

 

 

 


5 kommenttia

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +22

Pahoittelut, jostain syystä en ole koskaan lisännyt palkinnoista mitään sen kummempia tietoja. Lisäsin niitä nyt tuonne kuvien yhteyteen, tiedät tarkemmin millaisia palkintoja oikein ovat 😊

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +22

Pahoittelut, viime viikon väliaikaraportti jäi Terolla nyt välistä 🤐 😄 Tässä nyt siis tammikuun top 10 -pistetilanne ajalla 1.1. - 15.1, olkaas hyvät:

 

@kiisseli67 329p

@Purnipsi 168p

@Yaria 153p

@irritus 105p

@Novelleboy 89p

@LaTeShow 87p

@tiainjan 82p

@pertrac36 64p

@Dippaaja 63p

@snow28 60p

Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +16

Aivan tuoretta TOP10:ia saadaan hiukan aikaa odottaa @TeroRe sairastumisen vuoksi. Hän palattuaan töihin laittaa listan jakoon. Sillä välin annetaan jännityksen tiivistyä ja jatketaan kuhinaa täällä Yhteisössä samaan hyvään malliin.

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +22

Pahoittelut, olin tosiaan pari päivää pois ja nyt olen takaisin töissä 🙂 Tässä top 10 pisteet ajalla 1.1. - 22.1.2022:

 

@kiisseli67 474p

@Purnipsi & @Yaria 254p

@irritus 162p

@kustaa1967 120p

@Novelleboy 89p

@LaTeShow 87p

@tero812 85p

@tiainjan 82p

@pertrac36 64p

@Dippaaja 63p

Seuraava tilasto onkin sitten koko tammikuulta ja sisältää siis tammikuun kokonaispisteet.

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +22

Tammikuu on paketissa ja on aika niputtaa tammikuun tilastot. Tässä tammikuun top 10 -tilasto, jossa tuttuun tapaan boldattuna top 3 -sijoittuneet:

 

@kiisseli67 714p

@Purnipsi 491p

@Yaria 418p

@irritus 319p

@tero812 215p

@kustaa1967 191p

@arttu1971 181p

@lasselusse 120p

@snow28 119p

@LaTeShow 114p

 

Tammikuussa pisteitä kertyi yhteensä tasan sadalle jäsenelle.

Arvoimme myös yhden voittajan kaikkien pisteitä keränneiden joukosta ja arpaonni suosi nimimerkkiä @Boomeri, onneksi olkoon kuten myös onnittelut top 3 -sijoittuneille 🙂 Olen teihin kaikkiin yhteydessä sähköpostitse.

 

Vastaa