peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
52981 Jäsentä
152212 Kirjoitusta
Katso mitä kaikkea voit tehdä Yhteisössä
^

Hienoa, kun tulit Yhteisöön. Täältä löydät valtavasti keskusteluita, blogeja ja ratkaisuja. Voit keskustella yhdessä muiden samanhenkisten jäsenten sekä ajoittain myös työntekijöidemme kanssa. Kokosimme sinulle kolme vinkkiä jotta pääset nopeasti kartalle siitä, mistä Yhteisössä on kyse.

ETSI JA LUE

Etsi tietoa, selaa keskusteluita ja lue blogeja. Joku toinen on saattanut jo painia saman ongelman kanssa ja saada siihen ratkaisun. Jos et löydä etsimääsi, aloita uusi keskustelu ja kysy neuvoa osaavilta jäseniltämme.

HAKUUN

JÄSENET AUTTAVAT TOISIAAN

Yhteisössämme jäsenet neuvovat toisiaan ja keskustelevat keskenään. Törmäät nopeasti myös VIP-jäseniimme. He kaikki ovat tavallisia asiakkaita kuten sinäkin.

TUTUSTU

OSALLISTU JA KEHU

Osallistu keskusteluihin, skaboihin ja pilotteihin. Kerro kokemuksistasi, ratko muiden ongelmia. Samalla keräät arvomerkkejä ja etenet Yhteisössä pidemmälle. Sinulla on mahdollisuus päästä jopa VIP-jäseneksi.

LUE LISÄÄ

Onko Telia lopettanut verkkojen parannukset ?Highlighted
Uusi jäsen
Rekisteröitynyt: ‎12-02-2019
Kirjoituksia: 1
1/3

Onko Telia lopettanut verkkojen parannukset ?

telia ei toimi ollenkaan liitymässä sanottiin että 5-100 mbs muuta eihän tämä *******a pääse edes siihen 5 mbsään. elisalla on huomattavasti paremmin tomivat netti liittymät kuin telialla. tälläkin hetkellä lataus nopeus 200kb. elisalla netti toimi aina hyvin. lopettakaa tämä *******a telia. ps olen vaihtamassa takaisin elisaan &telian *******a netin

0 tykkäystä
2 vastausta
Lady
Lady
Rekisteröitynyt: ‎06-06-2015
Kirjoituksia: 2 798
2/3

Vs: Onko Telia lopettanut verkkojen parannukset ?

Hei @niilo22 ja tervetuloa Telian yhteisöön!

 

Kyllä Telia koko ajan parantaa verkkoa. Mutta jos ei ole kiinteää laajakaistaa saatavilla niin sitten kannattaa valita liikkuva laajakaista siltä operaattorilta joka toimii alueellasi parhaiten.

Meillä se parhaiten toimiva on Telia (Oulun seutu). Esim Youtube videot eivät näkyisi hyvin DNA:n tai Elisan mobiilinetillä täällä, pitäisi asua lähempänä keskustaa tosin sitten olisi varmaan myös kiinteä verkko saatavilla.

#koskamävoin
Stupid is as stupid does - Forrest Gump
Asiantuntija
Asiantuntija
Rekisteröitynyt: ‎29-06-2017
Kirjoituksia: 162
3/3

Vs: Onko Telia lopettanut verkkojen parannukset ?

Kuten @kiisseli67 kertoikin niin verkonparannuksia tehdään kokoajan kyllä ja eri operaattoreidein toimivuus vaihtelee paikoittain. Tukiaseminen sijainnit, kapasiteetit ja käyttöasteet vaikuttavat tähän. 

 

Alueen tilannetta voidaan katsoa tarkemmin jos annat hieman tarkempaa tietoa käyttöpaikasta?