peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
59877 Jäsentä
165392 Kirjoitusta

Telia yhteisö on nyt myös laiteyhteisö

Lue lisää
Yhteistyössä OnePlus

Telia-tunnusten luominen ei onnistuUusi jäsen
Rekisteröitynyt: ‎16-09-2018
Kirjoituksia: 1
1/2

Telia-tunnusten luominen ei onnistu

Hommasin Kärppä-passin ja sain linkin tunnusten luomiseksi. Tabletillla ei vaan onnistu.. herjaa, että käyttäjätunnust tai salasana ei vastaa ehtoja. Kaiken taiteen sääntöjen mukaan olen yrittänyt.. nyt tukea tarvittaisiin.

0 tykkäystä
1 vastaus
Highlighted
Moderaattori
Rekisteröitynyt: ‎15-08-2018
Kirjoituksia: 178
2/2

Vs: Telia-tunnusten luominen ei onnistu

Moikka @ismopek ja tervetuloa Yhteisöön!

 

Olenko ihan myöhässä vastaukseni kanssa? Tarkoitatko Telia TV -tunnuksia, jotka tulisi luoda siinä tilanteessa, mikäli tilasit Kärppä-passin yhteydessä eikä sinulla entuudestaan ollut Telia TV -sovellusta? Mikäli näin on, niin olet saanut s-postiin käyttöönottoviestin, josta löytyy linkki. Sitä pitkin pääset luomaan tunnukset. 

 

Ehkä oletkin toiminut juuri näin, ja nyt on kyseessä jostain bugista siellä. Tässä kuitenkin vielä varmuudeksi linkki Telia TV -sovelluksen käyttöönottoon.

 

Jos tarkoitat Telia-tunnuksia, jotka vaaditaan kirjautumiseen omiin tietoihin telia.fi:llä (pankkitunnusten tai mobiilivarmenteen vaihtoehtona), niin niiden luomisesta on tässä lisää tietoja.

 

Palaa asiaan, mikäli näistä ei ollut apuja, tai jos olet toiminut ohjeiden mukaisesti eikä vieläkään onnistu tunnusten luonti. Vielä yksilöllisempää apua saat, jos kirjaudut telia.fi:lle juurikin noilla yllä mainituilla tavoilla (Telia- tai pankkitunnarit tai mobiilivarmenne), niin pääset siellä meidän chat-asiakaspalveluun ja pääsemme siellä katsomaan tarkemmin tilannetta nähdessämme asiakastietosi. 

0 tykkäystä