Julkinen alue
Telia Yhteisö
peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 

osallistu kyselyyn.jpg

 

****

 

Edit 9.10. Kysely on sulkeutunut viime yönä. Saimme vastauksia kaikenkaikkiaan pitkästi yli 500 joka on enemmän kuin hyvin. Seuraavaksi alamme työstämään kyselyn tuloksia ja hyödynnämme niitä tosiaan Yhteisön tulevaisuuden suunnittelussa.

 

Huomenna 10.10. arvomme voittajan heidän joukostaan jotka halusivat osallistua arvontaan. Lähetämme voittajalle tiedon sähköpostiin arvonnan jälkeen joten seurailehan huomenna sähköpostiasi.

 

Kiitos paljon kaikille kyselyyn osallistuneille Hymiö Onnellinen

 

****

 

 

Kerroin aikaisemmin, että haluamme rakentaa Yhteisöstä Pohjoismaiden parhaimman online-yhteisön. Suunnittelutyö on jo hyvässä vauhdissa. Nyt haluaisimme kuulla, mikä sinua kiinnostaa digitaalisessa universumissa ja kuinka aikasi kuluu netissä.

 

<< Kysely on sulkeutunut ja linkki poistettu >>

 

Kysely on avoinna 8.10. asti ja siihen vastaaminen vie vain muutaman minuutin aikaasi. Jos haluat osallistua myös arvontaan niin jätä kyselyn lopussa yhteystietosi, arvomme kaikkien vastanneiden kesken yhden Sony SRSXB20 BT-kaiuttimen (arvo 129€).

 

Kiitos paljon jo etukäteen vastauksistasi. Jos haluat kertoa jotain sellaista joka ei tullut kyselyssä esille tai jos haluat heitellä ilmoille ideoita niin näitä varten meillä on olemassa keskusteluketju täällä.

 

PS. Löydät arvonnan säännöt klikkaamalla PALJASTUS-sanaa.

 

Lue lisää

Arvonnan säännöt ”Kysely: Käyttäytyminen ja tiedonhaku netissä”

Arvonnan järjestäjä
Telia Finland Oyj, jäljempänä "Telia" (Telia Finland Oyj, Teollisuuskatu 15, 00510 Helsinki, Y-tunnus: 1475607-9, puh. 020401).

 

Osallistumiskelpoisuus
Arvontaan voivat osallistua kaikki Suomessa asuvat luonnolliset henkilöt pois lukien Telian henkilökunta ja heidän perheenjäsenensä, sekä niiden yhtiöiden ja organisaatioiden työntekijät, jotka ovat olleet tekemisissä tämän arvonnan kanssa.

 

Osallistumisaika
Arvontaan voi osallistua 28.9. - 8.10.2018. Telia ei vastaa teknisistä syistä perille tulemattomista osallistumisista tai puutteellisista, asiattomista tai lukukelvottomista vastauksista.

 

Palkinnot
Palkintona arvotaan yksi 1) kpl Sony SRSXB20 BT-kaiuttimia, arvo 129€. Palkintoa ei voi vaihtaa rahaksi tai muuksi hyödykkeeksi. Palkinto on henkilökohtainen eikä sitä voi myydä tai siirtää eteenpäin.

 

Arvontaan osallistuminen
Arvontaan osallistuminen ei edellytä tuotteen tai palvelun ostamista.

 

Arvontaan voi osallistua vastaamalla tästä blogista löytyvään kyselyyn sekä täyttämällä yhteystietonsa kyselylomakkeen viimeiselle sivulle.

Yhteystietoja ei luovuteta ulkopuolisten käyttöön.

 

Arvonnan suorittaminen ja palkinnon lunastus
Arvonta suoritetaan 10.10.2018. Voitosta ilmoitetaan sähköpostitse 10.10.2018. Jos voittajaa ei tavoiteta kolmen (3) arkipäivän kuluessa, arvotaan uusi voittaja. Telia ei korvaa palkintoa, mikäli osallistujaa ei tavoiteta, osallistuja on antanut väärän sähköpostiosoitteen tai sähköpostiosoite on epäselvyyden vuoksi tulkinnanvarainen. Telialla on oikeus julkaista voittajan nimi eri medioissa ilman erillistä suostumusta tai korvausta.

 

Verot
Telia sitoutuu maksamaan lakisääteiset verot näissä virallisissa säännöissä ilmoitetuista palkinnoista.

Viralliset säännöt koskevat kaikkia osallistujia. Osallistumalla tähän arvontaan osanottajat sitoutuvat noudattamaan näitä arvonnan sääntöjä.

 

Henkilötietojen käsittely

Henkilötietoja käsitellään Telian tietosuojalausunnon mukaisesti. Tietosuojalausunto on luettavissa osoitteessa telia.fi/tietosuoja.

 

Kaikki oikeudet muutoksiin pidätetään.


Telia Finland Oyj
Helsingissä 28.9.2018

 

 

TeroRe
Yhteisömanageri
Yhteisömanageri

Jaa artikkeli

https://yhteiso.telia.fi/t5/Blogi/Osallistu-kyselyyn-ja-arvontaan-Kayttaytyminen-ja-tiedonhaku/ba-p/175827
Linkki kopioitu
11 kommenttia 👇
Jukka1969
Uusi jäsen

No pääosin viihdekäyttö ja laskujen maksu

jartaho
Uusi keskustelija

mökillä katson netin kautta maksukanavien tarjontaa. Myös sähköpostinlukeminen ja some

TeroRe
Yhteisömanageri
Yhteisömanageri

@Jukka1969, mitä tuo viihdekäyttö pitää sisällään? Miten toimit jos tulee vastaan joku ongelmatilanne tai haluat saada jostain aiheesta lisätietoa?


@jartaho mitä tuo some pitää sisällään? Miten ja missä tilanteissa käytät somea?

 

Molemmat, varmistan vain mutta vastasittehan myös tuohon itse kyselyyn? 🙂

Jopela66
Kommentaattori

The error is logged and the service department is investigating it! Hyvin toimii...tämäkin!

TeroRe
Yhteisömanageri
Yhteisömanageri

@Jopela66 mitä tarkoitat, kysely ei toimi ja saat tuollaisen virheilmoituksen? Kokeilin juuri äsken ja toimii normaalisti, kokeiletko uudelleen?

Jopela66
Kommentaattori

Juuri näin...kysely jäi kesken, mutta nyt näytti toimivan!Hymiö Onnellinen

jartaho
Uusi keskustelija

Some sisältää facen ja viestittelyn. Lisäksi vielä esim sähköyhtiön häiriöilmoitukset ja erillaiset tapahtumat.

MattiViikate
Kommentaattori

Otin jo aiemmin tähän kyselyyn osaa ja silloin se toimi hyvin, käytän tosiaan paljon nettiä kaikenlaiseen puuhasteluun ja se on oiva paikka pysyä kärryillä uutisista ja pörssikursseista ynnä muista. Myös yhteydenpito on siellä mukavaa ja helppoa.

TeroRe
Yhteisömanageri
Yhteisömanageri

Vielä kerkeät osallistua kyselyyn ja arvontaan, kysely sulkeutuu ensi yönä kello 23:59 🙂

TeroRe
Yhteisömanageri
Yhteisömanageri

Kysely on sulkeutunut viime yönä. Saimme vastauksia kaikenkaikkiaan pitkästi yli 500 joka on enemmän kuin hyvin. Seuraavaksi alamme työstämään kyselyn tuloksia ja hyödynnämme niitä tosiaan Yhteisön tulevaisuuden suunnittelussa.

 

Huomenna 10.10. arvomme voittajan heidän joukostaan jotka halusivat osallistua arvontaan. Lähetämme voittajalle tiedon sähköpostiin arvonnan jälkeen joten seurailehan huomenna sähköpostiasi.

 

Kiitos paljon kaikille kyselyyn osallistuneille 🙂

TeroRe
Yhteisömanageri
Yhteisömanageri

Voittaja on nyt tavoitettu ja hän on Pekka K Turusta, onneksi olkoon 🙂