Yhteisö

Lueskele, kysy neuvoa, keskustele, opi uutta ja liity mukaan!
Jäseniä 65906
Kirjoituksia 178511

voita ja testaa Sonyn uutuuskuulokkeita.jpg 

 

 

*****

Kilpailu on päättynyt, kiitos kaikille osallistujille ja onnea voittajille 😊

 

Käy kurkkaamassa skaban voittajien arviot testattavista kuulokkeista alla olevien linkkien kautta:

 

Käyttökokemukset Sony WI-SP500

Käyttökokemukset Sony WI-SP600

Käyttökokemukset Sony WF-SP700

 

*****

 

Sony on julkaissut kolme mielenkiintoista urheilukuuloketta:

 

Sony WF-SP700, langattomat roiskevesitiiviit kuulokkeet taustahälyn poistolla

Sony WI-SP600, langattomat niskaa takaa kulkevat nappikuulokkeet

Sony WI-SP500, langattomat nappikuulokkeet

 

Sony WF-SP700Sony WF-SP700Sony WI-SP600Sony WI-SP600Sony WI-SP500Sony WI-SP500 

Haluaisimme kuulla juuri sinulta mitä mieltä olet näistä ja miltä näitä tuntuu käyttää. Starttaamme yhteistyössä Sonyn kanssa suuren kuulokeskaban, jossa voit voittaa uutuuskuulokkeet itsellesi.

 

Vastaa tähän kysymykseen blogin kommenteissa ja olet mukana arvonnassa:

 

Missä tilanteissa sinä käyttäisit langattomia urheilukuulokkeita?

Arpaonnen suosiessa

 

Testaa kuulokkeita eri tilanteissa kahden viikon ajan ja kirjoita tänne Yhteisöön arvostelu joka sisältää myös lyhyen videon tilanteesta, jossa käytät kyseisiä kuulokkeita. Arvostelun näkökulmia voisi olla esimerkiksi: Miltä kuulokkeet tuntuvat ja näyttävät? Oliko käyttöönotto helppoa? Miltä niitä tuntui käyttää ja soveltuivatko ne käyttöösi? Millainen ääni niissä on? Ja niin edelleen.

 

Voit pitää kuulokkeet itselläsi maksutta testien jälkeen.

 

Arvonnasta tarkemmin

 

Arvonnassa on palkintoina yhteensä kuudet kuulokkeet, kaksi kutakin mallia. Skaba alkaa nyt ja päättyy 15.7. Suoritamme arvonnan seuraavasti:

 

  1. arvonta suoritetaan 29.6. ja tässä arvonnassa palkintoina on 2kpl Sony SP500-kuulokkeita **arvonta suoritettu**
  2. arvonta suoritetaan 6.7. ja tässä arvonnassa palkintoina on 2kpl Sony SP600-kuulokkeita **arvonta suoritettu**
  3. ja viimeinen arvonta suoritetaan 16.7. ja tässä arvonnassa palkintoina on 2kpl Sony SP700-kuulokkeita **arvonta suoritettu**

Arvomme palkinnot kaikkien osallistuneiden kesken. Toisin sanoen mitä nopeammin ilmoittaudut mukaan sitä useampaan arvontaan osallistut. Postitamme palkinnot sitä mukaa, kun voittajat on tavoitettu.

 

Arvonta on vain Yhteisön jäsenille. Jos et ole vielä jäsen niin liity mukaan ja voit osallistua tähän sekä muihin skaboihin tulevaisuudessa.

 

Skaba pähkinänkuoressa

 

  1. Osallistu arvontaan vastaamalla yllä esitettyyn kysymykseen lisäämällä kommentin tämän blogin kommentteihin. Jos voitat kuulokkeet itsellesi, testaa niitä kahden viikon ajan ja tee fiiliksistäsi testiraportti videon kera tänne Yhteisöön.
  2. Huomioithan kilpailun deadline-päivämäärät ja sen, että ehdit testaamaan kuulokkeita ja tekemään niistä myös testiraportin määräaikaan mennessä.
  3. Saat testin jälkeen pitää kuulokkeet itselläsi maksutta.
  4. Mitä aikaisemmin ilmoittaudut skabaan sitä useamman mallin arvonnassa olet mukana. Jos ilmoittaudut mukaan  28.6 mennessä, olet mukana kaikkien kolmen mallin arvonnassa.
  5. Lue ennen osallistumistasi vielä arvonnan säännöt, klikkaa PALJASTUS-sanaa.

Onnea arvontaan ja mielenkiintoisia testiraportteja odotellen 😎

 

****

 

Päivitys 2.7.2018:

1. arvonta on suoritettu ja voittajat on tavoitettu. Sony WI-SP500 -kuulokkeet voittivat @Kestokuluttaja sekä @Leonita.

 

--

 

Päivitys 13.7.2018:

2. arvonta on suoritettu ja voittajat on lopultakin nyt tavoitettu. Sony WI-SP600 -kuulokkeet voittivat @terhimarika sekä @TuanLVT

 

--

 

Päivitys 21.7.2018:

3. ja viimeinen arvonta on suoritettu ja voittajat on tavoitettu. Sony WF-SP700 -kuulokkeet voittivat @JemNy sekä @N4nniii.

 

Onneksi olkoon ja hyviä hetkiä testaamisen parissa 🙂

 

****

 

Lue lisää

Arvonnan säännöt ja rekisteriseloste Suuri kuulokearvonta: Voita ja testaa Sonyn uutuuskuulokkeet


Arvonnan järjestäjä
Telia Finland Oyj, jäljempänä "Telia" (Telia Finland Oyj, Teollisuuskatu 15, 00510 Helsinki, Y-tunnus: 1475607-9, puh. 020401).

 

Osallistumiskelpoisuus
Arvontaan voivat osallistua kaikki Suomessa asuvat luonnolliset henkilöt pois lukien Telian sekä kumppaneiden henkilökunta ja heidän perheenjäsenensä, sekä niiden yhtiöiden ja organisaatioiden työntekijät, jotka ovat olleet tekemisissä tämän arvonnan kanssa.

 

Osallistumisaika
Arvontaan voi osallistua 18.06. – 15.7.2018 välisenä aikana. Telia ei vastaa teknisistä syistä perille tulemattomista osallistumisista tai puutteellisista, asiattomista tai lukukelvottomista vastauksista.

 

Palkinnot
Palkintona arvotaan yhteensä kuusi (6) kappaletta kuulokkeita, kaksi (2) kutakin kuulokemallia, yhdet kuulokkeet/voittaja/arvonta.

2kpl Sony SP500 -kuulokkeita, arvo 69€/kpl

2kpl Sony SP600 -kuulokkeita, arvo 149€/kpl

2kpl Sony SP700 -kuulokkeita, arvo 199€/kpl


Palkintoa ei voi vaihtaa rahaksi tai muuksi hyödykkeeksi. Palkinto on henkilökohtainen eikä sitä voi myydä tai siirtää eteenpäin. 

 

Arvontaan osallistuminen

Arvontaan osallistuminen ei edellytä tuotteen tai palvelun ostamista. Arvontaan voi osallistua vastaamalla tämän blogin kommenttiosioon tässä blogissa esitettyyn kysymykseen. 1 kommentti = 1 arpa. 1 arpa/henkilö.

 

Yhteystietoja ei luovuteta ulkopuolisten käyttöön.

 

Arvonnan suorittaminen ja palkinnon lunastus
Arvonta suoritetaan ja voitosta ilmoitetaan kolmessa osassa:

1. arvonta sekä ilmoitus voittajille 29.6. Tässä arvonnassa on mukana kaikki 28.6. mennessä ilmoittautuneet. Arvonnassa palkintoina on 2kpl Sony SP500-kuulokkeita.
2. arvonta sekä ilmoitus voittajille 6.7. Tässä arvonnassa on mukana kaikki 5.7. mennessä ilmoittautuneet. Arvonnassa palkintoina on 2kpl Sony SP600-kuulokkeita.
3. arvonta sekä ilmoitus voittajille 16.7. Tässä arvonnassa on mukana kaikki 15.7. mennessä ilmoittautuneet. Arvonnassa palkintoina on 2kpl Sony SP700-kuulokkeita.


Voitosta ilmoitetaan yksityisviestillä Telia Yhteisön kautta. Jos voittajaa ei tavoiteta kolmen (3) arkipäivän kuluessa, arvotaan uusi voittaja. Telia ei korvaa palkintoa, mikäli osallistujaa ei tavoiteta. Telialla on oikeus julkaista voittajan nimi ja kotipaikkakunta eri medioissa ilman erillistä suostumusta tai korvausta.

Testaajat sitoutuvat siihen, että he julkaisevat kahden viikon testijakson jälkeen yhden artikkelin pituudeltaan 200 sanaa sisältäen myös videon tilanteesta, jossa kuulokkeet ovat käytössä. Testaajat julkaisevat jutut mallikohtaisissa ketjuissa:

Käyttökokemukset Sony WI-SP500
Käyttökokemukset Sony WI-SP600
Käyttökokemukset Sony WF-SP700

Testaajat voivat halutessaan tehdä juttuja myös enemmän. Testaajien tekemien artikkelien ja videoiden tulee olla hyvän tavan mukaisia eivätkä ne saa sisältää asiatonta sisältöä.

Henkilö toimittaa videomateriaalin ensin Telialle, jonka jälkeen Telia Yhteisön ylläpito siirtää materiaalin Telian Youtube-kanavalle. Telian Youtubessa voidaan mainita videon tehneen henkilön oman Youtube-kanavan nimi sekä Yhteisössä käyttämä nimimerkki, jos voittaja niin haluaa.

Osallistumalla kilpailuun ja lähettämällä Telialle tekemäänsä materiaalia henkilö myöntää Telialle oikeuden hyödyntää materiaalia Telian markkinoinnissa ilman eri korvausta, sekä julkaista materiaalin tehneiden henkilöiden Telia Yhteisön nimimerkit ja Youtube-kanavien nimet.

 

Jos kilpailun voittajat eivät tee artikkelia sekä videota Telia Yhteisöön kahden viikon mittaisen testijakson jälkeen, Telia veloittaa voittajalta kuulokkeiden hinnan joka määräytyy kuulokkeiden myynninaloituspäivän hinnan mukaan.

 

Verot
Telia sitoutuu maksamaan lakisääteiset verot näissä virallisissa säännöissä ilmoitetuista palkinnoista.
Viralliset säännöt koskevat kaikkia osallistujia. Osallistumalla tähän arvontaan osanottajat sitoutuvat noudattamaan näitä arvonnan sääntöjä.

 

Rekisteriseloste
Telian henkilötietolain mukainen rekisteriseloste on nähtävissä osoitteessa www.telia.fi/tietosuoja

 

Kaikki oikeudet muutoksiin pidätetään.


Telia Finland Oyj
Helsingissä 18.06.2018

 

 

 

161 kommenttia 👇
Rekisteröitynyt
Viestejä 1 kpl

Käyttäisin aina silloin, kun MDR-kuulokkeet hiostaisivat. Eli liikkuessa, pihatöissä ja remppahommissa.

Tutustumassa
Viestejä 1 kpl

 Kuulokkeet mun oman Sonyn pariksi. Juoksulenkille mitä mahtavimmat. Tahdittamaan kohti puolimaratoni👍❤️

Tutustumassa
Viestejä 3 kpl

Käyn tekemässä aamureenit 5x viikossa ulkosalla metsässä sijaitsevalla ulkoiluradalla (apina/parkour-rata). Langalliset kuulokkeet eivät auta menossa sillä ne takertuvat milloin mihin ja musiikki loppuu usein kesken sarjan kun kuuloke tippuu korvalta. Olen kokeillut isoja langattomia oneareja mutta nekin valuvat hypyissä korvalta, sekä hiostavat ja painavat korvaa/päätä ikävästi. Nämä uudet langattomat Sonyn uutuuskuulokkeet olisi hieno ja piristävä lisä aamumetsiin ja miksei moneen muuhunkin toimintaan. Varsinkin tuo SP700-kuuloke olisi kiva päästä kokeilemaan, miten pysyy korvalla, ja hukkuuko toinen kuuloke hyvin helposti.. 😉

Tutustumassa
Viestejä 2 kpl

En lähde minnekkään ilman kuulokkeita, joten olisi aina mukana. Tulisi testattua esimerkiksi salilla, pyöräilessä ja autoa ajaessa handsfreenä.

Rekisteröitynyt ☆
Viestejä 1 kpl

Pyöräillessä työmatkalla ja vapaa-ajalla, sekä juoksulenkeillä.

Vakiokalustoa
Viestejä 88 kpl

Päivittäin olisi kovassa käytössä, nimittäin pyöräillessä fatbikella töihin, ollessani kävely tai juoksulenkillä tai muuten vain fiilistelessä kivaa kesäsäätä.

Vaikka metsässä kävellessä on kiva kuunnella lintuja ja salaperäisiä ääniä, niin välillä korvat myös kaipaavat rauhoittavaa musiikkia joka vie ajatukseni muualle.

Rekisteröitynyt ☆
Viestejä 1 kpl

Kuulokkeita käytän monessa eri tilanteessa. Tiskatessa, autoa pestessä, siis arjen askareissa. Töihin mentäessä ja puhelimessa puhuakssani kun kädet ovat täynnä. Ja joskus kun pitää olla oikein hiljaa, jotta pieni vauvani ei herää, silloin minä kuulokkeita käyttäisin. 😊 

Rekisteröitynyt ☆
Viestejä 1 kpl

Kumiveneessä 

Tutustumassa ☆
Viestejä 2 kpl

Menisi testiin sekalaisessa matkailussa, tunnelmanluojana kotona puuhatessa sekä pyöräillessä. Testiin pääsee kaikenlainen musiikki sekä äänikirjat.

Rekisteröitynyt ☆
Viestejä 1 kpl

Kyllähän musiikkia voisi kuunella vaikka missä, jos vaan löytyisi sellaiset, jotka oikeasti pysyvät korvassa...vielä ei ole sellaisia tullut vastaan...kaikki pulpahtavat pois korvasta 😞

Rekisteröitynyt ☆
Viestejä 1 kpl

Käyttäisin kuulokkeita hölkätessä tai vain ääntenvaimentajina kotona kun haluaisin olla täysin rauhassa

Rekisteröitynyt
Viestejä 1 kpl

Käyttäisin kuulokkeita ulkona kävellessäni.

Rekisteröitynyt
Viestejä 1 kpl

Pyöräillessä, sauvakävelyllä ja yleensä ulkona touhutessa käyttäisin.

Rekisteröitynyt ☆
Viestejä 1 kpl

Koirien kanssa lenkkeillessä. Kuulokkeiden johdot yleensä tiellä ja jäävät jalkoihin. Langattomat olisivat turvallisemmat ja pääsisivät käyttöön monta kertaa päivässä 🙂

Uusi keskustelija
Viestejä 14 kpl

Käyn salilla joka päivä+ lenkit päälle eri olosuhteissa, monia kuulokkeita käyttänyt ja nämä kaikki olisi kiinnostavia kokeilla.

Rekisteröitynyt ☆
Viestejä 1 kpl

Ennen kisoja lämmittelyssä, auttaisivat keskittymään paremmin.

Rekisteröitynyt ☆
Viestejä 1 kpl

Käyttäisin noita kuulokkeita kävelylenkillä ja ehkä myös kaupungilla asioidessa.

Rekisteröitynyt
Viestejä 1 kpl

Vähän erilainen käyttötapaus: langattomat kuulokkeet ovat nukkuessa n. 115 % mukavammat kuin langalliset. Eli itse käyttäisin tuulen suhinan ja sateen ropinan ym. kuunteluun pää tyynyssä 😛  

  

Ja kyllä musiikkiakin tulisi noilla kuunneltua.

Rekisteröitynyt ☆
Viestejä 1 kpl

Käyttäisin kuulokkeita juostessa. Olenkin juuri etsimässä sopivia kuulokkeita jotka eivät juostessa höiritse.

Rekisteröitynyt ☆
Viestejä 1 kpl

Käyttäisin kuulokkeita kuntosalilla.

Rekisteröitynyt ☆
Viestejä 1 kpl
Käyttäisin kuulokkeita kuten nykyisiäkin, lenkillä, pihatöissä, pyöräillessä, moottoripyöräillessä, elokuvaa katsellessa ja joskus ihan vaan muuten vaan kun haluaa kuunnella musiikkia.
Vakiokalustoa
Viestejä 112 kpl

Käyttäisin kuulokkeita pyöräilylenkeilläni

Tutustumassa ☆
Viestejä 2 kpl

Urheilussa ja matkassa, myös kotona, niin melkein aina kun voisin

Rekisteröitynyt
Viestejä 1 kpl

Siivotessa kuulokkeita tulisi käytettyä. Imurin ulina peittoon ja musiikkia tilalle.

Uusi keskustelija
Viestejä 36 kpl

Lenkkeillessä ja pyöräillessä, olisi mukava kun ei turhaan johdot roikkuisi ja heiluisi häiritsemässä suoritusta 🙂

Tutustumassa
Viestejä 1 kpl

Käyttäisin kuulokkeita vesijuoksussa. Sauvakävellessä  olisi varmasti myös kiva.

Kesäisen ilta auringon paisteessa, kun olen onkimassa järvellä.

Kotona siivotessa voisi olla ilo siivota.

Laskettelussa ja hiihtoretkillä myös olisi käyttöä kuulokkeille.

Rekisteröitynyt ☆
Viestejä 1 kpl

Kotona kun muut nukkuu!

Uusi jäsen
Viestejä 3 kpl

Käyttäisin kuulokkeita kotona siivotessani, pyöräillessäni töihin sekä muuten vain ulkoillessani. Lisätään testilistaan työympäristöni, jossa meteliä on joskus niin paljon, että käytän korvatulppia.

Rekisteröitynyt
Viestejä 1 kpl

Käyttäisin kuulokkeita aina liikkuessani ulkona ilman, että typerät piuhat jatkuvasti sotkeentuvat johonkin ja kuulokkeet eivät pysy korvissa. Käyttäisin kuulokkeita myös kotona iltaisin kun katselen elokuvia ja sarjoja ilman että miesystävä häiriintyy.

Rekisteröitynyt
Viestejä 1 kpl
Juoksulenkeillä käyttäisin treenatessani Finlandia-hiihtoa varten.
Uusi jäsen
Viestejä 3 kpl

Lenkillä

Uusi jäsen
Viestejä 2 kpl

Lenkillä ja salilla 

Rekisteröitynyt ☆
Viestejä 1 kpl

Salilla tulee vietettyä suurin osa vapaa ajasta viikosta ja hyvät kuulokkeet ovat tärkeä osa sitä kokonaisuutta kun treenaan

Kommentaattori
Viestejä 60 kpl

Käyttäisin etenkin roiskeenkestäviä urheilukuulokkeita joka säässä, satoi tai paistoi. 

🌧☀️

 

Rekisteröitynyt
Viestejä 1 kpl

Iltaisin puuhastellessa kun lapset ovat nukkumassa.

Tutustumassa
Viestejä 1 kpl

Mielenkiinnosta haluaisin kokeilla toimisiko joku näistä malleista moottoripyöräillessä. Kuulokkeiden täytyisi tietysti olla aika pienet, että ne mahtuisi kypärän sisään. Nappikuuloke kuitenkin toimisi erinomaisesti taustamelun poistajana ja samalla saisi kätevästi musiikit/navigoinnin puhelimesta. Käyttäisin näitä myös kuntosalilla ja lenkkeillessä.

Kommentaattori
Viestejä 51 kpl

Käyttäisin kuulokkeita ainakin tv:eetä katsellessa, varsinkin elokuvaa katsoessa ja urheilua seuratessa. Myös pelaamiseen käyttäisin kuulokkeita (PC).

Uusi jäsen
Viestejä 9 kpl

pyöräillessä langattomat kuulokkeet on kätevät.

Tutustumassa ☆
Viestejä 1 kpl

Lenkkeillessä ja metsästysreissuilla. Lisäksi moottoripyörän kanssa langattomat toimibvat tosi hyvin; navigaattorin ohjeet tulevat myös nappien kautta ajon aikana. Tarvii olla sopivan pienet etteivät paina korvaa kypärän alla.

Uusi keskustelija
Viestejä 13 kpl

Eipä noita e-kirjoja pysty ilman kuulokkeita kuuntelee...

Rekisteröitynyt
Viestejä 1 kpl

Itselläni musiikin kuuntelu on osa jokapäiväistä arkea ja langattomuus edes auttaa tätä huomattavasti. Olen aikaisemmin ollut erittäin tyytyväinen Sonyn tuotteisiin. Olisikin mielenkiintoista päästä katsomaan jatkuuko sama myös näissä kuulokkeissa. Olen myös aika kriittinen musiikin laadun suhteen joka varmasti antaa rehellisen palautteen laitteen laadusta.

Spotify-guru 2019
Viestejä 4 kpl

Koiran kanssa lenkillä tiätty.

 
Rekisteröitynyt ☆
Viestejä 2 kpl

Pyöräillessä tulisi käytettyä.

Rekisteröitynyt
Viestejä 1 kpl

Bussia odotellessa.

Tutustumassa
Viestejä 3 kpl

Kuntosalilla käydessä ja lenkillä Sekä kotona kun naapurissa pidetään meteliä. 

Rekisteröitynyt
Viestejä 1 kpl

Urheillessa lenkkipolulla sekä työmatkoilla!

Uusi jäsen
Viestejä 5 kpl

Työmatkalla ja kävelylenkeillä

Poistettu käyttäjä
 
Viestejä 0 kpl

matkustaessa vaikkapa junalla

Rekisteröitynyt
Viestejä 1 kpl

Käyttäisin kuulokkeita lenkillä ja muutenkin arjessa.

Uusi jäsen
Viestejä 3 kpl

Käyttäisin työmatkapyöräilyssä ja juoksussa.