Telia Yhteisö
peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 

Voita Samsung Galaxy Note 8 testikäyttöön ja omaksi.jpg 

 

Tykkäätkö testailla uusia puhelimia ja jakaa niistä kokemuksia muillekin? Sinun ei tarvitse olla pro, vaan innostus ja testaamisen laaja-alaisuus ratkaisee. Ja aina parempi, jos keksit uusia tapoja tehdä puhelintestejä 🙂 Testaajana kerrot Yhteisölle, mitä Note 8 -puhelimella voi tehdä, miten se tapahtuu ja kuinka se soveltuu juuri sinun käyttöösi. Olisi huippua nähdä kirjallisten arvioiden lisäksi myös kuvia ja videoita. Jos haluat, voit pitää puhelimen itselläsi testien jälkeen.

 

***

Edit 1 20.11.2017

 

Osallistumisaika on nyt umpeutunut, kiitos kaikille osallistumisesta 🙂 Seuraavana valitsemme voittajat. Olkaahan kuulolla 🙂

 

***

Edit 2 20.11.2017

 

Hakemukset on nyt käyty läpi ja voittajat on onnistuttu valitsemaan, helppoa se ei ollut. Toinen voittaja löytyi täältä Yhteisöstä ja toinen Telian Facebookin kautta osallistuneista. Kunhan saamme heidät kiinni niin julkaisemme voittajien nimet tässä blogissa 🙂

 

***

 

Edit 3 29.11.2017

 

Voittajat ovat:

 

@depepe sekä toinen voittaja valikoitui Facebookin puolelta eli Mirva Rontti.

 

Onneksi olkoon voittajille ja jäämme innolla odottamaan testien käynnistymistä Hymiö Onnellinen

 

***

 

Toimi näin

 

1) Tee lyhyt "hakemus" jossa kerrot, mihin kaikkeen Note 8 pääsisi kanssasi. Kirjoita hakemuksesi vähintään 30 sanalla tai esitä se vähintään 30 sekunnin pituisella videolla. Postaa tuotoksesi tämän julkaisun kommentteihin tai Telian Facebook-sivuilta löytyvään julkaisuun.

 

2) Hakemuksen tulee olla julkaistuna 19.11.2017 klo 23.59 mennessä, jotta olet mukana kisassa. Yhteisön ylläpito valitsee 20.11.2017 kaksi testaajaa, joille lähetämme testiluurit.

 

Huomioithan nämä

 

- Testiraportit julkaistaan täällä Yhteisössä, joten testaajan tulee olla Yhteisön jäsen. Jos et ole vielä niin liity mukaan nyt ja voit hakea tähän sekä tulevaisuudessa myös muihin testiskaboihin ja ties mihin.

- Voittajat sitoutuvat tekemään Yhteisöön vähintään kolme juttua yhden kuukauden mittaisen testijakson aikana:

  • Ensimmäinen juttu ns. unboxing hengessä, "ensifiilikset"
  • Toinen juttu noin kahden viikon testaamisen jälkeen, "miten yhteinen matka on sujunut"
  • Kolmas ja viimeinen juttu, "loppuraportti"         

 

 Let the game begin

 

Ei muuta kuin hakemuksia rustaamaan!

 

Klikkaa Paljastus-sanaa löytääksesi kilpailun säännöt.

 

Lue lisää

Kilpailun säännöt:

 

Voittajat (2 kpl) valitaan kaikkien tähän blogiin ja Telian Facebook-sivuilta löytyvään julkaisuun hakemuksen kirjoittaneiden (vähintään 30 sanaa) tai videon julkaisseiden (vähintään 30 sanaa) joukosta.

 

Hakemukset, jotka on julkaistu 19.11.2017 klo 23.59 mennessä, huomioidaan kilpailussa.

 

Valinta suoritetaan 20.11.2017 ja voittajille ilmoitetaan voitosta Yhteisön kautta yksityisviestillä tai vastaamalla henkilön kommenttiin Facebookissa. Tämän jälkeen heidän nimimerkkinsä tai nimensä julkaistaan myös tässä blogissa.

 

Kilpailun voittajat sitoutuvat julkaisemaan voittamastaan puhelimesta tekemänsä kirjalliset artikkelit tai videot tätä varten perustetussa ketjussa (Käyttökokemukset Samsung Galaxy Note 8). Jos henkilö tuottaa videomateriaalia, hän toimittaa sen ensin Telialle, jonka jälkeen Telia Yhteisön ylläpito siirtää materiaalin Telian Youtube-kanavalle. Telian Youtubessa voidaan mainita videon tehneen henkilön oman Youtube-kanavan nimi sekä Yhteisössä käyttämä nimimerkki, jos voittaja haluaa.

 

Testaajat sitoutuvat siihen, että he julkaisevat yhden (1) kuukauden testijakson aikana vähintään kolme juttua pituudeltaan 200 sanaa (kirjallinen artikkeli tai video) seuraavista aiheista:

1) Ensikokemukset pian puhelimen vastaanottamisen jälkeen
2) Käyttökokemukset kahdelta ensimmäiseltä viikolta
3) Lopullinen arvio, "loppuraportti" kuukauden kuluttua puhelimen vastaanottamisesta

Testaajat voivat halutessaan tehdä juttuja myös enemmän. Testaajien tekemien artikkelien tai videoiden tulee olla hyvän tavan mukaisia eivätkä ne saa sisältää asiatonta sisältöä.

 

Kilpailun voittajat voivat testijakson jälkeen joko palauttaa puhelimet Telialle tai pitää puhelimen itsellään, jolloin he vastaavat veroista ja ovat velvollisia ilmoittamaan saamansa edun omassa verotuksessaan. Palkintoon ei sisälly puhelinliittymää.

 

Osallistumalla kilpailuun ja lähettämällä Telialle tekemäänsä materiaalia henkilö myöntää Telialle oikeuden hyödyntää materiaalia Telian markkinoinnissa ilman eri korvausta, sekä julkaista materiaalin tehneiden henkilöiden Telia Yhteisön nimimerkit ja Youtube-kanavien nimet.

 

Jos kilpailun voittajat eivät tee kolmea artikkelia Telia Yhteisöön kuukauden testijakson aikana, Telia veloittaa voittajalta puhelimen hinnan joka määräytyy laitteen myynninaloituspäivän hinnan mukaan.

 

Telian sekä Telian kumppaneiden henkilökunta perheineen eivät voi osallistua kilpailuun.

 

TeroRe
Yhteisömanageri
Yhteisömanageri

Jaa artikkeli

https://yhteiso.telia.fi/t5/Blogi/Voita-Samsung-Galaxy-Note-8-testikayttoon-ja-omaksi/ba-p/156984
Linkki kopioitu
89 kommenttia 👇
Timppuli
Kommentaattori

Jaa että testiä pukkais. No mitäs kaikkea Note 8 voisikaan tehdä maatilalla. No ainakin peltokirjanpitoa, eläinkirjanpitoa ja kaikkea muuta kirjanpitoa mitä tähän kuuluukin paljon. Sillä kynällä olisi helppo piirtää lohkojen rajoja sekä kaikkea muuta tarkkaa pikku näpräämistä. Ja vapaa-ajalla tietty sit kovaa testaamista kaikessa muussa mikä ei liity maatalouteen. 

Mikado75
Rekisteröitynyt ☆

Moi🤗

Eli minulla puhelin saisi monipuolista ja ehkä kovaakin kyytiä. Varsinkin akkukesto olisi todellisessa testissä.

Itsellä puhelinta tulee käytettyä varsinaisten puhelin toimintojen ohella mm. Kuvaamiseen ja videoimiseen, jonka vuoksi kamera on tärkeässä roolissa. Lisäksi harrastan kuntoilua eri lajeissa ( pyöräily,kävely, juoksu) joten erilaiset ”kuntoilusovellukset” ovat kovassa käytössä. Edellisten lisäksi akkua kovasti kuluttavaa on messengerin videopuhelut, koska kihlattuni asuu toisella puolella maapalloa, joten olemme yhteydessä siten. 

Kuvien muokkaus tulee myös tutuksi, koska olen ahkera jakamaan someen kuviani.

Puhelin tosi testiin ja myös tarpeeseen👍

silli67
Uusi jäsen

Hei. Olen 18-vuotias lukion abivuotta käyvä Hämeenlinnalainen nuori. Note 8 tulisi käteväksi erityisesti lukio-opintojen parissa. Suurin osa opetuksesta on nykyään siirtynyt sähköiseen muotoon, joten puhelimen suuresta koosta ja "multitasking" ominaisuuksista olisi hyötyä oppikirjojen lukemisessa ja muistiinpanojen tekemisessä. Lisäksi älykynän avulla voisi myös tehdä luonnoksia ja kaavoja esimerkiksi kemian opiskelussa. Puhelimen monipuolisuuden ansiosta se voisi korvata perinteisen ja painavan läppärin, jota kannan koulussa päivittäin. 

 Myöskin vapaa-ajalla puhelin olisi kovassa käytössä niin netflixin suurkulutuksen kuin pelaamisen ja sosiaalisen median parissa. Olen myös lähdössä joulukuussa Lappiin joten akunkestoa kylmissä olosuhteissa pääsisi testamaan ja kameran suoriutumista niin päivänvalossa kuin iltahämärässäkin. Toisin myös esille puhelimen edut nuorten ja nuorten aikuisten kannalta.

mause
Tutustumassa

Puhelin pääsisi hyviin käsiin. Valokuvausreissuille, jossa testataan akkukestoa ja kameraa. Kirpparikierroksille eri puolille suomea, joten karttasovellukset, datayhteydet ym tulisi testattua kunnolla. Lisäksi olen musiikin suurkuluttaja, spotify ja youtube päivittäin aktiivikäytössä. Ja tottakai, maratonpuhelut perheen ja ystävien kesken kuuluu myös päivittäisiin rutiineihin. Summa summarum, kaikki uusi kiinnostaa ja olis äärimmäisen mielenkiintoista päästä kokeilemaan mitä uutta Samsungilla on annettavanaan.

JomiS
Tutustumassa

Puhelin pääsisi tietotyöläisen(koodari) monimuotoiseen käyttöön. Vapaa-aikana käyn koiran kanssa lenkkeilemässä puistoissa, mistä napsin kuvia sekä instaan, että faceen. Muutoinkin tykkään erilaisista vitkuttimista ja niitten kanssa värkkäämisestä.

Janinaagg
Uusi jäsen

Note8 puhelin pääsisi mukaan joka paikkaan. Lapintuntureista ulkomaille saakka. Kertoisin ehdottomasti puhelimen mahtavista ominaksuuksista! Postaisin siitä blogiin, facebookkiin ja instaan. Sekä myös lehteen 😉

Olisin todella innokas kertomaan ja mainostamaan huippulaadukkaasta Samsung Note8:sta! 

Mrjesseee
Rekisteröitynyt
Lähden talveksi kiertämään Aasiaa kuten Thaimaa, Malesia, Kamboza, Vietnam jne.. Teen videoblogia koko reissun ajan ja uusi puhelin hyvällä kameralla olisi suuri apu! Samsung S6 tällä hetkellä mutta pieni päivitys ei olisi pahitteeksi 😉
Karipekkakerane
Rekisteröitynyt ☆

Ajan työkseni rekkaa ympäri Eurooppaa ja puhelin näyttelee erittäin suurta osaa. Lähes kaikki työhön liittyvä hoidetaan sähköpostilla ja sen lisäksi podcastit,Spotify ja nettiradiot viihdyttävät päivää. Hiuka on haasteita ollut Telialla kuuluvuuden ja netin kanssa varsinkin saksassa ja haluaisin paremmalla laitteella kokeilla.

Kaisakoo
Uusi jäsen

Käsissäni Note 8 pääsisi ulkoilemaan säännöllisesti niin metsään kuin hiekkalaatikon reunalle, keinun hurjiin vauhteihin ja lastenrattaidenkin kyytiin. Suurtestauksessa tulisi olemaan kamera ja kuvien muokkaustoiminnot, akunkesto, erilaisten sovellusten pyöritys, sekä somen kanavat. Suurimpiin riskeihin Note 8n elämässä meillä kuuluisivat kuola, nopeat ja pienet vauvan sormet, hiekka, lumi ja kura, läiskyneet ja roiskuneet ruuat ja juomat, sormivärit sekä kaikkialle levittäytyvät koiran karvat.

reissuesa
Uusi jäsen

 Note 8 ehtisi sopivasti mukaan 23.11 alkavalle 4 vk matkalle Vietnamiin ja Thaimaahan.  Matkalta tulisi paljon Notella tallennettua kuvaa ja videota eri somekanaville.

Gladi77
Uusi keskustelija

Jos note 8 sattuisi siunaantumaan kohdalleni pääsisi se tosi kovaan testiin. Pystyisin vertaamaan sitä mm. Oneplus 3 kanssa. tekemään testejä noten huippu hyvästä kamerasta ja upeasta näytöstä. Note pääsisi kanssani monille autoreissuille ja uutenavuotenakin kamera saisi tosi haasteen ilotulitteiden kanssa ja muutenkin pimentyvässä Suomessa olisi hyvä testata kameran hämärä kuvaus ominaisuuksia. Akun kesto tulisi myös kovaan testiin, koska käytän puhelinta joka päivä paljon pelaten mm. Hearthstonea.

Frosti
Rekisteröitynyt

Täällä note 8 pääsisi ammattikorkeakoulun päivittäisiin muistiinpanotehtäviin korvaamaan perinteisiä menetelmiä, sekä painavaa tietokonetta jota tarvitsee hyvin usein tiedonhankintaan ja opetusmateriaalin selailuun. Kiinnostavaa olisi nähdä pystyykö mobiililaite korvaamaan  perinteisen kynän ja paperin muistiinpanoissa / tietokoneen kokonaan ?

IJahe
Rekisteröitynyt ☆

Moi. Note 8 pääsee minulla loistavaan aikaan testattavaksi, koska 4viikon isyysloma alkoi juuri. Vaikka olen vannoutunut iphone käyttäjä, annan mielelläni mahdollisuuden myös Samsungin parhaimmalle. Testaaminen menisi puhtaasti viihdekäyttöön, koska työt saa olla nyt lomalla. Valokuvaaminen ja kuvien käsittely, sosiaalinen media, sähköposti, netflix ja muut suoratoistopalvelut olisivat kovassa käytössä pienen neidin nukkuessa. 

Ismoman
Uusi keskustelija

Terve, sellaista että note 8 tahdon omaksi kun suurempaa puhelinta harkitsemassa kun tuosta löytyy ominaisuuksia vaikka mihinkin niin olisi mahtava

Matiasliimatain
Uusi keskustelija

 Kiinnostaisi hyvinkin saada note 8 testiin olen omistanutkin tähän asti 3 samsung galaxy tuotetta ja olisin tyytyväinen jos 4 samsungin laite tulisi omistuksiin. Koska tämän hetkinen puhelin on ehkä vähän huono saattaa jäädä joskus jumiin ja muutenkin olisi hyvää vaihtelua.

Ja tällä hetkellä maailman huonoin puhelin honor 7.

DiabloPRKL666
Rekisteröitynyt ☆

Tuo Note8 pääsisi tämän elämäntapa securiitin reissuille mukaan. Välissä vaeltelemaan ja kuvailemaan saaristo maisemiin kahden aktiivisen dobermannin kera. Toteuttamaan työvuorolistoja, muistiinpanot hälytykselle mennessä S-penillä,  osallistumaan TVEAT:n opiskeluun ja näyttötöiden tekoon Samsung DeX: iä hyödyntäen! 

Tiivistettynä, puhelin tulisi kaikilta osa-alueiltaan "tiukkaan siviili/arki" testiin, oli kyse sitten kuvaaminen,sääolosuhteet,akunkesto, tekstin- & kuvankäsittely,näytön jakaminen TV:n kanssa, some, videot, musiikki, you name it. 

Aarr3
Rekisteröitynyt ☆

Terve! Täällä Note 8:n akku saisi kyytiä, työmatkat (kävellen) kuinka kestää musiikin kuuntelua. Kirjattaisiin tunnit ylös S Penin avulla.

Kameran ominaisuudet testattaisiin myös. Kuvia ja videoita tulee napsittua milloin mistäkin, päivänvalossa sekä hämärässä. Tuon kokoisella näytöllä testattaisiin myös netflixin ja youtuben katseleminen illalla sängyssä. Isompikokoista näyttöä luuriin muutenkin jo kaipailisi.... tällä hetkellä 4" iPhone SE.

jartaho
Uusi keskustelija

Työhön mukaan jolloin voisi vertailla xgoverin kanssa toimivuutta raskaassa teollisuus työssä. Puhelimen käyttöä vapaaajalla eri harrastusten parissa vanhan xl 950 tilalla. Vaikkakin xl on kestänyt mukana hyvin niin matkoilla, metsässä, lenkkipoluilla ja järvellä. Mökillä netti yhteyden jakamisen pitäisi myös toimia ja akun kapasiteetin kesto pitäisi olla hyvä.

Mark50
Uusi jäsen

Note 8 houkuttaa, antaa pienen kihinän, koukuttaa. 

Sillä selviäisin kaikista älypuhelinasioista. 

Kuvaisin, videoita ja stillejä.

Nappaisin mukaan menoon.

Lähettäisin memoja ja viestejä.

Kuuntelisin uutta ja vanhaa musaa.

Asentelisin sovelluksia arkikäyttöön ja sunnuntain rauhaan.

Pelaisin pelaamattomia pelejä, tekisin ennätykset vanhoihin tuttuihin.

Lataisin akkuja ja omiakin välillä.

Ottaisin Samsungin Note 8 -älkkärin osaksi elämää 🙂

Se on tyylikäs ja hienostunut, kelpaa käyttää niin arjessa kuin juhlassa.

Valitkaa minut testaajaksi, olen luova ja hyvä kirjoittamaan.

 

ski123
Tutustumassa

Galaxy note 8 kiinnostaisi, koska tarvitsisin hyvän puhelimen, jossa on hyvä kamera ja akunkesto, uusia ominaisuuksi ja kestää pakkasta. Minulla on ehkä vähän epätyypilline harrastus tytölle - nimittäin mäkihyppy ja yhdistetty. Tällä puhelimella voisi saada hyvin kuvattua hyppyjäni. Lajini vuoksi matkustelen ympäri Suomea ja joskus jopa ulkomailla, joten tämä puhelin sopisi hyvin myös kisatapahtumien, treenien ja maisemien ikuistamiseen. 

Benedictus
Uusi keskustelija

Note 8 pääsisi kanssani tavallisiin paikkoihin. Juuri niihin, joissa valtaosa ihmisistä viihtyy: Omassa kodissa, työpaikalla, harrastuksissa ja ylipäätään kaikessa arjessa. Siksi koska juuri niistä paikoista löytää todella mielenkiintoista kuvattavaa Samsungin lippulaivapuhelimella. Useimpia meistä kiinnostavat tavalliset ihmset, tutut paikat ja ne perinteiset kissakuvat, ei niinkään eksotiiiset maisemat ja tuntemattomat seudut. Arjen harmaudesta löytyy todella paljon värejä ja elämän eri nyansseja kuvin kerrottuina. Note 8 otettu yksi kuva vastaa varmasti tuhatta ja yhtä sanaa.

Unohtamatta toki sitä puhelimen perimmäistä käyttöaluetta, kommunikointa puheluin ja viestein.

Siili2
Rekisteröitynyt

 Hei! Note 8 pääsisi kovaan käyttöön ylä-asteella olevan nuoren kanssa. Akun kesto pääsisi koetukselle sekä puhelimen suoritusnopeus mikä on tärkeää somea ja eri pelejä käyttäessä. Älykynän tuomien ominaisuuksien ansiosta sitä voisi hyödyntää koulussa. Kameran laatu ja oninaisuudet tulisi testiin melkeinpä joka päivä somen ansiosta. Paljon puhelinta käyttävänä nuorena Note 8 tulisi koluttua ja testattua läpi helposti.

Priest79
Tutustumassa

Puhelin pääsisi maailmalle matkaan aika rankkaan työkäyttöön ja myöskin somettamiseen.. Sähköpostit laulaa ja paljon tykätään puhelimen kanssa ottaa kuvia ja jakaa myös niitä muillekkin ihmeteltäväksi. Testiin pääsis myös miten tuo toimii exeleiden pyörittämiseen ja mitä vielä.. kaikkea tultaisiin kokeilemaan

spezza16
Uusi keskustelija

Jos Note 8 tänne päätyy, pääsee se kovaan testiin. Arkisin puhelin tulisi kulkemaan mukaan lukion penkille, jossa laitteelle olisi kokoajan käyttöä opetuksen digitalisoitumisen takia, jonka seurauksena pääsisin näkemään kuinka pystyisin hyödyntämään S-peniä opiskeluissani. Akkukin pääsisi kovaan testiin, sillä tarvitsen puhelinta käytännössä koko ajan koulussa.

Vapaa-ajalla puhelin pääsisi kiertelemään ympäri Suomea, jossa kamera sekä puhelimen IP68-suoja pääsisi kovaan koetukseen. Kuvia tulee räpsittyä satoja viikossa ja myös, koska puhelin kestää vettä niin ei tarvitse säästä tai paikasta huolehtia kuvia ottaessat tai muutenkaan puhelinta käyttäessä. Olisi myös mielenkiintoista nähdä miten puhelimen kamera pärjää pimeämmissä olosuhteissa. Puhelin myös pääsisi juuri sopivasti mukaan matkalle Espanjan rannoille, jossa puhelimen IP68-suojasta olisi vieläkin enemmän hyötyä, sekä laadukkaalla kameralla voisi myös tallentaa ikimuistoisia hetkiä.

Olisi myös mukava nähdä, miten tuo Samsungin oma touchwiz on edennyt ja muutenkin mihin suuntaan Samsungin puhelimet menneet, sillä ei yli 5-vuoteen ole sampan puhelinta ollut.

Ikigaijin
Tutustumassa

Noteerasin, että täällä tarvitaan testaaja Notelle!

 

Galaxy S -sarjan fanipoikana osaan laittaa Noten legendaariseen stressitestiin: luuri läähättää mukana, kun päihitän askelhaasteita S Healthissa, kärtsään kumia CSR Racing 2:ssa ja ikuistan fotoja pohjoisen Pariisin, Oulun, hekumallisista illoista. Notelle on varattu kunniatehtävä: karkaan jouluksi Kiinaan, joten innoittavat matkasuunnitelmat raapustetaan - tadaa - S Pen -kynällä!

 

Antaa tulla, Telia. Tämä testaaja on valmis kuin vastatuuli!

AinoAmanda22
Tutustumassa ☆

Note 8 pääsisi mukaan minun kiireiseen gradu vuoteeni yliopistossa, jossa koitan tehdä gradua ja nauttia vielä viimeisitä yliopiston riennoista ennen kuin työelämä kutsuu. Gradu vuoteeni kuuluu niin luennoilla käyntiä, haastatteluja gradua varten ja tietysti opiskelijoiden tapahtumissa käymistä. Puhelin pääsisi todella kiireiseen ja kovaan käyttöön. 

Mymmeliini
Tutustumassa

Note 8 pääsisi kaveriksi niin jokapäiväiseen elämään arjen kiireiden keskellä ja seikkailujen pariin, jossa kaivataan loistavia ominaisuuksia. Seikkailuja niin takapihan puiden siimeksestä kuin vähän kauemmaksi jonne lentokone kuljettaa seikkailijaansa, Note 8 olisi varmasti kelpo seikkailukaveri joka ei pettäisi kaveriaan tai potisi reissuväsymystä eli akun kesto olisi hyvin tarpeellinen.

 

Hyvä kamera on a ja o kaiken muun tarpeellisten puhelin ominaisuuksien ohella, sillä välillä ei ennätä kaivaa kameraa laukusta tilanteiden tallentamista varten.

LHe4121
Seuraamassa menoa

Jaahas vai tuote testaajaksi!

 

Minun kanssani puhelin pääsisi todelliseen testiin. Olen alkuvuoden työn ohessa opiskelemassa joten puhelinta arvioisin puhelinta sekä työ että opiskelu käytössä. Samalla saisin jättää yhden luurin kotiin kun testaisin työliittymässäni puhelimenn dual-sim ominaisuuksia. Koska vietän paljon aikaa tien päällä olen nykyisinkin hyvin riippuvainen puhelimestaani ja teen ison osan asioistani mobiilisti. Työssäni vietän paljon aikaa olosuhteiden armoilla ulkosalla ja näin tulisi testauttua olosuhteiden keston lisäksi myös akku kapasiteetin todellinen riittävyys. Puhelin on minulle myös viihteen väline ja siksi peaan ja katselen videoita myös paljon. Pitkään aikaan en ole kantanut mukanani enää kameraa ja olisi mukava arvioida miten uusi kamera tekniikka päihittää nykyisen käytössäni olevan S7 edgen kameran.

Piipa69
Uusi keskustelija

Olen innokas matkustelija, joten puhelin tulisi hyvin testattua ääriolosuhteissa heti tammikuussa. Ensin sitä kutsuisi kuumaa ja kostea Bali ja heti perään -30° Lapin pakkanen.

Akku ja sen kesto pääsisivät kriittisen arvioinnin kohteeksi, sillä rakastan kuvaamista sekä kuvieni jakamista somessa ja muutenkin olen some-riippuvainen. Aina puhelin kädessä, luurit korvilla ja katse kohdistettuna näyttöön.

Tähän mennessä luureista ei ole vielä tietokoneen päihittäjäksi ollut, mutta olisiko tästä Note 8:ta siihen?

MikkoPihlstrom
Rekisteröitynyt

Hei Note 8 ja vailla vertaa olevat ominaisuutesi. Meillä olisi suuressa perheessämme sinulle tekemistä. Olisit meidän kamera ja ikuistaisit hulvattomat retkemme luonnossa ja vilskeen lasten parissa. Pääsisit testaamaan kestävyyttäsi arjessamme ja mahdollisesti myös uimaan säiden salliessa joko sisällä tai ulkona. Kynällä tuetenkin kirjoittaisin uusia kappaleitani ylös, jonka sinulla mukana tuleva kynäsi mahdollistaa. Saan sitten kotona tallentaa sinusta räpäten uuden biisini maailman kuultavaksi. Ottaisin tämän jälkeen sinut mukaan kylpyhuoneeseemme pesukoneen päälle soittamaan musiikkia, kun olemme lasten kanssa kylvyssä ja saunassa. Seuraavana päivänä voimme tehdä jotain uutta ja kivaa, vaikka vertailla kameraasi ja muita ominaisuuksiasi sekä yhtä tärkeintä, akun kestoa rankassa some kulutuksessa. Liitythän joukkoomme oi Note 8, sinä uusi ja kaunis perheenjäsenemme. Teveisin. Isäpuolesi Mikko. ☺️👏

Carpainter
Rekisteröitynyt

Note 8 joutuisi minun mukanani koviin koettelemuksiin työpaikallani, kuten myös matkustaessani autolla päivittäin paljon eri paikkoihin ja siinä samalla joutuisi paljon erilaisen käsittelyn olosuhteisiin. Kuvaan tekemiäni maalaustöitä sosiaaliseen mediaan usein ja siinä samalla Note 8 saisi näyttää kykynsä erittäin kirkkaasti valaistuissa sisätiloissa, kuvanlaatunsa ja tarkennuksensa suhteen. Samalla töitä tehdessäni kännykkäni on jatkuvasti päällä soittamassa musiikkia, jota kuuntelen bluetooth kuulosuojaimien läpi, kuten myös autolla matkustaessani aux-liitännän kautta, joten akku tulisi erittäin kovaan käyttöön arkipäiväisessä käytössä. Suoritan myös erittäin paljon kiireisiä sähköisiä asioita puhelimeni kautta ja olisi mielenkiintoista tietää miten Note 8 suoriutuisikin näistä kaikista arkipäivän asioista, joissa olen hyvin riippuvainen puhelimeni toimivuudesta.

Eve80
Rekisteröitynyt

Puhelin on minulle aamun herättäjä, arjen järjestäjä, videokokousten mahdollistaja, lasten kärrynpyörien tallentaja, ystävyyssuhteiden ylläpitäjä, verkkopankki, uutisankkuri, wilma-viestien välittäjä, kummitytön kasvunseurannan väline ja salaisuuksien jakaja, tärkeiden tilanteiden ikuistaja ja urheiluvalmentaja. Halukas olen miettimään, mihin muuhun puhelin vielä taipuisikaan. 

tapiokm
Rekisteröitynyt

Puhelin kulkisi mukanani niin maaseudulla kun kaupungissa, sillä asun Helsingin kantakaupungin alueella, mutta omistan myös maa/metsätilan Keuruulla. Puhelin pääsisi monipuoliseen testiin, sillä käyttäisin sitä navigointivälineenä (mm. automatkat välillä Helsinki-Keuruu) ja suunnistaminen pääkaupunkiseudulla. Käytän myös maastokarttoja Keuruulla metsissä kulkiessani, pidän kalenteria tapaamisistani ja menoistani, ja musiikkia tykkään kuunnella langattomasti niin automatkoilla kun kotonani. Olen myös huomannut töitä tehdessäni, että asiat jotka tulevat mieleen pitää kirjoittaa aina heti muistiin, tai muuten en unohtuvat. Uskon että nämä asiat hoituisivat kätevästi tällä puhelimella, vai hoituisivatko? Hymiö Erittäin onnellinen. Joulukuussa olen tekemässä reilun kahden viikon mittaisen matkan Yhdysvaltoihin, joten puhelin pääsisi testiin myös ulkomailla, sekä lentokoneessa Netflix laitteena. Arvostan hyvälaatuisia valokuvia ja tykkään postailla mielestäni siistejä juttuja Instagram tililleni. Vaadin puhelimeltani paljon ja uskon, että laite olisi monipuolisessa testissä minulla. 

Airut
Rekisteröitynyt ☆

Vau mikä kilpailu!

Ensinnäkin puhelimessani pitää olla DUAL-sim ominaisuus! En suostu kantamaan kahta puhelinta mukanani kaikkialla. Hymiö Silmänisku

DUAL-sim ominaisuuksista vain puhutaan kauhean vähän missään joten on välillä vaikea löytää hyvää materiaalia esim. miten valitsen millä kortilla soitan...

Samsung Galaxy Note 8 olisi työn puolesta mukana vaikka ja missä. 

Puhelinta testattaisiin videoiden tuottamisessa, videoinnista - editoimiseen ja julkaisuun. Tärkeää olisi stylus kynän toimivuus sekä moniajo / ohjelmien integraatio jotta on helppoa saada lopullinen tuotos julkaistua. Hymiö Onnellinen

Työmatkoilla oltaessa on mukava kun mukana on se viihdekeskus ja hyvä videoyhteys lapsiin, jolloin puhelimen akun-kesto on kovalla koetuksella!

Vapaa aikanani käyttäisin mainostaakseni tanssinopetusta, lasten valokuvaamiseen ja videoimiseen sekä mukana kun kaikissa perheen aktiviteeteissa, hiekkarannalta pulkkamäkeen.

LOL-hymiö

Sikkesukari
Uusi jäsen

Note 8 tulisi tarpeeseen koska teen rakennustöitä ja sillä olisi kätevä suunnitella. Tietenkin pääsisi testaamaan miten hyvin pitää pölyä ja kosteutta. Ei ole ennen samsungin kännykkää ollut joten sekin tulis testattua onko siitä mihinkään.

kvkauppinen
Uusi keskustelija

 Olen yliopisto-opiskelija ja huippu-urheilija, joten Galaxy pääsisi opiskeluvälineeksi ja erilaisten urheilusovellusten testattavaksi. Olen omistanut Samsungin puhelimia ja nyt käytössä on honor mutta android siis silti. Olen erittäin tietoinen kaikista some-palveluista ja melko aktiivinen postaaja, sitäkin aktiivisempi seuraaja. Minua kiinnostaisi, miten tämä uusi Galaxy Note 8 toimii urheilusuorituksessa ja päivittäisessä opiskelukäytössä. 

Vapaa-ajalla pidän myös musiikin tekemisestä, joten testaisin Note 8:a esimerkiksi äänittämisessä ja erilaisissa musiikkisovelluksissa.

Varsinkin minua kiinnostaisi, kuinka nopea puhelin note 8 on päivittäisessä normaalissa käytössä, kun kyseessä ei ole mikään pelinörtti tai speksihifistelijä. Veisin Noten ääriolosuhteisiin ja haluaisin nähdä, kuinka samsung pärjää tässä. 

Sekunti
Telia 5G lähettiläs 2021

Moikka!

 

Ilman muuta Note 8 -puhelin pääsee kaveriksi erilaisiin seikkailuihin ja arjen kiireiden keskelle. Ajattelin käyttää puhelinta luontopäiväkirjan tekemiseen. Sen avulla voisin testata puhelinta monipuolisesti sisällöntuotannossa:

  • kameran ja videokuvaamisen monipuolisia toimintoja yö-, hämärä- ja päiväsaikaan
  • piirtotoimintoja (S Pen -kynää hyödyntäen)
  • tekstin- ja kuvankäsittelyä
  • puhelimen ja akun kestävyyttä Suomen vallitsevissa sääolosuhteissa

Näiden lisäksi ei kannata ohittaa muun muassa näytön jakamisen toimintoa yhdessä Telia TV -sovelluksen kanssa, musiikin kuuntelua Spotifyn kautta eikä mobiilipelaamista mikä onkin kasvavassa suosiossa viime vuosina. Antaa luovuuden kukoistaa! Hymiö Onnellinen

 

Luontokuvaaja

AxelBroman
Rekisteröitynyt ☆

Moi

 

Mun mukana Note 8 pääsisi mukaan lukiolaisen elämään. Katsottaisiin miten hyödyllinen se on tosielämässä ja jos se on hyödylllinen opiskelussa. Testaisin varmasti miten paljon käyttäisin S peniä (S kynää) ja jos sitä oikeasti käyttää niin usein. Kuvia otan varmasti ja laitan Instaan ja Snapchattailen joka päivä niin katsottaisiin miten se kamera pärjää. Olen myös innostunut testaamaan sen akkua jos se kestää pitkinä päivinä ja miten nopeasti se lataa fast chargeilla. Tuota Iris scanneria olisi myös hauska testata jos se toimii niin kuin sanotaan ja sen pitäisi olla aika samanlainen kun toi applen uusi fac ID paitsi että se Iris scanner scannaa silmät. Muuten testaisin normaalit toiminnot. Puhelujen tekeminen ja vastaanotto, textareiden lähettäminen ja vastaanotto, muusiikin kuuntelu, applikaatioiden latautuminen ja samsunglaitteilla on usein paljon pieniä kivoja toimintoja jota on kiva oppia, kun esimerkiksi mun vanha galaxy s4 toimi myös kaukosäätimenä, ja niitä toimintoja on aina hauska etsiä. Testaisin myös miten se pärjää suomen ilmastossa. Toimiiko se hitaamin kylmässä tai kuluuko akku nopeammin kun seisoo kylmällä rautatieasemalla ja jos puhelin kestää vettä kun sataa. Myös tärkeä asia on jos puhelin kuumenee nopeasti tai paljon un pelaa pelejä ynnä muuta. Ja tietysti testaisin asistenttia Bixbytä.

Olen aina innostunut kun tulee uusia puhelimia markkinoille ja olisin innostunut puhelimen testaamisesta. Voisin ihan hyvin tehdä videoraportteja mielipiteestäni puhelimesta ja miten se on toiminut. 

 

 

Brewbass
Rekisteröitynyt ☆

Käyttäisin puhelinta muun muassa kitaransoiton treenaamiseen ym. muihin musahommiin. Erilaiset vahvistinmallinnos-sovellukset ja äänityssoftat, metronomit pyörisivät tällä vehkeellä  ilman ongelmia. Lisäksi käyttäisin laadukasta kameraa soittovideoiden kuvaamiseen.

rouvitu
Kommentaattori

Hei! 

Puhelin pääsisi metsäreissuille, jossa kokeiltaisiin kylmyyden, kosteuden ja valokuvien ottoon. Kuvien/videoiden käsittelyä ja lähettämistä eteen päin. Dual sim kokeilua tietenkin. Akku pääsee kunnontestiin luonnon kylmyydessä ja kosteudessa.

Kotona tietenkin tabletin vertailuun, kumpaa kannattaa käyttää. 

Autossa navin käyttöä.

wakio
Uusi keskustelija

Mitä Note 8:lla ei voi tehdä? Siinä se oikea kysymys.

 

Oma käyttö on jo nyt laajaa ja olen luopunut kokonaan vanhan mallin paperisesta kalenterimuistiosta - kaikki kulkee diginä. Note 8 toisi mukanaan käsinkirjoittamisen hyödyn, sillä huomaan että käsin kirjoitettuna muistan asiat paremmin. Suurempi ruutu verrattuna nykyiseen piskuiseen 4,8" näytöllä varustettuun luuriin toisi mukanaan montakin hyötyä ihan vaan split view'stä lähtien. Ei minua turhaan kysellä laittamaan muiden laitteitakin käyttökuntoon ja opastamaan jatkuvasti laajentuvassa digimaailman hyödyntämisessä niin työ- että kotielämässä - puhumattakaan harrastuksista.

 

Mitä Telia sitten minulta saisi? Todellakin unboxing-videon ja artikkelin, laajaa valokuva- ja videotestiä (toimin myös valokuvaajana, joten RAW-tiedostojen käsittely laitteella kiinnostaa myös) sekä rehellisiä mielipiteitä hyvistä ja huonoista puolista. Kaikki tämä yhdessä paketissa positiivisuuden kautta kiertäen - kaikesta löytyy aina hyvä puoli. Kokonaisuutena tulisi käsiteltyä koko elämän kirjo aina aamupalasta lapsen hoitoon viemisen kautta työmatkalle tehden to do -listaa, töissä linkkinä uusien ja vanhojen asioiden välillä ja palaverien muistiinpanoissa, kotimatkalla kauppalistana (jonka vaimo on laatinut etänä ja komentanut hakemaan), kotona lapsen rauhoittamiseen ja musiikin soittamiseen ja sitten langattomasti lataukseen valmiina seuraavaan päivään. Akunkesto tulee testattua tarkkaan aivan varmasti.

 

Ai niin, tästä varmaan löytyy myös herätyskello. Ja puhelin.

Linna89
Uusi keskustelija

Note 8 pääsisi mukaan juuri alkaneeseen vauva-arkeen. Kestääkö puhelin lämpöisiä roiskeita vaipan vaihdon yhteydessä, miten kestävyys nuoren miehen käsissä? Valokuvaus on myös suuressa osassa elämää niin puhelimellä, kuin järjestelmäkamerallakin, eli puhelimen kuvausominaisuudet koetellaan. Akkua ja näyttöä testataan iPhone 7 Plussan rinnalla. Testiin pääsisi myös käytettävyys yhdellä kädellä, kun toisella kädellä vauvaa hoidetaan, nykyään kun pitää olla tehokas ja kaikkia tehdä yhtaikaa. 

 

 

DolceGabbana88
Uusi keskustelija

Minulla oli käytössän yhdessä vaiheessa Samsung Galaxy S6 ja Samsung Galaxy S7 Edge puhelimet ja olin niihin erittäin tyytyväinen. Olen katsellut tätä uutta Samsung Galaxy Note 8 puhelinta oikein innokkaasti, koska mielestäni mukava, kun tässä mallissa on ns. kaarevanäyttö ja tuon kynän kanssa varmasti olisi vielä oikein mukava käyttääHymiö Onnellinen

 

Mielelläni kokeilen ja testaan kaikkia uusia malleja, kun olen erittäin kiinnostunut aina uusimmista puhelinmalleista joita markkinoille tuleeSydän

 

Toivoisin, että minut valitaan testaajaksiHymiö Onnellinen

 

Samsung Galaxy Note 8 pääsisi minun käsissäni oikein kunnolla ainakin sosiaalisen median käyttöön, kuten myös nettiselailu käyttöön...unohtamatta tietenkään kuvaamista. Pääsääntöisesti kuvat tulee itselläni otettua aina puhelimalla.

 

Voisin myös tietysti jakaa netinkin tuosta muihin laitteisiin ja testata Telian verkon nopeutta.

SAMSUNGfani45
Rekisteröitynyt ☆

Kuvien  ottamiseen kirkkaalla päivänvalolla sekä iltahämärässä.

Videoiden katseluun loistavalla näytöllä.

Kynällä muisti asioita tekemään.

Nauhoittamaan videoita lempilaulajien keikoilla.

 

Pääsisi kuuntelemaan musiikkia kunnon kuulokkeilla kunnon älypuhelimesta parhaalla laadulla.

Premium kännykkä parhaasta päästä. Tämä tosiaan olisi lemppari..

depepe
Tutustumassa

Samsung Galaxy Note 8 testauksen alle.

 

Note 8 kulkisi mukanani arjen menoissa. Aamun herätykset hoituisi muokatuilla herätysäänillä, jokaiselle päivälle tietysti omansa! Aamun luennoilla Note 8 toimisi oivallisena muistiinpanovälineenä S kynän ansiosta. Yhteydenpito ystävien kanssa siinä samassa olisi mutkatonta. Sosiaalinen media värähtelisi uuden ja tehokkaan kameran voimasta. Androidin terveyssovellus pääsisi kovalle testille lounaan yhteydessä, kooten puolen päivän syömiset ja juomiset tilastoiksi. Näitä lukuja on tietysti hyvä vertailla kaverin kanssa opiskelijalounaan yhteydessä. Suurinäyttöinen Note 8 pääsisi myös kokemaan iltapäivän vilkkaan demoluennon. Erilaiset testit ja harjoitukset pääsisivät videoin ja kuvin tallennetuksi puhelimeen. Näitä olisi hyvä sovittaa jälkeenpäin Office-sovellusten avulla osaksi elektronista opintopäiväkirjaa.

 

Illan riennoissa puhelin olisi kovalla koetuksella. Mihin kaikkeen Note 8 pystyy bändiharjoitusten aikana, tai kickboxing-treenien jälkeisen sparrauksen yhteydessä. Onnistuuko puhelimelta sävellys? Entä youtube-videoiden esimerkkien katselu nyrkkeilyhanskoista hionneiden käsien ja puhelimen kaarinäytön yhteispeli? Kuinka hyviä kuvia saa sosiaaliseen mediaan ylioppilaskunnan edustajiston hämärästä kokoussalista? Entä millainen lomavideo syntyy jouluaattona Balilla?

 

Ottaisin selvää, mihin kaikkeen Note 8 kykenee, niin arjessa kuin juhlassa.

FiMatias
Rekisteröitynyt ☆

Mihin Note8 pääsisi omassa testissäni?

 

Valokuvausta harrastaessa kaksoiskamera pääsisi tarkkaan testiin, miten pärjää nykyiselle kameralle, millaiset automaatti- ja manuaalisäädöt ovat, jne?

Akun kesto joutuisi todelliseen testiin, sillä sehän on ehkä yksi tärkeimmistä ominaisuuksista puhelimessa, myönnän olevani puhelimen "suurkäyttäjä". Samaisen syyn takia myös puhelimen suorituskyky olisi varmasti koetuksella, mm. sosiaalisen median on toimittava nopeasti ja sulavasti. S Pen tulisi tarkkaan testiin muistiinpanoja ja merkintöjä tehdessä. IP68 luokitus tulisi myös testattua Suomen kylmässä ja kosteassa säässä sekä vedenalaisien kuvien ottamisessa. Myös kaikki puhelimen muut tärkeät toiminnot tulisi tarkasti testattua.

 

Pystynkin asettumaan eri kuluttajien asemaan ja arvioimaan puhelimen toimintaa eri näkökulmista, joka taitaakin olla etu tätäkin tulevaa arvostelua  tehdessä. Tärkeässä asemassa oleva testi jossa arvioisin puhelimen muuttunutta suorituskykyä ja akun kestoa useiden päivien raskaan käytön jälkeen, tulisi myös tietenkin arvioitua.

Tiukumiuku
Rekisteröitynyt ☆

En lähde sen kanssa Eurooppaa kiertämään, en kiipeä Himalajalle enkä matkusta trooppisen metsiin. Jos olisi varaa niihin paikkoihin, olisi varaa myös ostaa tämä puhelin. Mutta ei ole.  Monen puhelimen kanssa ollaan toisistamme kaukana kuin Mars Maasta, ja ne Marsit eivät löydy lähikaupan hyllyltä. Haluan tietää, onko tässä näppäin+ sormisopivuus, se on aika olennaista, mitä vaihtoehtoja kuvaamiseen ja videomuokkaukseen on, sekä helppoja reittejä sovelluksille.  Onko se niin hyvä kuin siitä sanotaan. Olen skeptikko, auttakaa murtamaan skeptikon jää.

jaypekka
Telia 5G lähettiläs 2021

Morjens, Yhteisö!

 

Reipas vuosi sitten odoteltiin innolla Note7:n saapumista markkinoille. Noh, sitä odottelua kestikin sitten kuukausitolkulla, eikä malli saavuttanut koskaan kauppojen hyllyjä. Pienestä kohusta on selvitty ja Samsungkin on tullut takaisin entistä ehompana ja uudempana uudella Note8:lla. Paljon on ehtinyt sattua ja tapahtua omassa elämässäkin vuoden aikana. Mainoshommat ovat vaihtumassa IT-puolelle, mutta rakas bloggausharrastus ei ole unohtunut siitä sivussa, vaan kalustoa ja tyyliä on päivitetty.

 

Note8:lle olisi nyt tarjolla erinomaisia testiympäristöjä Kiinan reissun ja Tallinnaan muuton merkeissä. Haluaisin ikuistaa Shanghain pilvenpiirtäjien väriloiston uudella valovoimaisella kaksoiskameralla, joka myös auttaa vähentämään useiden kameralinssien raahaamista kaksinkertaisella zoom-linssillä. Lisäksi pystyisin kääntämään paikalliset karaktäärit ymmärrettävään muotoon, pitää kirjaa hotellien osoitteista ja julkisten aikatauluista kätevästi Noten S-penillä. Tallinnassa Note8 olisi oivana muuttoapuna mm. näyttämässä parhaat reitit uuden kaupungin syövereissä sekä muistilistana muuttotavaroille. Suuri näyttö auttaa multitaskaamaan ja pitämään kahta sovellusta samanaikaisesti päällä nopeuttaen asioita. Lisäksi haluaisin pitää puhelimeni turvassa matkaillessani uudella biometrisellä tunnisteella, eli iiris-skannerilla. Toivottuna ominaisuuksena myös kahden SIM-kortin mahdollisuus auttaa pitämään oman numeron tallessa asustellessa ja reissailleissa muissa maissa.

 

Nyt kun oikea lähimaksaminen on saapunut myös mobiilimaailmaan Aktian Walletin muodossa, haluaisin olla testaamassa myös tätä arkea helpottavaa lähimaksuominaisuutta.

 

Lupaan testissä laittavani itseni entistä enemmän likoon niin persoonani kuin tyylinkin puolesta ja tuoda mielenkiintoisia artikkeleita ja erilaisia näkökulmia testiin.

 

 

Katsaus vuodentakaisiin S7 edge -testailuihin

 

Parahin terveisin,

J-P

Ansa1977
Uusi jäsen

Moi

Testiin Note pääsisi meikäläisen käytössä jos mitä kummallisimpiin kokemuksiin

se tulee myös liikkumaan jos missäpäin suomea koska auton nokkani saattaa tilanteista johtuen osoittaa vähän sinne sun tänne. Lähestulkoon kaikkia yleissoftia joutuu Note mukanani kulkiessa pyörittämään päivästä toiseen.

Akku usein täydessä kestotestissä koska lataukseen ei tuppaa olemaan aikaa kuin vain öisin.

Kuvankäsittely, Cadi piirustuksia toivoisin pystyväni tsuumailemaan.

 

Vannoutuneen Applen käyttäjänä, mielenkiinnolla haluaisin tsekata onko Samsungista edelleenkään kykyä toimia varmuudella Applen tuoteita paremmin (tietenkin Applen heikkopuolihan on akun kesto, tässä taas Samsungi on parempi ollut aina ).

Kokonaisuudessaan mikäli Note pystyy vakuuttamaan minut, niin oletan että silloin voi kaippa jopa sanoa että kyseessä on hyvä tuote.

 

aimenchakir
Tutustumassa

Hei!

 

Puhelin pääsisi minun mukanani jännitävälle matkalle, jossa puhelin kokisi äärirajansa. Olen lukiota käyvä nuori, joka käyttää puhelinta jatkuvasti, myös työvälineenä. 

 

Pidän kuvien ottamisesta, joka puhelimella onnistuu suuren tallennustilan avulla, elokuvien/sarjojen katselemisesta, joka onnistuu mainioisti isolla ruudulla, sekä erittäin kestävällä akulla! Puhelimella on erittäin mielenkiitoisia ominaisuuksia, joita olisi mahtava päästä kokeilemaan. Matkustelen usein, joten puhelin pääsisi mukaan kokemaan erilaisia tunnelmia, sekä lämpötiloja. Suomessa pääsee testaamaan, että kuinka hyvin puhelin rullaa kylmyydessä ja ulkomailla taas miten puhelin toimii lämpimillä paikoilla.

 

Itse opiskelijana ei ole noin kalliiseen puhelimeen muuten mahdollisuutta, kuin tämän kilpailun avulla. Toivottavasti onni osuu tällä kertaa minuun. 🙂

Tietoa kirjoittajasta
Nimeni on Tero Revonmäki ja Yhteisömanagerina vastaan siitä, että Yhteisö on hyvä paikka etsiä ja löytää apua sekä jutella yhdessä muiden asiakkaiden ja ajoittain myös työntekijöidemme kanssa.