Julkinen alue
Telia Yhteisö
peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
EssiJn
Telialainen
Telialainen
 • 134 custom-general.kudos
 • 130 custom-general.replies
 • 20 custom-general.solutions

**ARVONTA PÄÄTTYNYT!** Voita ja testaa Samsung Galaxy A80 (15.7.-28.7.2019)

Ylläpito on lukinnut tämän ketjun. Uusia kommentteja ei voi kirjoittaa

A80.jpg

Jälleen on aika käynnistää uusi Samsung Galaxy A-sarjan kisa, josta voit voittaa itsellesi juuri julkaistun Samsung Galaxy A80 -puhelimen (arvo 679 €)!

Samsung Galaxy A80

Galaxy A80:ssa huomio kiinnittyy ensimmäiseksi sen erikoiseen kääntyvään kameraratkaisuun; samoilla kameroilla voi nimittäin kuvata molempiin suuntiin, eikä laitteessa ole erillisiä taka- ja etukameroita. Kamera osoittaa oletuksena taaksepäin, mutta kun takakamera otetaan käyttöön, tällöin koko kamerayksikkö nousee ylös näytön takaa ja kamerat kääntyvät salamannopeasti osoittamaan puhelimen etupuolelle.

 

Designiltaan Galaxy A80 muistuttaa esimerkiksi Galaxy S10 -lippulaivamalleja ja jatkaa myös muista Galaxy A -sarjalaisista tuttua hillityn tyylikästä linjaa. Laitteen runko on alumiinia ja sekä etu-, että takapuoli on valmistettu kestävästä Gorilla-lasista. Pyöristetystä ulkomuodostaan huolimatta A80 on iso puhelin. Sen Super AMOLED Full HD+ -näyttö on peräti 6,7 tuumaa, näytön resoluutio on 1080 x 2400 pikseliä ja sen kuvasuhde on poikkeuksellisen laaja 20:9. Näyttö peittääkin lähes koko pinta-alan ohuita reunoja lukuun ottamatta.

Galaxy A80:n pinnan alta löytyy vaikuttavan kokoinen 3700 milliampeeritunnin akku, jonka voi olettaa kestävän normikäytössä koko päivän. Superpikalatauksella virtaa saa tarvittaessa nopeasti lisää. Langatonta latausta A80:sta ei valitettavasti löydy.

Rajoituksiakin toki löytyy. A80:ssa ei ole esimerkiksi muistikorttipaikkaa tai kuulokeliitäntää. Sisäinen tallennustila toki riittää useimmille ja bluetooth-kuulokkeet tekevät kuulokeliitännän tarpeettomaksi.

Etsimme testaajia ja osallistu arvontaan! 

Osallistu arvontaan ja voit voittaa uuden Samsung Galaxy A80 -puhelimen itsellesi. Olet mukana arvonnassa vastaamalla näihin kysymyksiin tämän ketjun kommenteissa:

 

Kerro mitä sinä odotat uudelta Samsung Galaxy A80 -puhelimelta, ja mikä sen ominaisuuksista näyttää omaan silmääsi kiinnostavimmalta. Onko se esimerkiksi puhelimen tyylikäs ulkonäkö, kestävä akku, vai erikoiset kameraominaisuudet?

Samsung Galaxy A80 -puhelimen ominaisuuksiin voit tutustua lisää Yhteisön laite-esittelyssä.

Arpaonnen suosiessa odotamme sinulta

 

Jos voitat arvonnassa, niin käytä ja testaa puhelinta aivan kuten normaalistikin. Näin saat siitä kokemuksia arjessasi, joita haluamme sinun jakavan muillekin täällä Yhteisössä. Kirjoita kokemuksistasi kaksi juttua tänne Yhteisöön Käyttökokemukset Samsung Galaxy A80 -keskusteluketjuun:

 

 • Ensitunnelmat puhelimen vastaanottamisen jälkeen (vähintään 100 sanan mittainen juttu)
 • Varsinainen arvostelu kolmen viikon käyttämisen jälkeen (vähintään 300 sanan mittainen juttu)

 

Voit nostaa kirjoituksessasi esiin esimerkiksi seuraavia näkökulmia: Miltä puhelin tuntuu ja näyttää. Millaisia odotuksia sinulla on juuri vastaanottamasi puhelimen suhteen. Oliko käyttöönotto helppoa. Miltä sitä tuntui käyttää, ja soveltuiko se hyvin käyttöösi. Mitä erityisen hyvää siinä on ja mitä kenties viilaisit. Tyyli on vapaa!

 

Voit pitää puhelimen itselläsi maksutta testien jälkeen.

 

Skaba pähkinänkuoressa

 

 1. Voit osallistua arvontaan 28.7. kello 23:59 asti
 2. Tämän jälkeen suoritamme arvonnan ja ilmoitamme voittajille voitosta Yhteisön yksityisviestillä
 3. Osallistu arvontaan vastaamalla yllä esitettyihin kysymyksiin tämän ketjun kommenttiosissa. Jos voitat arvonnassa, testaa puhelinta kolmen viikon ajan ja tee fiiliksistäsi kaksi juttua tänne Yhteisöön, sisältäen laitekuvia sekä myös laitteella otettuja kuvia
 4. Huomioithan, että osallistumalla arvontaan sitoudut siihen, että pystyt testaamaan puhelinta sekä kirjoittamaan siitä  kaksi juttua tänne Yhteisöön: Ensikokemukset viikolla 32 sekä varsinainen arvostelu viikolla 33.
 5. Saat pitää puhelimen itselläsi testin jälkeen maksutta.
 6. Lue ennen osallistumistasi vielä arvonnan säännöt, klikkaa PALJASTUS-sanaa.

Arvonta on vain Yhteisön jäsenille. Jos et ole vielä jäsen niin liity mukaan ja voit osallistua tähän sekä myös muihin A-sarjan puhelimien arvontoihin sekä muihin skaboihin myös tulevaisuudessa.

Lue lisää

Arvonnan säännöt ja rekisteriseloste Voita ja testaa uusi Samsung Galaxy A80


Arvonnan järjestäjä
Telia Finland Oyj, jäljempänä "Telia" (Telia Finland Oyj, Teollisuuskatu 15, 00510 Helsinki, Y-tunnus: 1475607-9, puh. 020401).

 

Osallistumiskelpoisuus
Arvontaan voivat osallistua kaikki Suomessa asuvat luonnolliset henkilöt pois lukien Telian sekä kumppaneiden henkilökunta ja heidän perheenjäsenensä, sekä niiden yhtiöiden ja organisaatioiden työntekijät, jotka ovat olleet tekemisissä tämän arvonnan kanssa.

 

Osallistumisaika
Arvontaan voi osallistua 15.-28.7.2019 kello 23:59 välisenä aikana. Telia ei vastaa teknisistä syistä perille tulemattomista osallistumisista tai puutteellisista, asiattomista tai lukukelvottomista vastauksista.

 

Palkinnot
Palkintona arvotaan yhteensä kaksi (2) kappaletta Samsung Galaxy A80 -puhelimia, yksi puhelin/voittaja. Palkinnon arvo 679€/kpl.


Palkintoa ei voi vaihtaa rahaksi tai muuksi hyödykkeeksi. Palkinto on henkilökohtainen eikä sitä voi myydä tai siirtää eteenpäin. 

 

Arvontaan osallistuminen

Arvontaan osallistuminen ei edellytä tuotteen tai palvelun ostamista. Arvontaan voi osallistua vastaamalla tämän blogin kommenttiosioon tässä blogissa esitettyyn kahteen kysymykseen. 1 kommentti = 1 arpa. 1 arpa/henkilö.

 

Yhteystietoja ei luovuteta ulkopuolisten käyttöön.

 

Arvonnan suorittaminen ja palkinnon lunastus
Arvonta suoritetaan 29.7. ja voitosta ilmoitetaan yksityisviestillä Telia Yhteisön kautta. Jos voittajaa ei tavoiteta kolmen (3) vuorokauden kuluessa, arvotaan uusi voittaja. Telia ei korvaa palkintoa, mikäli osallistujaa ei tavoiteta. Telialla on oikeus julkaista voittajan nimi ja kotipaikkakunta sekä Yhteisön nimimerkki eri medioissa ilman erillistä suostumusta tai korvausta.

Testaajat sitoutuvat siihen, että he julkaisevat kahden viikon testijakson aikana kaksi artikkelia Telia Yhteisöstä löytyvään Käyttökokemukset Samsung Galaxy A80 -keskusteluun:

 • Ensituntumat 1-2 vuorokauden kuluessa puhelimen vastaanottamisesta (vähintään 100 sanan mittainen artikkeli). Julkaisu viikolla 32
 • Varsinainen arvostelu kolmen viikon käyttämisen jälkeen (vähintään 300 sanan mittainen artikkeli). Julkaisu viikolla 33

Testaajat voivat halutessaan tehdä juttuja myös enemmän. Testaajien tekemien artikkelien ja videoiden tulee olla hyvän tavan mukaisia eivätkä ne saa sisältää asiatonta sisältöä. Testaukseen saa halutessaan liittää kuva-ja videomateriaalia.

Osallistumalla kilpailuun ja lähettämällä Telialle tekemäänsä materiaalia henkilö myöntää Telialle oikeuden hyödyntää materiaalia Telian markkinoinnissa ilman eri korvausta, sekä julkaista materiaalin tehneiden henkilöiden Telia Yhteisön nimimerkit ja Youtube-kanavien nimet.

 

Jos kilpailun voittajat eivät tee artikkeleita Telia Yhteisöön testijakson aikana, Telia veloittaa voittajalta puhelimen hinnan, joka määräytyy puhelimen myynninaloituspäivän hinnan mukaan.

 

Verot
Telia sitoutuu maksamaan lakisääteiset verot näissä virallisissa säännöissä ilmoitetuista palkinnoista. 
Viralliset säännöt koskevat kaikkia osallistujia. Osallistumalla tähän arvontaan osanottajat sitoutuvat noudattamaan näitä arvonnan sääntöjä.

 

Rekisteriseloste
Telian henkilötietolain mukainen rekisteriseloste on nähtävissä osoitteessa www.telia.fi/tietosuoja

 

Kaikki oikeudet muutoksiin pidätetään.


Telia Finland Oyj
Helsingissä 08.07.2019

 

Samsung A80 tekniset tiedot

 • Mitat: 165.2 x 76.5 x 9.3 mm
 • Paino: 220 g
 • Näyttö: 6,7” Full HD+ Super AMOLED (20:9-kuvasuhde)
 • Resoluutio: 2400 x 1080
 • Suoritin: Snapdragon 730G
 • RAM-muisti: 8 Gt
 • Tallennustila: 128 Gt
 • Muistikorttipaikka: Ei
 • Kamerat: 48 MP (pääkamera) + 8 MP (ultra-wide) + 3D (syvyys)
 • Akku: 3700 mAh
 • Käyttöjärjestelmä: Android 9 Pie
 • SIM-kortti: Nano-SIM
 • Dual SIM: Kyllä

 

 

Samsung Galaxy A-sarjan arvonta

 

Olemme lanseeranneet täällä Yhteisössä uudistetun A-sarjan koko kevään kestävän skaban muodossa yhteistyössä Samsungin kanssa. Haluamme kuulla sinulta miltä uusi A-sarja vaikuttaa, joten olemmekin laittaneet pitkin kevättä uusia A-sarjalaisia arvontaan sekä testiin.

 

Lue lisää:
 

 

157 vastausta
NtiKJ
Uusi keskustelija
 • 14 custom-general.kudos
 • 23 custom-general.replies
 • 0 custom-general.solutions

Ylläpito on lukinnut tämän ketjun. Uusia kommentteja ei voi kirjoittaa

Odotan Samsung A 80 puhelimelta sulavaa käyttökokemusta. Ulkonäkö on kuvissa tyylikäs, kiinnostaisi tietää onko se sitä todellisuudessa. Pitkä akunkesto ja nopea lataus on aina plussaa. Ensimmäiseksi ihmettelisin tuota erikoista kameraa, onko se hitti vai huti. Ehkä olen hieman skpetinen kameran suhteen. En epäile etteikö sillä tulisi hyviä kuvia, mutta käytännöllisyys ja liikkuvat osat näinkin kuluvassa laitteessa herättää epäilyksiä.

Gosro
Uusi jäsen
 • 0 custom-general.kudos
 • 3 custom-general.replies
 • 0 custom-general.solutions

Ylläpito on lukinnut tämän ketjun. Uusia kommentteja ei voi kirjoittaa

 

Minua Samsung Galaxy A80:ssä kiinnostaa eniten kääntyvä kamera kaikkine ominaisuuksineen sekä jättimäinen 6,7 tuuman näyttö.

 

Minun käytössäni A80 pääsisi todella monipuoliseen testaukseen. Olen innokas

kuvaamisen harrastaja ja digikuvia onkin ehtinyt kertyä reilusti yli miljoona kappaletta.

 

Kuvaaminen vie minut 7-tunnin metsäretkille, kaupunkien ytimeen ja kaikkeen siltä väliltä.

 

Järjestelmäkameran ja digipokkarin lisäksi kuvaan Huawei P20 Pron huippukameralla ja

olisinkin kiinnostunut testaamaan kuinka A80 selviytyy villieläinten yms kuvaamisesta

muihin kuvausvälineisiini verrattuna.

 

Innostun aina uusista kännyköistä, läppäreistä, tableteista ja muusta elektroniikasta ja seuraankin kymmeniä alan YouTube-kanavia. Olen harkinnut tekeväni tekniikka-aiheisia videoita omalle YouTube-kanavalleni ja A80 voisi olla sopiva laite siihen. Lisäksi kertoisin siitä Facebook-, Instagram-, Twitter- ja blogiseuraajilleni sekä ystävilleni, työkavereilleni ja sukulaisilleni.

 

VeskuS71
Uusi jäsen
 • 0 custom-general.kudos
 • 1 custom-general.replies
 • 0 custom-general.solutions

Ylläpito on lukinnut tämän ketjun. Uusia kommentteja ei voi kirjoittaa

Kamera kiinnostaa eniten koska kuvaan paljon. Liikkuvaa kuvaa sekä luonto/maisemakuvausta. Työssänikin dokumentoin asioita valokuvaamalla. Olen vertaillut eri puhelinten kameroita ja niissä on aika paljonkin eroja. Siksi haluaisin nyt testata tätä puhelinta. 

Ja onhan tässä aika paljon muitakin hienoja ominaisuuksia, joille olisi käyttöä. 

Taya85
Uusi jäsen
 • 2 custom-general.kudos
 • 4 custom-general.replies
 • 0 custom-general.solutions

Ylläpito on lukinnut tämän ketjun. Uusia kommentteja ei voi kirjoittaa

Kyllähän puhelimessa ehdottomasti kiinnostaa tuo kääntyvä kamera. Harrastan valokuvaamista ja kameran ominaisuudet ovat kokeilemisen arvoisia. Puhelimen kestävyys on asia joka myös kiinnostaa. Käytän puhelinta lähes kaikkeen, erilaiset sovellukset kuten instagram, facebook, sähköposti, spotify, yle areena, you tube jne. ovat päivittäin kovassa käytössä. Kuinka puhelimen akku kestää kaiken tämän ja kuinka usein sitä tulee ladata. Tämä on ehdottomasti testaamisen arvoinen. Ja hei, näytön koko, sehän aivan mahtava.Testin aikana olen myös kesälomalla, joten kuvaamista ja puhelimella olemista tulee olemaan päivittäin aika paljon.

SamuSipp
Uusi jäsen
 • 0 custom-general.kudos
 • 1 custom-general.replies
 • 0 custom-general.solutions

Ylläpito on lukinnut tämän ketjun. Uusia kommentteja ei voi kirjoittaa

Eniten puhelimessa kiinnostaa kamera ja sen ominaisuudet. Yleisesti odotan puhelimen olevan taattua Samsungin laatua ja hyvä päivitys nykyiseen OnePlussaan. Käytän puhelinta paljon jääkiekon valmennuksessa jolloin kameran tarkuus sekä näytön suuri koko ovat tärkeitä!

muoreemaalta
Uusi jäsen
 • 0 custom-general.kudos
 • 4 custom-general.replies
 • 0 custom-general.solutions

Ylläpito on lukinnut tämän ketjun. Uusia kommentteja ei voi kirjoittaa

Käytin pitkään Samsung J5:sta ja olin tyytyväinen aikanaan siihen, joten tuskin tämä voi huono olla. 

 

Itselle tärkeää hyvä, selkeä näyttö, kestävä akku ja hyvä kamera, mutta jos nyt arpaonni kohdalle osuu, niin delegoisin testin naapurissa asuvalle pojalleni, joka varmastikin testaisi kaikkea mahdollista omassa käytössään ja ymmärtää teknisistä asioista paljon tälläistä eläkemuoria enemmän ja on valmis testailemaan android-puhelinta, sitäpaitsi olisi huippu 40v lahja pojalle samalla 

Pecu28
Uusi jäsen
 • 0 custom-general.kudos
 • 1 custom-general.replies
 • 0 custom-general.solutions

Ylläpito on lukinnut tämän ketjun. Uusia kommentteja ei voi kirjoittaa

Haluaisin päästä testaamaan kuinka hyvin tuo kamera toimii eri tilanteissa. Mielenkiintoinen kameraratkaisu joka herättää mielenkiintoni!

 

Tietysti itseä kiinnostaa myös puhelimen kokonaisuus.

Kuinka kätevä laite on ja kuinka hyvä esim. kuuluvuus (antenni) puhelimessa on kun liikun myös alueella jossa ei ole paljon asutusta?

 

Mielenkiintoinen laiteuutuus jota olisi kiva päästä testaamaan eri olosuhteissa kaikin puolin! 🙂

 

AgiaB
Uusi jäsen
 • 0 custom-general.kudos
 • 1 custom-general.replies
 • 0 custom-general.solutions

Ylläpito on lukinnut tämän ketjun. Uusia kommentteja ei voi kirjoittaa

Olen kiinnostunut kamerasta. En ole vielä onnistunut hankkimaan kännykkää, jossa olisi HYVÄ kamera. Kestävä akku olisi myös matkoilla.

rsperafico
Uusi jäsen
 • 0 custom-general.kudos
 • 1 custom-general.replies
 • 0 custom-general.solutions

Ylläpito on lukinnut tämän ketjun. Uusia kommentteja ei voi kirjoittaa

The camera seems to be the most attractive and innovative in this mobile phone. Therefore, I am very curious about its functionality and accessibility.

 

I love to take pictures in landscape mode and I am very curious to test how this slidding and flipping camera will work, for instance:

 

 • based on video's demonstrating the product, it seems uncomfortable holding a mobile phone with two hands whilst taking a photo in landscape mode;
 • I like to ride a bicycle having my mobile phone attached to the handlebar inside of a waterproof case. What would happen if I Accidentally activate the front camera mode? Due to the case sizing, would that damage the slidding and / or flipping camera?

 

Looking forward to having this mobile phone in hands for testing its most attractive feature.

 

Thanks

pilkrimi
Uusi keskustelija
 • 7 custom-general.kudos
 • 17 custom-general.replies
 • 0 custom-general.solutions

Ylläpito on lukinnut tämän ketjun. Uusia kommentteja ei voi kirjoittaa

Työssä tarvitsen paljon kameraa ja usein hämärässäkin pitää saada kuva otettua. Eli valovoimaisuutta pitää saada testattua. Lisäksi puhun aika paljon niin akun kestoa siinä tarvitaan. Ei aina ehdi olla laturin lähellä päiväsaikaan. Puhelimella hoidan lähes kaikki nettiselailut joten näytön koko on ratkaiseva, onko liian iso/pieni riippuen käytöstä. Harvemmin oon mihinkää testaajaksi päässyt joten mielenkiinnolla jään odottelemaan mahdollista onnenpotkua 😊