Yhteisö

Lueskele, kysy neuvoa, keskustele, opi uutta ja liity mukaan!
Jäseniä 63198
Kirjoituksia 172493

Voita ja testaa uusi Apple Watch Series 4 GPS + Cellular -kello (2.7 – 14.7.2019)Highlighted
Moderaattori
Rekisteröitynyt: ‎04-06-2019
Kirjoituksia: 176
1/216

Voita ja testaa uusi Apple Watch Series 4 GPS + Cellular -kello (2.7 – 14.7.2019)

Kuva 1234..png

KILPAILU ON PÄÄTTYNYT! 

 

Arpaonni suosi tällä kertaa @Minnusk4 @msinisalo1 ja @Webdevvaltteri. Jos voitto ei tällä kertaa osunut kohdallesi, niin kannattaa kuitenkin pysyä kuulolla! Seuraava kilpailu käynnistyy taas piakkoin!

 

Applen ja älykellojen ystäville on tiedossa hyviä uutisia. Nyt sinulla on mahdollisuus voittaa itsellesi uusi eSIMiä tukeva Apple Watch! Arvomme yhteensä kolme kappaletta kelloja. Arvonnassa mukana ovat:

 

Apple Watch Series 4 GPS + Cellular 40 mm harmaana (arvo 539€)

 

Apple Watch Series 4 GPS + Cellular 44mm harmaana (arvo 569€)

 

Apple Watch Nike+ Series 4 GPS + Cellular 40 mm harmaana (arvo 539€)

 

 

Kellot ovat olleet muutaman viikon testissä meillä, mutta ne tulevat kotiovellesi hyväkuntoisina kaikkine tarvikkeineen. Kirjoitimme omat käyttökokemuksemme näistä kelloista tänne Yhteisöön. Pääset lukaisemaan meidän arviot Yhteisön blogista.

 

 

Etsimme testaajia uutuuskelloille

 

Osallistu arvontaan ja voit voittaa yhden näistä edellä mainituista kelloista itsellesi. Testasimme kellot jo ennakkoon ja haluaisimmekin vielä tietää sun fiilikset ja odotukset kellosta.

 

 • Olet arvonnassa mukana kommentoimalla tämän tekstin kommenttiboksiin: Mitä odotat uudelta Apple Watchilta, mitä ominaisuuksia siltä toivot ja mikä sen ominaisuuksista vaikuttaa sinusta kiinnostavimmalta?

 

 

Arpaonnen suosiessa odotamme sinulta

 

Jos voitat arvonnassa niin käytä ja testaa kelloa aivan kuten normaalistikin. Näin saat siitä kokemuksia arjessasi, joita haluamme sinun jakavan muillekin täällä Yhteisössä. Kirjoita kokemuksistasi kaksi juttua tänne Yhteisöön: Käyttökokemuksia Apple Watch GPS + Cellular

 

 • Ensitunnelmat kellon vastaanottamisen jälkeen (vähintään 100 sanan mittainen juttu)
 • Varsinainen arvostelu kahden viikon käyttämisen jälkeen (vähintään 300 sanan mittainen juttu)

 

Voit valita teksteihin oman näkökulmasi. Voit valita, keskitytkö esimerkiksi kellon ulkonäköön ja ensituntumaan, vai haluatko kertoa mieluummin odotuksistasi tai vaikkapa käyttöönotosta. Voit kertoa myös parhaista puolista sekä niistä, joita voisi vielä kehittää. Kirjoita rohkeasti siis omalla tyylilläsi!

 

Testin jälkeen voit pitää kellon maksutta itselläsi.

 

 

Skaba pähkinänkuoressa 

 

 1. Voit osallistua arvontaan 14.7.2019 kello 23:59 asti.
 2. Osallistumisajan suljettua suoritamme arvonnan seuraavana arkipäivänä 15.7. ja ilmoitamme voittajille voitosta Yhteisön yksityisviestillä.
 3. Osallistu arvontaan vastaamalla yllä esitettyihin kysymyksiin tämän blogin kommenttiosissa. Jos voitat arvonnassa, testaa kelloa kahden viikon ajan ja tee fiiliksistäsi kaksi juttua tänne Yhteisöön.
 4. Huomioithan, että osallistumalla arvontaan sitoudut siihen, että pystyt testaamaan kelloa, sekä kirjoittamaan siitä kaksi juttua tänne Yhteisöön: Ensikokemukset viikolla 30 (22.7. - 28.8.) sekä varsinainen arvostelu viikolla 31 (29.7. - 4.8.) 
 5. Saat pitää kellon itselläsi testin jälkeen maksutta.
 6. Lue ennen osallistumistasi vielä arvonnan säännöt, klikkaa tämän tekstin lopussa olevaa PALJASTUS-sanaa.

 

Huom! Arvonta on vain Yhteisön jäsenille. Jos et ole vielä jäsen niin liity mukaan ja voit osallistua tähän sekä myös muihin skaboihin tulevaisuudessa.

 

Paljon onnea arvontaan! Hymiö Onnellinen

 

 

Apple Watch 4..JPG

 

 

Lue lisää

Arvonnan säännöt ja rekisteriseloste Voita ja testaa Apple Watch Series -kello

 

Arvonnan järjestäjä

Telia Finland Oyj, jäljempänä "Telia" (Telia Finland Oyj, Teollisuuskatu 15, 00510 Helsinki, Y-tunnus: 1475607-9, puh. 020401).

 

Osallistumiskelpoisuus

Arvontaan voivat osallistua kaikki Suomessa asuvat luonnolliset henkilöt pois lukien Telian sekä kumppaneiden henkilökunta ja heidän perheenjäsenensä, sekä niiden yhtiöiden ja organisaatioiden työntekijät, jotka ovat olleet tekemisissä tämän arvonnan kanssa.

 

Osallistumisaika

Arvontaan voi osallistua 2.7 – 14.7.2019 kello 23:59 välisenä aikana. Telia ei vastaa teknisistä syistä perille tulemattomista osallistumisista tai puutteellisista, asiattomista tai lukukelvottomista vastauksista.

 

Palkinnot

Palkintona arvotaan yhteensä kolme (3) kappaletta Apple Watch Series -kelloja. Kellot ovat Apple Watch Series 4 GPS + Cellular 40 mm (arvo 539€), Apple Watch Series 4 GPS + Cellular 44mm (arvo 569€) ja Apple Watch Nike+ Series 4 GPS + Cellular 40 mm (arvo 539€).

 

Palkintoa ei voi vaihtaa rahaksi tai muuksi hyödykkeeksi. Palkinto on henkilökohtainen eikä sitä voi myydä tai siirtää eteenpäin. 

 

Arvontaan osallistuminen

Arvontaan osallistuminen ei edellytä tuotteen tai palvelun ostamista. Arvontaan voi osallistua vastaamalla tämän blogin kommenttiosioon tässä blogissa esitettyihin kysymyksiin. 1 kommentti = 1 arpa. 1 arpa/henkilö.

 

Yhteystietoja ei luovuteta ulkopuolisten käyttöön.

 

Arvonnan suorittaminen ja palkinnon lunastus

Arvonta suoritetaan 15.7.  ja voitosta ilmoitetaan yksityisviestillä Telia Yhteisön kautta. Jos voittajaa ei tavoiteta kolmen (3) vuorokauden kuluessa, arvotaan uusi voittaja. Telia ei korvaa palkintoa, mikäli osallistujaa ei tavoiteta. Telialla on oikeus julkaista voittajan nimi ja kotipaikkakunta, sekä Yhteisön nimimerkki eri medioissa ilman erillistä suostumusta tai korvausta.

 

Testaajat sitoutuvat siihen, että he julkaisevat kahden viikon testijakson aikana kaksi artikkelia Telia Yhteisöstä löytyvään Käyttökokemukset Apple Watch eSim ominaisuudella -keskusteluun.

 

 • Ensituntumat 1-2 vuorokauden kuluessa kellon vastaanottamisesta (vähintään 100 sanan mittainen artikkeli). Julkaisu viikolla 30.
 • Varsinainen arvostelu kolmen viikon käyttämisen jälkeen (vähintään 300 sanan mittainen artikkeli). Julkaisu viikolla 31.

 

Testaajat voivat halutessaan tehdä juttuja myös enemmän. Testaajien tekemien artikkelien ja videoiden tulee olla hyvän tavan mukaisia eivätkä ne saa sisältää asiatonta sisältöä.

 

Osallistumalla kilpailuun ja lähettämällä Telialle tekemäänsä materiaalia henkilö myöntää Telialle oikeuden hyödyntää materiaalia Telian markkinoinnissa ilman eri korvausta, sekä julkaista materiaalin tehneiden henkilöiden Telia Yhteisön nimimerkit ja Youtube-kanavien nimet.

 

Jos kilpailun voittajat eivät tee artikkeleita Telia Yhteisöön testijakson aikana, Telia veloittaa voittajalta kellon hinnan, joka määräytyy kellon myynninaloituspäivän hinnan mukaan.

 

Verot

Telia sitoutuu maksamaan lakisääteiset verot näissä virallisissa säännöissä ilmoitetuista palkinnoista.

Viralliset säännöt koskevat kaikkia osallistujia. Osallistumalla tähän arvontaan osanottajat sitoutuvat noudattamaan näitä arvonnan sääntöjä.

 

Rekisteriseloste

Telian henkilötietolain mukainen rekisteriseloste on nähtävissä osoitteessa telia.fi/tietosuoja.

 

Kaikki oikeudet muutoksiin pidätetään.

 

Telia Finland Oyj

Helsingissä 2.7.2019

 

Tarkemmat tekniset tiedot kelloista näet Applen sivuilta.

 

 

Lue myös:

 

 

 

 

215 vastausta
Highlighted
Lady
Lady
Rekisteröitynyt: ‎06-06-2015
Kirjoituksia: 3 393
2/216

Vs: Voita ja testaa uusi Apple Watch Series 4 GPS + Cellular -kello

No pitäähän tähänkin laittaa tiketti vetämään, kun yksi iPhonekin on.

Älykelloja olen testaillut pari kpl (Android) ja itsellä tällä hetkellä Samsung Gear Sport käytössä.

Eniten odotan Apple Watchilta akkukestoa, kuinka pitkälle päästään kun on vain mobiiliyhteys käytössä ja puhelin on jätetty kotiin. Testaamassani Huawei Watch 2:ssa se ainakin hupeni noin 1,5 vrk:ssa , kun SIM kortti oli kellossa ja mobiiliyhteys käytössä (muutama puhelu).

Kuinka vedenkestävä kello on? Ei varmaan ihan uimaan kannata lähteä kello kädessä.

Vesisade ei kuitenkaan haittaa varmaankaan, mutta miten kosketus toimii kun näyttö on märkä?

Sitten kiinnostavin asia ja mitä kaipaan (ennen testaamissani Samsung Gear S3:ssa ja Huawei Watch 2:ssa) on puheluihin vastaaminen kellolla. Tässä Apple Watchissa se pitäisi onnistua ilman että puhelinta pitäisi pitää lähettyvillä Hymiö Onnellinen

0 tykkäystä
Highlighted
Uusi jäsen
Rekisteröitynyt: ‎02-07-2019
Kirjoituksia: 3
3/216

Vs: Voita ja testaa uusi Apple Watch Series 4 GPS + Cellular -kello

Tämähän olisikin odotettu lisä applen tuotteisiin itselläni. Akunkesto vaikuttaa lupaavalta. Aiemmin ainoa omistamani älykello on ollut polarin, joka ei ihan saumattomasti iphonen kanssa toimi. Odotan siis tältä saumatonta yhteistyötä applen muiden tuotteiden, eteeniin iphonen kanssa. 

0 tykkäystä
Highlighted
Uusi jäsen
Rekisteröitynyt: ‎02-07-2019
Kirjoituksia: 1
4/216

Vs: Voita ja testaa uusi Apple Watch Series 4 GPS + Cellular -kello

Näin vannoutuneena iIhmisenä tuo älykello on se mikä on ollut hankintalistalla.

eniten odotan kellolta saumatonta ja nopeaa suoriutumista sekä pitkälle akun kestolle plussaa.

ominaisuuksista tuo esim on mahtava

 

0 tykkäystä
Highlighted
Herrasmies
Herrasmies
Rekisteröitynyt: ‎26-05-2016
Kirjoituksia: 2 050
5/216

Vs: Voita ja testaa uusi Apple Watch Series 4 GPS + Cellular -kello

Laitetaanpa lottokuponki vetämään tähän! Applen vehkeistä ei ole kovin paljon käyttökokemuksia. Eniten odotan Apple Watchilta akkukestoa ja kuinka kauan se kestää mobiiliyhteyden varassa koko päivän ilman puhelinta. Lisäksi itseäni kiinnostaa kuinka hyvin oikeasti kello kestää vettä ja miten kosketus toimii vesisateen jäljiltä kun näyttö on kosteana. En malta odottaa mitä kaikenlaisia kiehtovia toimintoja kellosta löytyy lisäksi! 

0 tykkäystä
Highlighted
Poistettu käyttäjä
 
Kirjoituksia: 0
6/216

Vs: Voita ja testaa uusi Apple Watch Series 4 GPS + Cellular -kello

Heitetään omakin kommentti arvontaan.

 

Mun on aika vaikea odottaa juuri uudelta Apple Watchilta mitään, koska en ole koskaan omistanut älykelloa tai aktiivisuusranneketta. Itseasiassa tavallista rannekelloakaan ei ole ranteessa ollut ainakaan 10 vuoteen, yksi perintökello kyllä odottaisi rannekkeen lyhennystä.

Toivomani ominaisuudet ja mielenkiintoisin ominaisuus nivoutuu yhteen. Olen miettinyt aika-ajoin älykellon tai aktiivisuusrannekkeen hankkimista. Omat elämäntavat kuitenkin tuntien on tuntunut siltä, että en uskalla. Tässä tapauksessa tosin mietin, että jos arpaonni osuu kohdalle saan ehkä vähän motivaatiota toimia terveyttä edistävillä tavoilla ts. täyttää päivittäisen aktiivisuusmäärän tai ainakin sen että noudatan kellon käskyä nousta välillä ylös kävelemään Hymiö Erittäin onnellinen

0 tykkäystä
Highlighted
Uusi keskustelija
Rekisteröitynyt: ‎09-11-2018
Kirjoituksia: 9
7/216

Vs: Voita ja testaa uusi Apple Watch Series 4 GPS + Cellular -kello

Kyllähän tuollaisen toisenkin voisi ottaa. WatchOS 6 -tuki olis mahtava. ;-)

0 tykkäystä
Highlighted
Uusi jäsen
Rekisteröitynyt: ‎04-05-2019
Kirjoituksia: 1
8/216

Vs: Voita ja testaa uusi Apple Watch Series 4 GPS + Cellular -kello

Eniten odotan uuden kellon gps ominaisuutta, sen sijaan ylivoimaisesti kiinnostavin on esim, olisihan se nyt mukavaa testata uutta tekniikkaa.

0 tykkäystä
Highlighted
Vakiokalustoa
Rekisteröitynyt: ‎18-09-2017
Kirjoituksia: 112
9/216

Vs: Voita ja testaa uusi Apple Watch Series 4 GPS + Cellular -kello

Älykelloa ei ole tullut omistettuakaan vielä koskaan, joten olisi mielenkiintoista tutustua, millaista hyötyä tällaisesta laitteesta omassa arjessa olisi.

0 tykkäystä
Highlighted
Vakiokalustoa
Rekisteröitynyt: ‎15-04-2015
Kirjoituksia: 133
10/216

Vs: Voita ja testaa uusi Apple Watch Series 4 GPS + Cellular -kello

Olen jo useamman vuoden käyttänyt erilaisia urheilukelloja eri brändeiltä. Apple Watchilta odotan eniten viihdeominaisuuksien hallintaa työmatkapyöräillessä. Lähimaksuja suoraan kellon näytöltä. Nuo ovat tietääkseni Applen vahvuuksia verrattaessa sitä perinteisiin urheilukelloihin, jotka toki osaavat myös näyttää tekstarit ja WA-viestit, kunhan luuri on vain siinä lähettyvillä.

0 tykkäystä