peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
57170 Jäsentä
160018 Kirjoitusta

Telia yhteisö on nyt myös laiteyhteisö

Lue lisää
Yhteistyössä OnePlus

iPhone 6s ja puhelujen katkeaminen kun Wi-Fi-yhteydessäHighlighted
Uusi keskustelija
Rekisteröitynyt: ‎20-09-2017
Kirjoituksia: 7
1/4

iPhone 6s ja puhelujen katkeaminen kun Wi-Fi-yhteydessä

Minullapa on outo ongelma, tai oikeastaan vaimolla. Hänellä on iPhone 6s. Kun hänelle tulee normaali (ei-VoIP) puhelu, puhelin katkaisee sen parin hälytyskerran jälkeen. Tai oikeastaan siis varsinainen puhelu ei siis edes kytkeydy, vaan puhelin "lyö luurin korvaan" ennen kuin puheluun kerkeää vastata.

 

Tässä se outo juttu: jos puhelin ei ole missään Wi-Fi-verkossa vaan ainoastaan matkapuhelinverkossa, ei tuota ongelmaa ole. Niin, aivan oikein, puhelin lyö luurin korvaan soittajalle vain silloin kun puhelin on kiinni jossakin langattomassa lähiverkossa vaikka puhelu tuleekin matkapuhelinverkon kautta eikä Wi-Fi:n. Mistä tällainen voisi johtua? Varmaan meidän täytyy jossain vaiheessa tyhjentää puhelin kokonaan ja katsoa poistuuko ongelma sitten. Vai voisiko riippua jotenkin liittymästä, ei varmaan? 

 

Edit: SIM-kortti on melko uusi, muistaakseni tänä vuonna hankittu (mobiilivarmennetta varten). Olen myös tehnyt iPhonen "Nollaa verkkoasetukset"-toiminnon. Sen jälkeen homma toimikin, kunnes laitettiin kodin Wi-Fi-verkon salasana sisään. No nyt se taas poistettiin, jotta puhelin ei olisi ikinä Wi-Fi-verkossa Hymiö Onnellinen

0 tykkäystä
3 vastausta
Lady
Lady
Rekisteröitynyt: ‎06-06-2015
Kirjoituksia: 3 014
2/4

Vs: iPhone 6s ja puhelujen katkeaminen kun Wi-Fi-yhteydessä

Hei @Alec73!

Olettekin jo kokeilleet muutamia keinoja, täällä lisää vinkkiä mitä voi vielä tehdä ja ottaa tarvittaessa yhteyttä Apple tukeen : https://support.apple.com/fi-fi/HT204027

#koskamävoin
Stupid is as stupid does - Forrest Gump
Uusi keskustelija
Rekisteröitynyt: ‎20-09-2017
Kirjoituksia: 7
3/4

Vs: iPhone 6s ja puhelujen katkeaminen kun Wi-Fi-yhteydessä

Joillakin operaattoreilla maailmalla taitaa olla käytössä ns. Wi-Fi-puhelut, jotka ovat siis "normaaleja" puheluja, jotka kuitenkin menevät Wi-Fi-verkon kautta. Telialla ei taida olla tuollaista käytössä, eikä ehkä tämä puhelinmallikaan tue sellaista? Mietin että voisiko liittymä jotenkin yrittää käyttää Wi-Fi-verkkoa puhelun kytkemiseen siinä epäonnistuen ja puhelun katkaisten.

 

Ehkäpä puhelimessa on vain jokin fyysinen vika. Pitää kuitenkin kokeilla noita keinoja, kiitos kiisseli67. Ei olla käytetty edes SIM-korttia ulkona, joten pitää kokeilla kunhan vaimo tulee kotiin. Samaten puhelimen tyhjennys.

 

Edit: heh, just huomasin täältä Yhteisöstä että Telialla on Wi-Fi-puhelutoiminto testauksen alla tällä hetkellä Hymiö Onnellinen

Lady
Lady
Rekisteröitynyt: ‎06-06-2015
Kirjoituksia: 3 014
4/4

Vs: iPhone 6s ja puhelujen katkeaminen kun Wi-Fi-yhteydessä

Telialla on VoLTE eli wifi-puhelut pilotti vaiheessa ja olleet nyt jonkin aikaa.

Mutta iPhonet eivät vielä kuulu tuettuihin puhelinmalleihin siinä, sillä se vaatii myös Applelta myötävaikutusta asiaan.

 

Kokeilkaa kumminkin noita Applen vinkkejä ja jos ei mikään auta niin Apple tukeen viestiä asiasta.

#koskamävoin
Stupid is as stupid does - Forrest Gump