Yhteisö

Lueskele, kysy neuvoa, keskustele, opi uutta ja liity mukaan!
Jäseniä 61233
Kirjoituksia 167723

Kuva nykii ja netti pätkii / Taloyhtiön kaapeliUusi jäsen
Rekisteröitynyt: ‎13-02-2020
Kirjoituksia: 2
1/4

Kuva nykii ja netti pätkii / Taloyhtiön kaapeli

Taloyhtiöömme vaihtui Telian kaapeli ja valokuitu. Tämän jälkeen kuva televisiossa on nykinyt ja netti pätkii. Vika on todella rasittava ja tekee television katsomisesta tuskallista. Mikäköhän mahtaa olla ongelma?

0 tykkäystä
3 vastausta
Highlighted
Telialainen
Rekisteröitynyt: ‎08-04-2019
Kirjoituksia: 296
2/4

Vs: Kuva nykii ja netti pätkii / Taloyhtiön kaapeli

Moikka @kummastelija ja tervetuloa Telia Yhteisöön! Mukavaa kun päätit kirjoittaa tänne. Yhteisöstä löydät varmasti mielenkiintoista luettavaa ja keskusteluja, joihin osallistua!

 

Eli tuleeko nettiyhteys puhelinpistokkeen, ethernet dataportin vai antennipistokkeesta? Katsotko televisiota netin kautta vai kaapeliverkosta? Jos katsot kaapeliverkon kanavia, niin haethan heti aluksi kanavat uudelleen televisiolta.

Myös reitittimen / modeemin virrat kannattaa aluksi käyttää pois 30 sek - 10 min ajaksi. Jos tämä ei auta, kannattaa palauttaa modeemille tehdasasetukset. Jos laite on hankittu meidän kautta, löydät ohjeet palautukseen laiteohjeistamme.

0 tykkäystä
Highlighted
Uusi jäsen
Rekisteröitynyt: ‎13-02-2020
Kirjoituksia: 2
3/4

Vs: Kuva nykii ja netti pätkii / Taloyhtiön kaapeli

Nettiyhteys tulee ethernet-portin kautta. Kuva nykii sekä kaapelin että suoratoistopalvelun kautta katsottuna. Kuva hidastuu ja sitten nopeutuu. Olen hakenut kanavat uudestaan ja resetoinut modeemin. Tv on vuoden vanha joten vika ei liene siinäkään.

0 tykkäystä
Highlighted
Telialainen
Rekisteröitynyt: ‎22-01-2019
Kirjoituksia: 270
4/4

Vs: Kuva nykii ja netti pätkii / Taloyhtiön kaapeli

KaapeliTV operaattorin vaihtuessa toiseen voi kuvaan tulla pikselöintiä/häiriötä. Tämä on yleensä helposti korjattavissa asentajan käynnillä taloyhtiön vahvistimella. Siksi pyytäisinkin sinua seuraavaksi jättämään häiriöilmoituksen meille, vaikka chattimme kautta.

Suosittelen kysymään naapurilta onko heilläkin vastaavaa häiriötä esiintynyt vaihdon jälkeen.

Mainitse nettiyhteydestä myöskin häiriöilmoitusta jättäessäsi.

0 tykkäystä