Yhteisö

Lueskele, kysy neuvoa, keskustele, opi uutta ja liity mukaan!
Jäseniä 66633
Kirjoituksia 179994

Technicolor CGA2121 katkaisee TCP yhteydet noin 10 tunnin jälkeen



Technicolor CGA2121 katkaisee TCP yhteydet noin 10 tunnin jälkeen

Kamzitus
Uusi keskustelija
Viestejä 15 kpl

Technicolor CGA2121 katkaisee TCP yhteydet noin 10 tunnin jälkeen

1/11

Otsikko kertoo oleellisen. Tämä surkea purkki katkaisee TCP yhteydet noin 10 tunnin jälkeen. Ei auta vaikka lähettäisi TCP keepalive paketteja 10 minuutin välein.

 

Onko tuota mahdollista korjata jotenkin? Olen koittanut kahdella eri CGA2121 modeemilla ja molemmissa sama vika. Modeemi on reitittävänä koska siltaavana modeemi menee jumiin parin päivän välein.

Vastaa
0 tykkäystä
10 vastausta

Kamzitus
Uusi keskustelija
Viestejä 15 kpl

11/11

@JuhoOlliLo  kirjoitti:

Tätä on testattu nyt meidän toimesta kyseisellä modeemilla ja yhteydet pelasivat normaalisti. Modeemi on testissä reitittivänä. 

Testaukseen käytettiin yhteyttä Quakenetin irkkipalvelimeen ja aamulla yhteys oli pysynyt ylhäällä yli 20h.

 

Onko sinulla modeemin lisäksi mitään muita verkkolaiteita sielä käytössä jotka yhteyksiin voisivat vaikuttaa kuten erillinen reititin, palomuuri tms?


Modeemin perässä on reititin. Sisäverkossa yhteydet toimivat kuitenkin normaalisti. Eli silloin kun liikenne kulkee tuon reitittimen kautta mutta eivät kulke kaapelimodeemin läpi. 

 

Nyt modeemi siltaavana yhteydet pysyvät ylhäällä noin seitsemän päivää kunnes modeemi menee jumiin.

 

Oliko teidän testeissä modeemin läpi muitakin yhteyksiä kuin tuo yksi testiyhteys? Mielestäni tämä näyttää siltä, että CGA2121 alkaa siivoamaan NAT-taulua kun yhteyksiä on ns. "liikaa", viitaten tuohon tarkkaan 10 tunnin aikaan sekä siihen, että yhteys toimii normaalisti kun CGA2121 käytetään siltaavana.

Vastaa
0 tykkäystä
Haluatko lisätä keskusteluun jotain, tai kysyä lisää? Kirjaudu sisään tai liity jäseneksi osallistuaksesi keskusteluun. Löydät linkit myös sivun yläreunasta.