Julkinen alue
Telia Yhteisö
peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
SaJoonas
Moderaattori
Moderaattori
  • 289 custom-general.kudos
  • 624 custom-general.replies
  • 69 custom-general.solutions

Arvostelussa langattomat JBL Reflect Flow -kuulokkeet

Ylläpito on lukinnut tämän ketjun. Uusia kommentteja ei voi kirjoittaa

JBL REFLECT FLOW.jpg

 

Aidosti langattomat JBL Reflect Flow -kuulokkeet sopivat erinomaisesti aktiiviseen elämäntyyliin ja ne ovat mielestäni yhdet parhaista in-ear-kuulokkeista, joita olen elämäni aikana omistanut. Lähdetään tutkimaan kuulokkeita hieman tarkemmin ja samalla kerron, kuinka kuulokkeet ovat tuoneet helpotusta omaan arkeeni.

Paketti on itsessään tyylikäs ja siitä käy ilmi, että JBL Reflect Flow -kuulokkeet ovat suunniteltu sporttiseen elämäntyyliin. Paketin sisältä löytyy latauskotelo kuulokkeille, Micro USB -johto, kaksi erikokoista Freebit-silikonisovitinta ja korvainserttiä sekä pikaopas kuulokkeiden käyttöönoton helpottamiseksi. Pikaoppaassa on kerrottu myös kuulokkeiden pikanäppäimet, joiden avulla voit esimerkiksi vaihtaa kappaletta, hallita äänenvoimakkuutta ja vastata puheluihin. Kuulokkeet ovat IPX7-luokituksella varustettu, joten treenaamisen pitäisi olla mahdollista joka säällä. Kuulokkeissa on valmiina kiinni keskikokoiset Freebit-sovittimet ja korvainsertit, joten kuulokkeiden sovittamiseen löytyy yhteensä kolmet eri kokovaihtoehdot.

 

JBL REFLECT FLOW ACCESSORIES.png

 


Akunkesto teki vaikutuksen


Kuulokkeet ladataan asettamalla kuulokepari latauskoteloon, jossa kuulokkeita on myös helppo säilyttää. Itse latauskotelo saa virtaa Micro USB -johdon avulla. Latauskotelon takana on neljä ledivaloa, joka osoittaa latauskotelossa jäljellä olevan virran määrän. Reilun kuukauden käytön jälkeen minulla on kokemusta kuulokkeiden lataamisesta ja akkukestosta. Olin positiivisesti yllättynyt, kuinka hyvin kuulokkeiden akku kestää. Laitevalmistaja lupaa 10 tuntia kuunteluaikaa ja täyteen ladattu latauskotelo tarjoaa lisäksi vielä 20 tuntia tähän lisää. Kuulokkeet latautuvat täyteen noin kahden tunnin latausajan jälkeen. JBL Reflect Flow -kuulokkeet tarjoavat lisäksi mahdollisuuden pikalataukseen, jolloin saat 10 minuutin latauksella tunnin kuunteluaikaa. Kuulokkeiden latauskokelo on hieman suurempi, jos sitä verrataan muiden täysin langattomien kuulokkeiden latauskoteloihin, mutta minulle itselle koko ei ole ollut millään tavalla häiritsevä tekijä, vaan kotelo kulkee näppärästi mukana takin taskussa.

 

 

Kuulokkeet pysyvät korvissa kovassakin vauhdissa

 

Kuulokkeet istuvat päähän hyvin ja jokaiselle käyttäjälle löytyy varmasti sopiva istuvuus paketin mukana tulevien korvainserttien ja Freebit-sovittimien ansiosta. Kuulokkeet ovat itselläni viikottain käytössä juoksulenkeillä, kuntosalilla, kotona siivotessa ja toimistolla, eikä kuulokkeet ole missään vaiheessa päässeet putoamaan korvista. Koska johtoja ei ole laisinkaan, sinun ei tarvitse murehtia treenin ja musiikinkuuntelun keskeytyvän sotkeentuneiden johtojen vuoksi.

 

JBL Reflect Flow -kuulokkeet on helppo kytkeä eri laitteisiin Bluetoothin avulla. Kuulokkeissa on myös Ambient Aware ja TalkThru -äänitilat, jotka mahdollistavat äänenvoimakkuuden säätämisen sopiviin tilanteisiin vasempaa korvanappia painamalla. Ambient Aware -äänitilassa kuulokkeiden äänenvoimakkuus laskee hieman ja tiedät ulkotiloissa paremmin, mitä ympärilläsi tapahtuu. TalkThru -äänitilassa äänenvoimakkuus on puolestaan erittäin matala. Itse laitan kuulokkeet TalkThru -äänitilaan esimerkiksi silloin, kun kuulokkeet ovat korvilla kauppareissun aikana. Tällöin voin kommunikoida kassalla olevan ihmisen kanssa helposti ja hoitaa ostokset. Kaupasta ulos kävellessäni voin painaa kuulokkeiden vasempaa korvanappia ja nauttia jälleen musiikista suuremmalla äänenvoimakkuudella. TalkThru -äänitila on myös kätevä silloin, jos teet töitä ja kollegasi tulee vaikkapa juttelemaan sinulle.

 

REFLECT FLOW IN EAR.PNG

 

 

Plussaa äänenlaadusta, miinusta mikrofonista

 

JBL Reflect Flow -kuulokkeissa on erittäin tasapainoinen ääni, vaikka basso onkin erittäin voimakkaasti läsnä. Joissain kappaleissa laulajan ääni voi esimerkiksi jäädä kevyesti taka-alalle, mutta tavallinen kuuntelija ei todennäköisesti tätä edes huomaa. Mielestäni kuulokkeilla voi hyvin kuunnella minkä tahansa genren musiikkia vahvasta bassosta huolimatta. Äänenlaatua on kaiken kaikkiaan kehuttu paljon myös muissa arvosteluissa. Kuulokkeissa on myös erittäin hyvä äänieristys, joten voit keskittyä halutessasi täysillä musiikin kuunteluun. Kuulokkeet eivät myöskään vuoda ääntä läpi, joten kovemmillakaan äänenvoimakkuuksilla kuunnellessa ympärillä olevat ihmiset eivät varmastikaan häiriinny. Kehitettävää toki löytyy myös, sillä mikrofoni on melkoinen pettymys. Hiljaisissa tiloissa keskustellessa puhuminen onnistuu melko hyvin, mutta mikrofoni tahtoo kerätä paljon ympärillä olevia ääniä, jolloin vastapuoli ei välttämättä kuule kunnolla. Olen saanut tästä itse myös kommentteja, kun olen puhunut puheluita kyseisillä kuulokkeilla.

 

 

Loppufiilikset


Jos etsit kuulokkeita esimerkiksi kuntosalille tai lenkille, ei sinun tarvitse miettiä pidempään. JBL Reflect Flow -kuulokkeet tarjoavat kuunteluelämyksen hyvällä äänenlaadulla ja istuvuudella. Mikrofoni ei ole paras mahdollinen, mutta mielestäni kuulokkeiden hyvät ominaisuudet peittoavat heikon mikrofonin tuoman miinuksen.

Tilaa JBL Reflect Flow -kuulokkeet verkkokaupastamme.

 

 

Lue myös:

 

 
Moderaattori | Salirotta | Esports | Apple |
2 vastausta
Purnipsi
Telia 5G lähettiläs 2021
  • 1790 custom-general.kudos
  • 2745 custom-general.replies
  • 127 custom-general.solutions

Ylläpito on lukinnut tämän ketjun. Uusia kommentteja ei voi kirjoittaa

Mielenkiintoinen uutuus, vaikken nyt itse uusia kuulokkeita tarvitse. Kokeilitko sarjojen ja muiden ohjelmien katselua? Ilmenikö häiritsevästi viivettä äänen ja kuvan välillä, sillä ilmeisesti kuulokkeet tukevat tavanomaista SBS kodekkia, eikä esimerkiksi aptX Low Latency kodekkia ole tuettuna?

SaJoonas
Moderaattori
Moderaattori
  • 289 custom-general.kudos
  • 624 custom-general.replies
  • 69 custom-general.solutions

Ylläpito on lukinnut tämän ketjun. Uusia kommentteja ei voi kirjoittaa

Kuulokkeet tukevat SBC/AAC audio kodekkeja, mutta ei aptX:ää. Nämä olivat pääsääntöisesti käytössä urheillessa ja pelkästään musiikkia kuunnellessa. Muutaman kerran sängyn pohjalta tuli sarjoja katseltua, mutta en huomannut merkittävää viivettä uudemmalla Android-puhelimella katsellessa. Täytyypä myöhemmin kokeilla kuulokkeita vielä tarkemmin elokuvien ja sarjojen parissa.

Moderaattori | Salirotta | Esports | Apple |