Julkinen alue
Telia Yhteisö
peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
SakuMik
Ex-telialainen
Ex-telialainen
  • 22 custom-general.kudos
  • 81 custom-general.replies
  • 0 custom-general.solutions

Esittelyssä Samsung Galaxy Tab S7 FE 5G -uutuustabletti

Ylläpito on lukinnut tämän ketjun. Uusia kommentteja ei voi kirjoittaa

Samsung Galaxy Tab S7 FE 5G.jpg

Samsungin uutuustabletti on nyt verkkokaupassamme. Samsung Galaxy Tab S7 FE 5G on suunnattu kaikille, jotka haluavat kokea, tutkia ja luoda ilman keskeytyksiä. Tab S7 FE 5G:n ominaisuuksien, kuten S Penin avulla asioiden luominen on tehty vaivattomaksi ja mieluisaksi käyttäjälle. Valitsemalla 5G-yhteydellä varustetun tabletin, sinulla on nopein mahdollinen nettiyhteys käytössäsi missä tahansa liikutkin. Tab S7 FE 5G on oiva valinta jos tahdot ison tabletin huokeaan hintaan.

 

 

Yksinkertaisuutta ja luomisen iloa

 

Galaxy Tab S7 FE 5G helpottaa luovien ideoiden toteuttamista. Suuren 12,4 tuumaisen näytön ja S Pen -kynän ansiosta voit aloittaa luomisen heti, kun ideat tulevat mieleesi. Iso näyttö ja pitkään kestävä akku varmistavat, että voit nauttia viihteestä mukavasti ilman keskeytyksiä. 5G-valmiuden avulla Tab S7 FE 5G:n tarjoamat mahdollisuudet laitteen käyttöön ovat lähes rajattomat missä vain. Tab S7 FE 5G:n avulla voit siirtyä saumattomasti eri Samsung Galaxy -laitteidesi välillä ja käyttää puhelintasi kakkosnäyttönä. Siten voit esimerkiksi siirrellä verkkosivuja ja kopioida tekstiä kätevästi tabletin ja puhelimen välillä. Voit myös käyttää Second screen -tilaa Samsung Galaxy -laitteissa ja käyttää esimerkiksi Tab S7 FE 5G:tä tietokoneen kakkosnäyttönä.

 

Laitevalmistajan mukaan akku latautuu täyteen vain 90 minuutissa 45 watin latauksella. Huomioi kuitenkin, että laitteen mukana tulee vain 15 watin laturi, eli pikalaturi on ostettava erikseen. Näytöllä voi olla samanaikaisesti avoinna jopa kolme eri sovellusta, ja jos tämä ei riitä, niin voit vielä avata pikkuikkunan avulla lisää ikkunoita auki. Tabletti sopii myös hyvin pelikäyttöön, sillä se takaa hyvän ruudunpäivitys nopeuden uusissa peleissä. Laitteen suoritin on hieman Lippulaivamalli S7+ suoritinta heikompi, mutta tämän vaikutus näkyy vain muutamissa peleissä niin, että et voi aktivoida korkeimpia grafiikka-asetuksia. Tabletti on saatavilla Mystic Black sekä Mystic Pink väreillä. 

 

Mystic_Black.png        Mystic_Pink.png

 

 

Näyttö, S Pen ja ääni

 

12,4 tuumainen näyttö (2560 x 1600) ja mukana toimitettava S Pen -kynä takaavat, että voit luoda uutta ja tehdä muistiinpanoja ilman viiveitä. Näytössä ei ole samaa AMOLED -paneelia kuin Galaxy Tab S7+ sarjan mallissa, vaan se on vaihdettu WQXGA TFT -näyttöön. Uusi näyttö tarjoaa erittäin kirkkaat ja hieman saturoidut värit. Elokuvista ja muusta viihdesisällöstä on mukava nauttia isolla ja tarkalla näytöllä. Näytön PPI, eli pixels per inch on erittäin korkea (244) joten sinun ei tarvitse huolehtia, että pikselit erottuisivat näytöstä. Tabletissa on kaksi kaiutinta, jotka tukevat Dolby Atmosta. Kaiuttimet kykenevät korkeaan äänenvoimakkuuteen, joka tekee esimerkiksi musiikin kuuntelusta tai elokuvien katsomisesta hyvän kokemuksen.

 

S Pen.PNG

 

5G-valmius

 

5G-versiolla varustettu Samsung Galaxy Tab S7 FE tukee nopeaa 5G-yhteyttä. 5G:n avulla appien latailu on todella nopeaa ja esimerkiksi korkean resoluution videot eivät joudu pysähtymään bufferoimaan sisältöä. Yhteyden avulla käytät laitetta missä vain parhaimmalla mahdollisella nopeudella, jolloin työskentely tai esimerkiksi sarjojen katselu ei jää kesken.

 

 

Monitoimi tabletti niin opiskelijalle kuin kokeneemmallekin käyttäjälle

 

Moniajo-ominaisuuden avulla voit pitää jopa kolmea ikkunaa samanaikaisesti käytössä. Tämä on esimerkiksi opiskelijalle erittäin hyödyllistä, sillä voit katsoa luentoa yhdestä ikkunasta, kirjoittaa toiseen muistiinpanoja ja vaikka pitää kolmannessa ikkunassa tunnin muistiota auki. Tabletista löydät paljon työkaluja piirtämistä varten, ja responsiivinen näyttö takaa mielekkään kokemuksen. Tab S7 FE 5G sallii myös moniajon tabletin ja puhelimen välillä, eli voit käyttää tablettia erillisenä näyttönä. Tablettia voi käyttää myös tietokoneen toisena näyttönä Second screen-ominaisuuden avulla, jolloin voit hyödyntää esimerkiksi kynää ja kosketusnäyttöä projekteissasi. Ominaisuuksien avulla laite toimiikin saumattomasti yhteen muiden Samsung Galaxy -laitteiden kanssa.

 

Etukameran laatu on hyvä ja soveltuu loistavasti Teams tai Zoom -tapaamisten kameraksi. Lisätarvikkeena tabletille on ostettavissa magneettisesti kiinnittyvä suojakotelo johon kuuluu näppäimistö. Voit kallistaa tablettiasi suojakotelossa 165 astetta, jolloin saat tabletin säädettyä varmasti itsellesi sopivimpaan asentoon. Näppäimistön avulla voit käyttää tablettia läppärin tavoin. Samsungin mukaan akun kesto yltää jopa 13 tuntiin, joka tekee tabletista erittäin hyvän työkalun esimerkiksi pitkille luennoille. Tablettien lisätarvikkeet löydät verkkosivuiltamme täältä.

 

 

tekniset tiedot

 

NÄYTTÖ 12.4" WQXGA+ TFT (2560 x 1600)
SUORITIN QUALCOMM SM7225 (2x 2,2 GHz + 6x 1,8 GHz)
MUISTI / TALLENNUS 4 Gt + 64 Gt / 6 Gt + 128 Gt, MicroSD enintään 1 Tt (Myydään erikseen)
KAMERA PÄÄKAMERA: 8 MP AF
ETUKAMERA: 5 MP
LIITÄNNÄT TYPE C USB 3.2 GEN1
ANTURIT KASVOJENTUNNISTUS (2D), KIIHTYVYYSANTURI, KOMPASSI, GYROMETRI, HALL-ANTURI, VALO-ANTURI
MITAT, PAINO 185,0 x 284,8 x 6,3 MM, 608 g
AKKU, AKUN KESTO 10,090 mAh, Akun kesto jopa 13 tuntia
ÄÄNI KAKSI KAIUTINTA, AKG:N ÄÄNENTOISTO, DOLBY ATMOS®
Lue lisää


Tästä voit lukea kaikki tekniset tiedot

NÄYTTÖ 12.4" WQXGA+ TFT (2560 x 1600)

SUORITIN QUALCOMM SM7225 (2x 2,2 GHz + 6x 1,8 GHz)

MUISTI / TALLENNUS 4 Gt + 64 Gt / 6 Gt + 128 Gt, MicroSD enintään 1 Tt (Myydään erikseen)

KAMERA PÄÄKAMERA: 8 MP AF
ETUKAMERA: 5 MP

LIITÄNNÄT TYPE C USB 3.2 GEN1

ANTURIT KASVOJENTUNNISTUS (2D), KIIHTYVYYSANTURI, KOMPASSI, GYROMETRI, HALL-ANTURI, VALO-ANTURI

VERKKO 5G + Wi-Fi
LANGATTOMAT YHTEYDET WI-FI 802.11 A/B/G/N/AC, WI-FI DIRECT, BLUETOOTH® 5.0
GPS GPS, GLONASS, BEIDOU, GALILEO

MITAT, PAINO 185,0 x 284,8 x 6,3 MM, 608 g

AKKU 10,090 mAh

KÄYTTÖJÄRJESTELMÄ ANDROID 11

LISÄTARVIKKEET BOOK COVER (OSTETTAVA ERIKSEEN)

VIDEO
TALLENNUS: FHD (1920x1080) @ 30 FPS
TOISTO: UHD (3840x2160) @ 30 FPS

ÄÄNI KAKSI KAIUTINTA, AKG:N ÄÄNENTOISTO, DOLBY ATMOS®

 

 

Vilkaise tabletin tarkempi esittely alta!

 

 

 

Mitä mieltä sinä olet uudesta Galaxy Tab S7 FE 5G -mallista?

 

 

Lue myös

 

 

 

 
0 vastausta