peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
59895 Jäsentä
165438 Kirjoitusta

Telia yhteisö on nyt myös laiteyhteisö

Lue lisää
Yhteistyössä OnePlus

Selostaja Olli EronenHighlighted
Uusi keskustelija
Rekisteröitynyt: ‎23-11-2018
Kirjoituksia: 5
1/5

Selostaja Olli Eronen

Olen aiemminkin jo viime kaudella paljon kuunnellut tämän Erosen selostuksia, mies on ihan selvästi puolueellinen, mutta näinhän ei käsittääkseni saisi selostaja olla. Näin ainakin tämän illan pelissä JA hän ei edes seuraa mitä kentällä tapahtuu; hän selostaa että nuutinen kaatuu, mutta onneksi pystyy luistelemaan vaihtopenkille ja huomaa että pelsulle TULIKIN jäähy, että HALOO NYT SIELLÄ EETTERISSÄ!!!!

Hän selostaa lähes koko ajan että strömberg tai strömvall olivat häelle ERITTÄIN tärkeitä pelaajia ja voi voi miten niille nyt käy taklauksissa.

Juuri ennen pelsun maalia hän selostaa; pystyykö pelsu kaventamaan ja silloin tuli pelsulle maali johon hän että KAUNIS maali, eihän tää mitään taitoluistelua ole!

Et nyt KUNNON PANOSTUSTA selostuksiin, sillä tämä tulee maksullisella kanavalla, en haluaisi maksaa tälläisesta selostuksesta jossa koko ajan piikitellään toista joukkuetta!!!!!!!!!

Jani Alkio on ihan paras selostaja.

0 tykkäystä
4 vastausta
Moderaattori
Rekisteröitynyt: ‎15-08-2018
Kirjoituksia: 178
2/5

Vs: Selostaja Olli Eronen

Moikka @maape65 ja tervetuloa Yhteisöön! 

 

Kiva, kun löysit meidät Hymiö Onnellinen Täältä Yhteisöstä löytyy mainio ketju, jossa pääset kysymään Jantalta hänestä itsestään ja työstään. Suosittelen ottamaan osaa keskusteluun, löydät sen täältä.

 

Voisi varmaan sanoa, että jokaisella selostajalla on omintakeinen oma tyylinsä selostaa, ja aina se ei välttämättä miellytä omaa korvaa. Silloin selostuksen voi sulkea pois ja katsoa / kuunnella peliä pelkillä halliäänillä. Aika hyvä, vai mitä?

0 tykkäystä
Uusi keskustelija
Rekisteröitynyt: ‎23-11-2018
Kirjoituksia: 5
3/5

Vs: Selostaja Olli Eronen

No ensiksikin kerro mulle saako selostaja olla puolueellinen??

Toiseksi mistä luulet saavasi äänen pois niin että kuuluisi vain halliäänet, en tiedä sellaisesta nappulasta teeveessäni???

Tämä liiga tulee maksulliselta kanavalta, joten oletan et myös selostajat osaavat "hommansa" tasapuolisesti molemmille joukkueille.

0 tykkäystä
Moderaattori
Rekisteröitynyt: ‎17-12-2014
Kirjoituksia: 1 411
4/5

Vs: Selostaja Olli Eronen

Kaikki meidän selostajat on huippu ammattilaisia ja tietenkiin selostukset hoituu puolueettomasti.

 

Mikäli haluaa vain halliäänet kuuluviin, eli mykistää selostuksen, niin se hoituu kun valitsee asetuksista ääniraidaksi englannin. Tämä onnistuu toistaiseksi kaikilla muilla alustoilla, mutta ei selaimella tai Chromecastilla katsottuna. Ominaisuus tuodaan virallisesti käyttöön vielä kauden aikana, jolloin se toimii kaikilla alustoilla.

0 tykkäystä
Uusi keskustelija
Rekisteröitynyt: ‎23-11-2018
Kirjoituksia: 5
5/5

Vs: Selostaja Olli Eronen

Aijaa sä olet sitä mieltä et mykistän äänet ja maksullisesta kanavasta on kyse JA sitä paitsi jääiekko vaatii EHDOTTOMASTI selostuksen ja KUNNOLLISEN sellaisen!!!!!!!!

 

Kuunnelkaa niitä selostuksia, mitä tämän Eronen selostaa, jos olette yhtään jääkiekon ystäviä ja seuraatte pelejä, niin kyllä myös teidän korvaan pitäisi kuulua se puolueellisuus!!

 

Esim. jos nyt verrataan vaikka maaottelu Suomi-Kanada ja Antsa Mertaranta selostaa VAIN suomalaisille, niin ymmärrettävää.....mutta tässä SM-liigassa on kyse täysin kotimaan sarja.

 

Toivon että teette asiaan korjauksen, Eronen kuuntelemaan Antsan kunnollisia selostuksia.

0 tykkäystä