peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
51989 Jäsentä
150037 Kirjoitusta
Katso mitä kaikkea voit tehdä Yhteisössä
^

Hienoa, kun tulit Yhteisöön. Täältä löydät valtavasti keskusteluita, blogeja ja ratkaisuja. Voit keskustella yhdessä muiden samanhenkisten jäsenten sekä ajoittain myös työntekijöidemme kanssa. Kokosimme sinulle kolme vinkkiä jotta pääset nopeasti kartalle siitä, mistä Yhteisössä on kyse.

ETSI JA LUE

Etsi tietoa, selaa keskusteluita ja lue blogeja. Joku toinen on saattanut jo painia saman ongelman kanssa ja saada siihen ratkaisun. Jos et löydä etsimääsi, aloita uusi keskustelu ja kysy neuvoa osaavilta jäseniltämme.

HAKUUN

JÄSENET AUTTAVAT TOISIAAN

Yhteisössämme jäsenet neuvovat toisiaan ja keskustelevat keskenään. Törmäät nopeasti myös VIP-jäseniimme. He kaikki ovat tavallisia asiakkaita kuten sinäkin.

TUTUSTU

OSALLISTU JA KEHU

Osallistu keskusteluihin, skaboihin ja pilotteihin. Kerro kokemuksistasi, ratko muiden ongelmia. Samalla keräät arvomerkkejä ja etenet Yhteisössä pidemmälle. Sinulla on mahdollisuus päästä jopa VIP-jäseneksi.

LUE LISÄÄ

Liittymän hinnoittelu pohjoismaissaHighlighted
Uusi jäsen
Rekisteröitynyt: ‎29-12-2017
Kirjoituksia: 1
1/2

Liittymän hinnoittelu pohjoismaissa

Miten liittymä toimii jos asun ulkomailla (pohjoismaas).. (suomen liittymä).. onko saman hintanen ja rajattomat puhelut ja netti siltikin ? Meinaan maksaako saman verran ? 

 

Edit NikoNo, otsikkoa tarkennettu

0 tykkäystä
1 vastaus
Data-Jehu 2018
Data-Jehu 2018
Rekisteröitynyt: ‎15-08-2015
Kirjoituksia: 1 702
2/2

Vs: Liittymän hinnoittelu pohjoismaissa


Sarisusanne kirjoitti:

Miten liittymä toimii jos asun ulkomailla (pohjoismaas).. (suomen liittymä).. onko saman hintanen ja rajattomat puhelut ja netti siltikin ? Meinaan maksaako saman verran ? 


Hei!

 

Asia selvinnee oheiselta sivustolta. Valitse tuolla sen mukaan, onko liittymäsi Telia Yhteys , vai vanha Soneran liittymä tai vanha Tele Finlandin liittymä.

https://www.telia.fi/matkalla/hinnat

 

Jos jokin jäi vielä askarruttamaan, niin älä epäröi kysyä lisää! Hymiö Onnellinen