peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
52576 Jäsentä
151352 Kirjoitusta
Katso mitä kaikkea voit tehdä Yhteisössä
^

Hienoa, kun tulit Yhteisöön. Täältä löydät valtavasti keskusteluita, blogeja ja ratkaisuja. Voit keskustella yhdessä muiden samanhenkisten jäsenten sekä ajoittain myös työntekijöidemme kanssa. Kokosimme sinulle kolme vinkkiä jotta pääset nopeasti kartalle siitä, mistä Yhteisössä on kyse.

ETSI JA LUE

Etsi tietoa, selaa keskusteluita ja lue blogeja. Joku toinen on saattanut jo painia saman ongelman kanssa ja saada siihen ratkaisun. Jos et löydä etsimääsi, aloita uusi keskustelu ja kysy neuvoa osaavilta jäseniltämme.

HAKUUN

JÄSENET AUTTAVAT TOISIAAN

Yhteisössämme jäsenet neuvovat toisiaan ja keskustelevat keskenään. Törmäät nopeasti myös VIP-jäseniimme. He kaikki ovat tavallisia asiakkaita kuten sinäkin.

TUTUSTU

OSALLISTU JA KEHU

Osallistu keskusteluihin, skaboihin ja pilotteihin. Kerro kokemuksistasi, ratko muiden ongelmia. Samalla keräät arvomerkkejä ja etenet Yhteisössä pidemmälle. Sinulla on mahdollisuus päästä jopa VIP-jäseneksi.

LUE LISÄÄ

Asus RT-AC86U reititin + mobiiliverkko/mokkula ei saa yhteyttä nettiinHighlighted
Uusi jäsen
Rekisteröitynyt: ‎29-10-2018
Kirjoituksia: 1
1/2

Asus RT-AC86U reititin + mobiiliverkko/mokkula ei saa yhteyttä nettiin

Hei.

 

Olen omistanut netti-mobiililiittymän nyt useamman vuoden ja ajattelin hommata reitittimen kun signaali meinaa olla vähän heikko aika usein, eikä se kieltämättä muutenkaan kovin nopea ole yleensä, varsinkaan pelaamiseen. Tiedän että mobiiliyhteys ei todellakaan ole paras vaihtoehto pelaamiseen, mutta työtön sairaslomalla oleva kun olen, ei minulla ole hirveästi varaa laittaa kiinteää verkkoa.

 

Minun nykyinen USB-modeemi on mallia Huawei e5776s-32. Kytkin sen tuohon Asusksen reitittimeen, mutta se ei meinannut saada yhteyttä nettiin ollenkaan. Kokeilin myös minun vanhaa Huawei e3276-tikkua, mutta sekään ei halunnut toimia. Useamman tunnin yritin väänellä ja käänellä asetuksia, mutta mikään ei näyttänyt auttavan. Nyt en tiedä mitä tehdä ja pelkään että tilasin tämän reitittimen ihan turhaan. Pystynkö mitenkään saamaan kumpaakaan noista minun modeemeista toimimaan reitittimen kanssa, vai joudunko joko ostamaan uuden tai palauttamaan reitittimen?

0 tykkäystä
1 vastaus
Asiantuntija
Asiantuntija
Rekisteröitynyt: ‎17-12-2014
Kirjoituksia: 348
2/2

Vs: Asus RT-AC86U reititin + mobiiliverkko/mokkula ei saa yhteyttä nettiin

@eetteri  Kiva kun olet löytänyt meidät täältä eli lämpimästi toivotan tervetuloa Yhteisöön!

 

Katselin kyseisen laitteen tietoja, niin tukea ei löydy meidän mokkulalle E5776 - toimiiko sinulla normaalisti se Huawein E3276-nettitikku ilman tätä Asusta? Kyseinen nettitikku on kyllä vanha ja itse suosittelen, että olisi vain yksi tehokas reititin esim. meiltä Huawei B525. Mitä enemmän on laitteita laitteiden perässä, niin sitä enemmän saattaa tulla virheilyjä netin toiminnassa.

 

(Lista löytyy verkkokauppa.comin sivustolta kyseisen Asus-laitteen osalta: 24.4.2017 Päivitetty lista yhteensopivista tikuista valmistajalta: ZTE MF880 (4G), ZTE MF823 (4G), ZTE MF831 (4G), Huawei E392 (4G), Huawei E398 (4G), Huawei E3276 (4G), Huawei E3236 (3G), Huawei E3272 (4G), Huawei E3131 (3G), DNA E3372 (4G), Telia Huawei E3372 (4G), Huawei E3372h-153 (4G), D-Link DWR-510 (3G). Valmistajan mukaan nämä tikut toimivat operaattorista riippumatta.)