Yhteisö

Lueskele, kysy neuvoa, keskustele, opi uutta ja liity mukaan!
Jäseniä 65005
Kirjoituksia 176699

Matkapaketin tilaus ei onnistu - Liittymällä ei voi tilata lisäpalveluitaHighlighted

Matkapaketin tilaus ei onnistu - Liittymällä ei voi tilata lisäpalveluita

Uusi jäsen
Viestejä 3 kpl

Matkapaketin tilaus ei onnistu - Liittymällä ei voi tilata lisäpalveluita

1/4

TILAA REISSU5

Olen matkalla ja soittaessani Telialle  Asiakaspalveluun sanottiin, että lähetät vain yllä olevan viestin määrättyyn numeroon. Ja nyt tuli allaoleva viest: Käytössäsi on Rajaton 100 M. Tilausoikeudet: Liittymällä ei voi tilata lisäpalveluja. Liittymääsi on kytketty seuraavat palvelut ja rajoitukset: Estä verkkovierailun hintatietoviestien saapuminen puhelimelle, Ulkomaan tiedonsiirron käyttökatto, Telia Netti ulkomailla runsaaseen käyttöön. T. Telia

 

Edit IlariJR: otsikko muokattu kuvaavammaksi.

Vastaa
0 tykkäystä
3 vastausta
Highlighted

Uusi jäsen
Viestejä 3 kpl

2/4

Lentoni lähtee vielä tänään. Mitä voin tehdä? 

Vastaa
0 tykkäystä
Highlighted

Moderaattori
Viestejä 944 kpl

3/4

Hei @kaisahenrika ja tervetuloa Yhteisöön! Vaikuttaa siltä että sinulla ei jostain syystä ole liittymääsi tilausoikeuksia ja tästä syystä tuo herjakin tilatessa tulee. Jos liittymä on sinun nimissäsi, kirjaudu verkkopankkitunnuksellasi tai Telia-tunnuksella telia.fi -sivuille ja valitse kirjautumisen jälkeen oikeasta ylänurkasta oma nimesi ja sen jälkeen "Omat tiedot ja asetukset" >> "tilausoikeudet" -välilehti. 

 

Tässä vielä kuva miltä tuo tilausoikeus-sivu näyttää. Nimen edess olevaa nuolta klikkaamalla pääset sitten muokkaamaan oikeuksia. Kun sinulla on vapaat tilausoikeudet, reissupaketin tilaus pitäisi onnistua normaalisti. Kokeilehan onnistuuko! 

 

tilausoikeudet.PNG

Vastaa
Highlighted

Uusi jäsen
Viestejä 3 kpl

4/4

Kiitos yritän

Vastaa
0 tykkäystä
Haluatko lisätä keskusteluun jotain, tai kysyä lisää? Kirjaudu sisään tai liity jäseneksi osallistuaksesi keskusteluun. Löydät linkit myös sivun yläreunasta.