peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
52997 Jäsentä
152261 Kirjoitusta
Katso mitä kaikkea voit tehdä Yhteisössä
^

Hienoa, kun tulit Yhteisöön. Täältä löydät valtavasti keskusteluita, blogeja ja ratkaisuja. Voit keskustella yhdessä muiden samanhenkisten jäsenten sekä ajoittain myös työntekijöidemme kanssa. Kokosimme sinulle kolme vinkkiä jotta pääset nopeasti kartalle siitä, mistä Yhteisössä on kyse.

ETSI JA LUE

Etsi tietoa, selaa keskusteluita ja lue blogeja. Joku toinen on saattanut jo painia saman ongelman kanssa ja saada siihen ratkaisun. Jos et löydä etsimääsi, aloita uusi keskustelu ja kysy neuvoa osaavilta jäseniltämme.

HAKUUN

JÄSENET AUTTAVAT TOISIAAN

Yhteisössämme jäsenet neuvovat toisiaan ja keskustelevat keskenään. Törmäät nopeasti myös VIP-jäseniimme. He kaikki ovat tavallisia asiakkaita kuten sinäkin.

TUTUSTU

OSALLISTU JA KEHU

Osallistu keskusteluihin, skaboihin ja pilotteihin. Kerro kokemuksistasi, ratko muiden ongelmia. Samalla keräät arvomerkkejä ja etenet Yhteisössä pidemmälle. Sinulla on mahdollisuus päästä jopa VIP-jäseneksi.

LUE LISÄÄ

Miten eroon 97-vuotiaan lankapuhelimestaHighlighted
Uusi jäsen
Rekisteröitynyt: ‎22-01-2018
Kirjoituksia: 1
1/2

Miten eroon 97-vuotiaan lankapuhelimesta

Laitoin jo kysymyksen tänne, mutta en tiedä missä on vastaus. Olen yrittänyt irtisanoa lankapuhelinta, joka on ollut äidilläni. Hän on siirtynyt palvelutaloon. Jos minulle ei tule pian vastausta, otan yhteyttä kuluttajaasiamieheen. Kertokaa missä tähän on vastaus.

0 tykkäystä
1 vastaus
Moderaattori
Moderaattori
Rekisteröitynyt: ‎17-12-2014
Kirjoituksia: 700
2/2

Vs: Miten eroon 97-vuotiaan lankapuhelimesta

Hei @lahtipi ja tervetuloa Yhteisöön! Onko sinulla mahdollisuutta soittaa Asiakaspalveluumme siten että liittymän omistaja voisi käväistä puhelimessa myös? Jos äidistäsi ei ole enää asioimaan puhelimitse, voit tilata irtisanomislomakkeen asiakaspalvelustamme joko puhelimitse tai jos olet myös itse asiakkaamme niin lomakkeen tilaus onnistuu kätevästi myös chatissa telia.fi -sivujen kautta.

 

Irtisanomislomakkeen voit tilata myös meidän nettisivuilta. Tämä yhteydenottopyyntö ei vaadi erillistä kirjautumista vaan sitä kautta meille voi jättää viestiä vaikka et olisikaan itse asiakkaamme.

 

Liittymän irtisanominen vaatii aina asiakkaan henkilöllisyyden varmentamisen ja sen vuoksi se täytyy tehdä joko puhelimitse tai sitten erillisellä irtisanomislomakkeella. Mitä kautta olet irtisanomista yrittänyt kun se ei ole onnistunut?


paras yhteisö.jpgeSIM.jpgliiga.jpg