Yhteisö

Lueskele, kysy neuvoa, keskustele, opi uutta ja liity mukaan!
Jäseniä 64373
Kirjoituksia 175083

prepaid tarjousvestitprepaid tarjousvestit

Uusi jäsen
Viestejä 1 kpl

prepaid tarjousvestit

1/3

Minulla on pari prepaid liittymää, joilla ohjaan valvontakameroita ja lämmityksen automatiikkaa. Ohjaus toimii mm. tekstiviesteillä.telia lähettelee erilaisia tarjousviestejä noihin prepaid liittymiin muutaman päivän välein. Viestissä oleva  ON sana voi kytkeä lämmityksen tai valvonnan päälle,jos ne on pois päältä.
Keskustelin tästä asiasta asiakaspalvelun kanssa jo n.vuosi sitten ja nuo tarjousviestit loppuivat. kunnes niitä on nyt taas alkanut tulla uudestaan. Nyt marraskuussa 2019 tullut jo 4 kpl.

Nythän erilaiset IOT- ja puhelimen sovelluksilla ohjattavat laitteet yleistyvät koko ajan. Onko Telia huomioinut tätä esim. tekemällä estolistan liittymistä, joihin ei vistejä lähetetä.

0 tykkäystä
2 vastausta
Highlighted

Velho
Velho
Viestejä 2 394 kpl

2/3

Hei,

 

En tiedä prepaidien osalta, mutta ainakin laskutusliittymien osalta voi estää markkinointi-, tiedoite-, ja asetusviestit sekä mahdolliset roaminghinnoitteluviestit. Kannattaa kysäistä jälleen aspasta, vaikkakin uskoisi tuon eston pysyvän voimassa nyt ja aina.

 

Telialla on laskutusliittymäpuolella noita "koneliittymiä", joissa hidas data tai vastaava... mut prepaid on kieltämättä fiksuimmasta päästä tuohon käyttöön.

0 tykkäystä
Highlighted

Konkari
Viestejä 696 kpl

3/3

Mainokset voit estää lähettämällä tekstiviestin KIELTO numeroon 15400.

 

Liittymän käyttöön liittyviä tiedotteita, kuten ilmoituksia hinnan tai liittymätyypin muutoksista sekä saldon loppumisesta, ei voi estää.

 

 

Hämmästelen kyllä ohjausjärjestelmäsi toimintaa, kun se ei vaadi mitään salasanaa ohjauskomentoon. Jos joku lähettää ihan tavanomaiset terveiset vahingossa väärään numeroon, lämmitys napsahtaa sinulle päälle.

 

Kannattaisi ehkä katsella parempia ohjausjärjestelmä, jotka vaativat ohjauskomennon lisäksi salasanan.

 

PS. IoT-laitteet toimivat internetissä. Niitä ei voi ohjata eikä häiritä tekstiviesteillä.

Haluatko lisätä keskusteluun jotain, tai kysyä lisää? Kirjaudu sisään tai liity jäseneksi osallistuaksesi keskusteluun. Löydät linkit myös sivun yläreunasta.