peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
52049 Jäsentä
150208 Kirjoitusta
Katso mitä kaikkea voit tehdä Yhteisössä
^

Hienoa, kun tulit Yhteisöön. Täältä löydät valtavasti keskusteluita, blogeja ja ratkaisuja. Voit keskustella yhdessä muiden samanhenkisten jäsenten sekä ajoittain myös työntekijöidemme kanssa. Kokosimme sinulle kolme vinkkiä jotta pääset nopeasti kartalle siitä, mistä Yhteisössä on kyse.

ETSI JA LUE

Etsi tietoa, selaa keskusteluita ja lue blogeja. Joku toinen on saattanut jo painia saman ongelman kanssa ja saada siihen ratkaisun. Jos et löydä etsimääsi, aloita uusi keskustelu ja kysy neuvoa osaavilta jäseniltämme.

HAKUUN

JÄSENET AUTTAVAT TOISIAAN

Yhteisössämme jäsenet neuvovat toisiaan ja keskustelevat keskenään. Törmäät nopeasti myös VIP-jäseniimme. He kaikki ovat tavallisia asiakkaita kuten sinäkin.

TUTUSTU

OSALLISTU JA KEHU

Osallistu keskusteluihin, skaboihin ja pilotteihin. Kerro kokemuksistasi, ratko muiden ongelmia. Samalla keräät arvomerkkejä ja etenet Yhteisössä pidemmälle. Sinulla on mahdollisuus päästä jopa VIP-jäseneksi.

LUE LISÄÄ

Telia TV:n toimivuus Windows 7 käyttöjärjestelmälläHighlighted
Uusi keskustelija
Rekisteröitynyt: ‎18-07-2016
Kirjoituksia: 6
1/3

Telia TV:n toimivuus Windows 7 käyttöjärjestelmällä

Telian laajakaista ja Wind 7. Telia tv ei ilmeisesti toimi Win 7:ssa. Ohjeissa puhutaan joko 8 tai 10  pitää olla. Tuli sanoma"Telia tv ei näy tässä selaimessa" eli Explorerilla. Mistä saa oikeaa tietoa eli näkyykö laajakaistan kautta.

 

Edit NikoNo: muokattu otsikkoa kuvaavammaksi

0 tykkäystä
2 vastausta
Lady
Lady
Rekisteröitynyt: ‎06-06-2015
Kirjoituksia: 2 726
2/3

Vs: Telia TV:n toimivuus Windows 7 käyttöjärjestelmällä

Hei @seppojupi!

Pitäisi ainakin tämän mukaan toimia myös Windowsin 7:ssa mutta selain täytyy olla Chrome : https://www.telia.fi/asiakastuki/tv-ja-viihde/telia-tv-sovellus/mobiilisovellukset-tvm

#koskamävoin
Stupid is as stupid does - Forrest Gump
SIM-guru
SIM-guru
Rekisteröitynyt: ‎21-02-2015
Kirjoituksia: 1 318
3/3

Vs: Telia TV:n toimivuus Windows 7 käyttöjärjestelmällä

Kyllä, Chromella pitäisi toimia myös Windows 7:ssa. Tukea IE:lle siinä ei ole.

 

Aihetta sivuten, suosittelen harkitsemaan jo siirtymistä tuoreempiin käyttöjärjestelmiin (ja päivittämään laitteita mahdollisesti uudempiin siinä samalla) ihan siksi että tukea tulevaisuudessa Win 7:lle tuskin enää kovin monelle kuluttajatuotteelle on luvassa.. (yritys sovellutukset ovat asia erikseen) Lisäksi sen tukiaika on jo päättynyt 2015, tietoturvapäivityksiä saa vuoteen 2020 asti.

Kaikki oikeudet pidätetään
All rights reserved