Yhteisö

Lueskele, kysy neuvoa, keskustele, opi uutta ja liity mukaan!
Jäseniä 64240
Kirjoituksia 174742

Kuukauden sarjauutuudet - joulukuu 2019Kuukauden sarjauutuudet - joulukuu 2019

Moderaattori
Viestejä 280 kpl

Kuukauden sarjauutuudet - joulukuu 2019

1/1

sarjauutuudetjoulukuu.jpg

 

Joulun aika tuo monelle hetken hengähdystauon arjesta, ja silloin onkin mukava rentoutua ja viedä ajatukset pois normaaliruteeneista ihan muualle. Laita sopivana hetkenä vaikka jokin itseäsi kiinnostava sarja pyörimään Telia TV:stä! Alle olen koonnut muutaman erilaisen sarjauutuuden, jotka löytyvät HBO:lta, C Morelta tai Paramount+:lta.

 

Mukavaa joulukuuta kaikille!

 

Vikings

 

Suosikkisarjan päätöskausi starttaa 5.12. tuplajaksolla. Peter Franzén nähdään edelleen kuningas Harald Finehairina. Vaikka sarja loppuukin tähän kauteen ensi vuoden puolella, on Viikinkien luoja Michael Hirst vinkannut kenties jatkavansa MGM Televisionin kanssa uudella spinoff-sarjalla, missä jatkettaisiin emosarjan tarinaa. Jäämme sitä odottamaan, mutta nautitaan vielä tästä viimeisestä kaudesta viikinkejä ja nähdään kuinka he edelleen levittäytyvät tekemään kauppaa yhä idemmäs ja idemmäs.

 

Genre: draama

6. tuotantokausi

HBO

 

 

Siskoni on noita

 

20.12. ilmestyy 90-luvun nuorten hittisarja uudelleen 2000-luvun versiointina katseluun. Sarjassa seurataan kolmen nuoren siskoksen matkaa noidiksi äitinsä traagisen menehtymisen jälkeen. Nähtäväksi jää seuraako sarja täysin aiemman sarjan juonta vai muodostuuko tästä oma kokonaisuutensa. Ainakin joitain muutoksia on esimerkiksi siskosten taikavoimissa verrattuna alkuperäiseen sarjaan, toki näyttelijät ovat vaihtuneet myöskin. Nyt siskoksina näemme Madeleine MantockinMelonie Diazin ja Sarah Jefferyn.

 

Genre: draama

1. kausi, uusi tuleminen

C More

 

 

Haunted Hospitals

 

Jo sarjan nimi kertoo hyytävää tarinaa. Siinä paneudutaan mitä oudompiin yliluonnollisiin ja paranormaaleihin ilmiöihin niin sairaaloissa, hoitolaitoksissa, ruumishuoneilla kuin erilaisissa lääketieteellisissä laitoksissa ympäri Amerikkaa. Hoitohenkilökunta kertoo omin sanoin erilaisista kokemuksistaan työssään, ja tilanteet on havainnoillistettu meidän kaikkien nähtäviksi. Uskoo ken tahtoo. Annan kylmien väreiden takuun tälle sarjalle!

 

Genre: draama, kauhu

1. kausi

Paramount+

 

 

 

Jersey Shore Family Vacation

 

Jersey Shoren porukka vannoi aina lomailevansa yhdessä. Nyt he ovat taas yhdessä Miami Beachillä kaikkine lapsineen ja joukkoineen. Tässä MTV:n reality show'ssa meno on railakasta ja osin päätöntäkin! Jos et itse irtaudu kotoa matkoille jouluksi, mutta kaipaat jotain hullunkurista, niin tässä vaihtoehtoista "sohvalomailua"! 

 

Genre: reality

2. kausi

Paramount+

 

 

Lue myös nämä sarjavinkit: