Yhteisö

Lueskele, kysy neuvoa, keskustele, opi uutta ja liity mukaan!
Jäseniä 62320
Kirjoituksia 170283

Kiitos palautteestasi - yritysasiakaspalvelu on kuulolla!Highlighted
Moderaattori
Rekisteröitynyt: ‎29-12-2014
Kirjoituksia: 144
1/1

Kiitos palautteestasi - yritysasiakaspalvelu on kuulolla!

 

blogi_chat.JPG

 

Asiakaspalvelu on taskussasi

 

Yritysportaalista tutuksi tulleen chatin lisäksi tavoitat asiakaspalvelijamme jatkossa ilman erillistä sisäänkirjautumista suoraan etusivulta osoitteesta telia.fi/yrityksille. Saat avattua chat-ikkunan sivulla kelluvasta kuvakkeesta, myös kännykällä!

 

Chatista saat kiinni Annen, Karrin, Tiian, Markun, Arton, Ainon ja kumppanit. Tällä hetkellä chatin palveluaika on arkisin klo 8 – 16:30. Jos chat-ikkunaa ei ole tarjolla, malta hetki. Se ilmestyy tarjolle heti, kun pystymme ottamaan vastaan uusia asiakkaita.

 

 blogi_chat_vika.JPG

 

Vianhallinta on myös chatissa

Myös teknisiin ongelmiin saat helposti apua sivujemme kautta. Teknisen tuen asiantuntijat ovat tavoitettavissa älykkään chattimme avulla ainakin vika- ja häiriöilmoitus –lomakkeen välittömästä läheisyydestä. Eikä haittaa, vaikka ottaisit yhteyttä teknisissä asioissa etusivun asiakaspalvelun chatin kautta, me kyllä saamme yhdistettyä sinut ja teknisen tuen asiantuntijan Hymiö Onnellinen.

 

Yritysportaalissa chat on edelleen saatavillasi tuttuun tapaan

Yritysportaalin chat palvelee maanantaista perjantaihin klo 8 – 16. Chatista löydät niin asiakaspalvelun, teknisen tuen kuin maksullisen asiantuntijapalvelunkin.

 

Tästä löydät kaikki yhteydenottokanavamme.

 

Kehitämme palveluamme koko ajan ja pyrimme löytämään optimaalisen palvelutason. Otamme mielellämme palautetta vastaan ja voit kommentoida vaikka tämän kirjoituksen yhteyteen kokemuksia tai kehitysehdotuksia chattiin liittyen.

Joko sinä olet hyödyntänyt chat-palveluamme?


Edit: päivitetty linkit ja kuvat Telia-brändin mukaiseksi 5.5.2017