Skip to main content

Olet ehkä jo huomannutkin, että olemme hiljattain uudistaneet Yhteisön tarrat. Niistä tuli muutoksen yhteydessä ansiomerkkejä.

Yhteisön jäsenillä on valtavasti osaamista. Monenlaista osaamista. Jokaisella jäsenellä on myös omat mielenkiinnonkohteensa - ensimmäinen tykkää keskustella puhelinliittymistä, toinen laitteista ja kolmas jostain muusta. Ja tässä piileekin Yhteisön voima ja vahvuus 💜

Uudistuksen tavoite oli tehdä mahtavien jäsentemme osaamista paremmin näkyväksi sekä tehdä ansiomerkeistä myös aiempaa kannustavampia.

 

Yhteisössä on jatkossa kahdenlaisia ansiomerkkejä

 

Aktiivisuuteen perustuva ansiomerkki: Keskusteleva

Osaamiseen perustuva ansiomerkki: Pulmien ratkoja

  • Nämä ansiomerkit ovat tunnustus osaamisesta erilaisten pulmien ratkojana, jollain yllä mainituista keskustelualueista

Molempia ansiomerkkejä on vain yksi per keskustelualue. Aiemmin niitä oli aina tarra per tietty taso.

Näiden ansiomerkkien lisäksi meillä on alustavissa suunnitelmissa tuoda Yhteisöön myös muita ansiomerkkejä sekä kenties jonkinlaisia erikoismerkkejä. Ne voivat olla esimerkiksi erilaisia merkkipaaluja jäsenyyden ajalta. Näistä lisää kenties myöhemmin.

Kaikkien ansio- ja mahdollisten tulevien erikoismerkkien tarkoitus on tunnustaa julkisesti, että niitä avanneella jäsenellä on kokemuksia, näkemyksiä, mielipiteitä sekä tietyn osa-alueen osaamista täällä Yhteisössä.

 

Kuvassa Puhelinliittymistä keskusteleva sekä Puhelinliittymäpulmien ratkoja -ansiomerkit

 

 

Näin voit avata ansiomerkkejä

 

Osallistumalla keskusteluihin: Kun sinulla on kasassa 20 kommenttia jollain yllä mainituista keskustelualueista, avaat itsellesi ko. alueen Keskusteleva-ansiomerkin.

Esittämällä ratkaisuja muiden kysymyksiin: Voit avata Pulmien ratkoja -ansiomerkkejä auttamalla muita pulmissaan siten, että he merkitsevät sinun kommenttejasi ratkaisuiksi kysymyksiinsä. Kunkin yllä mainitun keskustelualueen ansiomerkin avaaminen edellyttää vähintään viittä ratkaisua ko. keskustelualueella.

 

Missä ansiomerkit näkyvät?

 

Omat ansiomerkit näet, kun kirjaudut Yhteisöön ja menet omalle profiilisivullesi.

Yhteisön etusivulla sekä foorumin etusivulla on molemmissa listaus uusimmista arvomerkeistä sekä niiden avanneista jäsenistä. Löydät molemmista paikoista myös linkin vähän pidempään listaukseen.

Näiden lisäksi, kun luet vaikka keskustelua niin näet jokaisen keskustelijan avaamat arvomerkit viemällä tietokonenäkymässä hiiren jäsenen profiilikuvan päälle. Tai vain klikkaamalla tai täppäämällä jäsenen nimimerkkiä niin siirryt jäsenen profiilisivulle, josta löydät kaikki hänen avaamat arvomerkit.

Näet kaikkialla muuallakin jäsenen avaamat arvomerkit, kun viet hiiren hänen profiilikuvansa päälle tai avaat hänen profiilisivunsa.

 

Vierailija tai satunnainen jäsen - mitä hyötyä arvomerkeistä on sinulle?

 

Näet jokaisen kirjoittelijan arvomerkit (jos hän ei ole piilottanut niitä) hänen profiilisivunsa kautta. Klikkaa tai täppää hänen nimimerkkiään päästäksesi hänen profiilisivulleen. Jos jäsenellä arvomerkkejä niin voit olettaa, että hänellä on näkemystä ja osaamista ko. osa-alueella ja voit ottaa hänen kommenttinsa kenties erilailla jatkossa huomioon. Voit vaikka pingata hänet johonkin keskusteluun, jos haluat juuri häneltä kommentit johonkin tiettyyn asiaan.

 

Kun olet profiilisivulla ja viet hiiren ansiomerkin päälle, näet arvomerkin nimen

 

Vanha jäsen: Pulmien ratkoja -merkit on lisätty mutta ei Keskusteleva-merkkiä

 

Lisäsimme käsin kaikki Pulmien ratkoja -merkit ne ansainneille vanhoille jäsenille. Keskusteleva-merkkejä emme lisänneet niiden suuremman määrän vuoksi. Jos sinulla on jo tarpeeksi kommentteja kasassa niin avaat merkit automaattisesti, kun vain kirjoitat seuraavan kommentin.

 

--

 

Jos haluat kysyä tai kommentoida uudistusta niin ole hyvä, sana on vapaa 😊

Kiitos, kun olet menossa mukana.

 

On näitä ihan kiitettävästi 😄


Tykkäät keskustella laajasti eri tuotteista ja asioista 🙂💜


 

On näitä ihan kiitettävästi 😄

Kyllä samaa mieltä 😄

 


Kyllä samaa mieltä 😄

 

Tosi komea kattaus 🙂💜


Vastaa