Esittely

Joululahjavinkit - Parhaat paketit pukinkonttiin

  • 1 December 2022
  • 0 kommenttia
  • 142 katselukertaa
Joululahjavinkit - Parhaat paketit pukinkonttiin
Käyttäjätaso 5
Kunniamerkki +15

Joulu lähestyy ja nyt onkin aika muistaa läheisiä joululahjalla – tai miksei myös itseään. Tänä vuonna voit antaa esimerkiksi aineettoman lahjan tarjoamalla läheisille elämyksiä ja hauskoja hetkiä TV:n ääressä, helpottaa kodin siivousta hankkimalla robotti-imurin tai tukea hyvinvointia ja liikuntaharrastuksia urheiluun sopivilla kuulokkeilla ja älykellolla. Meidän valikoimasta löydät lahjat koko perheelle saman katon alta, joten nappaa kuppi kuumaa glögiä ja hoida joululahjaostokset helposti muutamalla napin painalluksella!

 

Tule mukaan avaamaan meidän joulukalenteria! Joulukalenterin luukuista paljastuu joka päivä uusi tarjous aina jouluaattoon saakka.

 

Toiveena aineeton lahja

 

Mitä hankkia lahjaksi, jos lahjatoiveena on aineeton lahja? Meidän ehdotus on antaa lahjaksi esimerkiksi kanavapakettitilaus, jolloin lahjansaaja saa monia hyviä hetkiä, ja katsottavaa riittää pitkäksi ajaksi. Sarjojen, leffojen, dokkareiden ja urheilun parissa ei tule tylsää ja lahjasta pääsee nauttimaan kaikki TV:n ääreen kokoontuvat. Laajasta kanavapakettivalikoimastamme löytyy katsottavaa moneen makuun ja tässä on muutama ehdotus, jotta valinnan tekeminen olisi hieman helpompaa:

 

C More Total tarjoaa katsottavaa laidasta laitaan, sillä tämä on viihteen ja urheilun ystävän unelmapaketti. Pakettiin sisältyy muun muassa paljon kotimaisia, pohjoismaisia ja kansainvälisiä menestyssarjoja ja -leffoja, Mestarien Liiga, jääkiekkoa, rallia, laadukkaita dokumentteja sekä lapsille katsottavaa. C More Total+ -suoratoistopalvelu tarjoaa myös kaiken muun lisäksi Liigan ottelut, joten kyseisiä pelejä seuraavalle tämä paketti on nappivalinta.

 

HBO Max tuo monet huippusarjat ja leffat ruudullesi. Suoratoistopalvelusta näet esimerkiksi suositut sarjat, kuten House of the Dragon ja Handmaid’s Tale. HBO Max sisältää sen lisäksi paljon myös Emmy-palkittuja sarjoja, kuten The White Lotus, Euphoria ja Succession. Leffoja löytyy myös laidasta laitaan ja pääsetkin nauttimaan Warner Bros. -elokuvista pian ensi-illan jälkeen. Tämä paketti tarjoaa viihdettä moneen makuun.

 

 

Discovery Channel vie mukanaan mielenkiintoisten dokumenttien ja tositarinoiden maailmaan. Tällä paketilla pääset nauttimaan erilaisista dokumenteista, jotka kertovat esimerkiksi historiasta, eläimistä, luonnosta ja tieteestä. Sen lisäksi paketista tulee erilaisia sarjoja ja kiehtovia tarinoita elämästä. Discovery Channelin parissa viihtyy pitkään.

 

Lasten paketti sopii perheen pienimmille ja vähän isommillekin katsojille, sillä kanavapaketti sisältää lastenohjelmia aina vauvasta teini-ikään saakka. Lasten paketista löytyy muun muassa kanavat C More Juniori, Nick Jr., Cartoon Network ja Disney Channel. Tämä paketti ilostuttaa katsojiaan aamusta iltaan. Tämä voi pelastaa vanhemmankin joskus kiperästä tilanteesta, kun lapsilla iskee tekemisen puute.

 

Laitteita kaikkiin tilanteisiin

 

Haluatko lisää aikaa perheen kanssa tai helpottaa esimerkiksi vanhempien siivoustaakkaa? Robotti-imuri vapauttaa aikaa siivoamisesta muille asioille, kun pieni pölynkerääjä tekee työn puolestasi. Xiaomi on tuonut markkinoille useita erilaisia robotti-imureita, joista löytyy pölynimurin lisäksi moppaustoiminto. Erona imureissa on esimerkiksi niiden korkeus, imu- ja moppausteho sekä pöly- ja vesisäiliön koko. Lue Xiaomin robotti-imureiden esittelyt ja valitse lahjansaajalle paras vaihtoehto.

 

Liikunta on aina hyväksi ja omia suorituksia on mukava seurata esimerkiksi älykellolla. Hyvinvointia ja liikuntaharrastuksia tukemaan voit antaa läheisellesi joululahjaksi esimerkiksi Polarin urheilukellon. Kelloilla seuraat unesi eri vaiheita, palautumista ja niistä löytyy valmiiksi asennettuna useita eri lajiprofiileita, joista voit valita omaan treenisi sopivan. Tutustu tarkemmin Polarin uusimpiin malleihin Polar Ignite 3:een ja Polar Paceriin. Uskollisille omenafaneille pukinkonttiin voi valita Apple Watchin, joka on tyylikäs terveyden tarkkailija. Kellot on varustettu monipuolisilla terveyden seurannan ominaisuuksilla ja niissä on panostettu myös turvallisuuteen. Käy lukemassa Apple Watch Series 8 ja Apple Watch SE kellojen esittely.

 

 

Haluatko tarjota läheisellesi vähemmän hälyä ja enemmän musiikkia? Vastamelukuulokkeet ovat erinomaiset silloin, kun haluat keskittyä vain musiikista nauttimiseen ja jättää kaiken muun metelin ulkopuolelle. Kuulokkeet ovat oiva valinta pukinkonttiin, sillä niistä on käyttäjälleen iloa pitkään ja ne voi ottaa mukaan vaikkapa kuntosalille, metsään tai matkoille. Meidän valikoimasta löydät niin sanka- kuin nappikuulokkeitakin, joten jokaiselle löytyy varmasti omiin korviin sopivat. Tutustu tarkemmin Samsung Galaxy Buds Pro 2 -vastamelukuulokkeisiin.

 

Onko läheisesi uuden puhelimen tarpeessa? Meiltä löydät puhelimia monesta eri hintaluokasta sekä useammalta eri valmistajalta. Jos haluat panostaa, suosittelen esimerkiksi Applen uusinta mallia: iPhone 14 tai sen Pro-versio. Toinen hyvä valinta on myös esimerkiksi Samsung Galaxy S22 5G. Jos taas haluat pihistää ja samalla pelastaa, sopisi Recycled -kierrätyspuhelin lahjapakettiin. Kierrätyspuhelimia on saatavilla tällä hetkellä Applelta ja Samsungilta, ja valittavanasi on useampi eri malli. Suosittelen myös tutustumaan tämän vuoden parhaimpiin puhelimiin, löytyisikö sieltä sopiva malli pukinkonttiin?

 

 

Onko perheessäsi lukutoukkia? Tabletti on oiva valinta sellaiselle, joka tykkää lukea, sillä tabletilta sujuu helposti niin digilehtien kuin e-kirjojenkin lukeminen. Sen lisäksi tabletti toimii myös pienenä telkkarina, jonka voi ottaa mukaan vaikka autoon ja laittaa lapsille leffan tai sarjan pyörimään. Tabletista on siis moneksi ja esimerkiksi Applen iPadit sopivat moneen tarkoitukseen. Luovaan työskentelyyn ja viihteen toistamiseen sopivat esimerkiksi Samsung Galaxy Tab S8 -sarjan tabletit. Meidän valikoimasta löydät myös tietokoneet ja telkkarit, jos haluat muistaa läheisiäsi suuremmilla paketeilla.

 

Pelaaminen on mukavaa ajanvietettä, ja moni lapsi ja nuori viihtyy pelaamisen parissa pitkään. Onko lapsen tai läheisen lahjatoivelistalla pelikonsoli, pelikuulokkeet tai eri konsolipelit? Meiltä löydät kaiken tarvittavan pelaamiseen ja ilostutat lahjan saajaa varmasti. Pelata voit yhdessä ja erikseen, ja se tarjoaa yhteisiä kokemuksia koko perheelle.

 

 

Millainen on sinun lahjatoivelistasi? Kommentoi alle!

 

Lue myös:

 


0 vastausta

Ei vielä vastauksia. Ole sinä ensimmäinen ja vastaa, kysy tai kommentoi!

Vastaa