Skip to main content
katseluvinkit

Vuokraamon heinäkuun TOP 10 -leffat

  • 5 August 2024
  • 0 kommenttia
  • 27 katselukertaa
Vuokraamon heinäkuun TOP 10 -leffat

Telia Play Vuokraamon heinäkuun TOP 10 -lista on taas täällä! Viime kuussa suosittiin erityisesti toimintatrillereitä. Listan ykköseksi pomppasi The Beekeeper ihkauutena tulokkaana syrjäyttäen elokuvan Dyyni: Osa kaksi, jonka sijoitus on nyt numerolla seitsemän. Niin ikään Equalizer 3 komeilee yhä listalla, tosin sen sijoitus on laskenut kakkosesta kahdeksanneksi. Heinäkuussa on nautittu myös kotimaisesta viihteestä: lastenelokuva Heinähattu, Vilttitossu ja kana komeileekin uutena listakakkosena! Draamakomedia Ohjus pitää sinnikkäästi kolmossijaa. 📽️😎

 

Jos sinulla ei vielä ole Telia Play -palvelua, tilaa maksuttomat tunnukset ja täydennä tilauksesi haluamillasi kanavapaketeilla ja palveluilla. 

Uutena asiakkaana saat ensimmäisen leffavuokrauksen veloituksetta (koskee alle 8,80 € hintaisia vuokraelokuvia). 

 

Heinäkuun TOP 10 leffat:

  1. The Beekeeper
  2. Heinähattu, Vilttitossu ja Kana
  3. Ohjus
  4. Priscilla
  5. Ghostbusters: Frozen Empire
  6. Oppenheimer
  7. Dyyni: Osa kaksi
  8. The Equalizer 3
  9. Inside Out - Mielen sopukoissa
  10. Godzilla x Kong: The New Empire

Linkeistä klikkaamalla pääset elokuviin, joista olemme jo kirjoittaneet Yhteisöön.

 

Ghostbusters: Frozen Empire

 

Genre: komedia, fantasia
Julkaisuvuosi: 2024
Ikäraja: 12
Kesto: 1 t 50 min
IMDb: 6.1

 

Spenglerin perhe liittoutuu alkuperäisten Haamujengiläisten kanssa, jotka ovat luoneet huippusalaisen tutkimuslaboratorion parantaakseen kummitusten torjuntaa. Kun pahat voimat pääsevät valloilleen, on uusien ja vanhojen Haamujengiläisten yhdistettävä voimansa suojellakseen kotiaan ja estääkseen toisen jääkauden tulemisen!

Gil Kenanin ohjaaman fantasiakomedian pääosissa nähdään Carrie Coon, Finn Wolfhard, Mckenna Grace sekä Paul Rudd. Onpa menossa mukana myös osa alkuperäisestä näyttelijäkaartista: Bill Murray, Dan Aykroyd, Ernie Hudson ja Annie Potts.

 

 

Inside Out - Mielen sopukoissa

 

Genre: Lapset, komedia, animaatio
Julkaisuvuosi: 2015
Ikäraja: 7+
Kesto: 1 t 30 min
IMDb: 8.1

 

Animaatioelokuvaa Inside Out 2 - mielen sopukoissa 2 esitetään parhaillaan elokuvateattereissa. Supersuosittu ykkösosa sai ensi-iltansa Suomessa jo vuonna 2015. Innovatiivisessa ja varsin surrealistisessa tarinassa sukelletaan 11-vuotiaan Riley-tytön mielenmaisemiin ja tutustutaan hänen sisällään jyllääviin tunteisiin: Iloon, Kiukkuun, Inhoon, Pelkoon ja Suruun.

Inside Out on vakiinnuttanut asemansa yhtenä Pixar Animation Studiosin merkittävimmistä ja arvostetuimmista teoksista. Sen suomenkielisen version äänirooleissa kuullaan mm. Seera Alexander (Riley), Minka Kuustonen (Ilo), Tiina Weckström (Suru), Kari Ketonen (Pelko), Turkka Mastomäki (Kiukku) ja Pamela Tola (Inho).

 

 

Kommentoi alle, monta listan elokuvaa sinä olet katsonut?

 

Lue myös:

 

https://yhteiso.telia.fi/leffat%2Dja%2Dsarjat%2D108/vuokraamon%2Dtoukokuun%2Dtop%2D10%2Dleffat%2D36516

 

Ei vielä vastauksia. Ole sinä ensimmäinen ja vastaa, kysy tai kommentoi!

Vastaa