peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
56467 Jäsentä
158575 Kirjoitusta

Telia yhteisö on nyt myös laiteyhteisö

Lue lisää
Yhteistyössä OnePlus

Kysely: Kiinteä IP-osoite kodin laajakaistaan

Yhteisömanageri
Yhteisömanageri

Kysely: Kiinteä IP-osoite kodin laajakaistaan

Kysely kiinteä IP kodin laajakaistaan.jpg

 

 

Yhteisössä on aina silloin tällöin tullut vastaan toiveita siitä, että kodin kiinteisiin laajakaistayhteyksiin olisi hyvä saada halutessaan kiinteä (staattinen) IP-osoite. Tällainen löytyy meidän yritystuotteista jonka tosin voi hankkia kuka tahansa, myös henkilöasiakas. Kiinteä IP on saatavissa myös mobiiliyhteyksiin sekä kuluttaja- että yritysasiakkaille.

 

Olemme tähän mennessä selvittäneet asiaa tiettyyn pisteeseen asti ja nyt haluamme avata keskustelua aiheesta. Mielipiteesi ja kommenttisi otetaan siis huomioon kun asiaa lähdetään tarkastelemaan pidemmälle:

 

  1. Jos kotiisi olisi saatavissa kiinteä IP-osoite myös kiinteään laajakaistayhteyteen, mihin sinä sitä käyttäisit/mikä se tarve taustalla tarkalleen ottaen on? Kuvaa tarvetta mahdollisimman tarkkaan
  2. Onko tarve sellainen, ettei sitä voi ratkaista kuin kiinteän IP-osoitteen avulla?
  3. Millainen hinnoittelumalli tällaisessa mielestäsi voisi olla, olisitko valmis maksamaan lisähintaa perus kuukausimaksun lisäksi ja jos kyllä niin minkä verran?
  4. Mitä muita (vaihtoehtoisia) palveluita toivoisit kiinteän laajakaistan yhteyteen?

Kerro näkemyksesi tämän blogin kommentteihin ja vastaa ainakin näihin kysymyksiin. Voit tuoda näkökulmia esille myös näiden kysymysten ulkopuolelta. Emme perusta tähän nyt kyselylomaketta vaan haluamme keskustella aiheen ympärillä.

 

Emme lupaa tässä vaiheessa, että tuomme kiinteän IP-osoitteen myös henkilöasiakkaiden kiinteisiin laajakaistoihin. Lupaamme kuitenkin vastausten perusteella tarkastella asiaa. Kyseessä on sen kokoluokan tekninen hanke ja muutos tarjoamaan, jota ei lähdetä tekemään ihan noin vain Hymiö Onnellinen

 

Kiitos paljon näkemyksistäsi jo etukäteen ja jos tiedät tuttavia jotka ovat samassa tilanteessa kuin sinä niin vinkkaa tästä myös hänelle niin saadaan mahdollisimman laaja otanta kommentteja ja ns. use caseja taustalle.

 

Yhteys kotiin -tuotetiimin puolesta

 

Tero / yhteisömanageri

51 Kommentit
Vakiokalustoa ☆☆

Mutta eihän yrityksille ole pakko myydä kuluttajaliittymää. Aiemminhan ei yksityisillekään myyty yritysliittymää niin kaipa vastaava toimisi myös toisin päin...