Telia Yhteisö
peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
MSVain
Asiantuntija⎮OnePlus
Asiantuntija⎮OnePlus
 • 101 custom-general.kudos
 • 150 custom-general.replies
 • 3 custom-general.solutions

Virallinen OnePlus-keskustelu

Moi Telia Yhteisön jengi!

 

Yhteisöllisyys on OnePlussan ytimessä. Haluamme suunnitella ja kehittää laitteitamme yhdessä OnePlus-fanien kanssa ympäri maailmaa. Haluamme kuunnella toiveita sekä auttaa mahdollisissa ongelmatilanteissa, käydä keskustelua ja olla vuorovaikutuksessa mm. jo perinteeksi muodostuneissa Pop-up -tapahtumissamme.

 

Niinpä onkin mahtavaa, että pääsemme liittymään nyt joukkoonne Telia Yhteisöön! Suomella on pitkään ollut ja tulee aina olemaan erityinen paikka varattuna OnePlussan sydämessä, koska tämä oli ensimmäinen maa, jossa laitteitamme myytiin oman nettikauppamme lisäksi myös paikallisen kumppanin kautta.

 

Olemme tässä ketjussa keskustelemassa kanssanne, auttamassa, sekä tuomassa ajankohtaista tietoa laitteisiimme liittyen. Voit kysyä mitä tahansa OnePlus-tuotteisiin liittyen ja vastaamme parhaamme mukaan. Olisi mukava kuulla mitä mieltä olette laitteistamme, miten käytätte niitä, minkälaisia odotuksia teillä on ja niin edelleen.

 

Meitä on alkuun täältä OnePlussalta kolme henkeä keskustelemassa kanssanne ja toiveena on, että kysymyksiä ja kokemuksia laitetaan tähän ketjuun, ei siis privaviesteinä. Jaetaan fiiliksiä ja ratkotaan mahdollisia kysymyksiä/ongelmia yhdessä!

 

Järjestämme Telia Yhteisöön liittymisen kunniaksi arvonnan, jossa voit voittaa itsellesi uuden OnePlus 7 -puhelimen! Arvontaan pääset osallistumaan kysymällä tässä ketjussa ”Mitä olet halunnut tietää OnePlus 7 -puhelimesta?”. Heitä kysymyksesi siis tähän ketjuun ja osallistut samalla arvontaan. Jos arpaonni suosii, niin kirjoitat laitekokemuksistasi kaksi juttua Telia Yhteisöön.

 

 1. Ensifiilikset pian puhelimen vastaanottamisen jälkeen (vähintään 100 sanaa)
 2. Varsinainen testiraportti kahden viikon testien jälkeen, viikolla 30 (vähintään 300 sanaa)

 

Kisa-aika 17.6. – 30.6. Tarkemmat säännöt alla olevassa spoilerissa! Kilpailu on päättynyt!

 

Lue lisää

Arvonnan säännöt ja rekisteriseloste Voita ja testaa uusi OnePlus 7 6GB+128GB Mirror Grey


Arvonnan järjestäjä
Telia Finland Oyj, jäljempänä "Telia" (Telia Finland Oyj, Teollisuuskatu 15, 00510 Helsinki, Y-tunnus: 1475607-9, puh. 020401).

Osallistumiskelpoisuus
Arvontaan voivat osallistua kaikki Suomessa asuvat luonnolliset henkilöt pois lukien Telian ja OnePlussan sekä heidän kumppaneidensa henkilökunta ja heidän perheenjäsenensä, sekä niiden yhtiöiden ja organisaatioiden työntekijät, jotka ovat olleet tekemisissä tämän arvonnan kanssa.

Osallistumisaika
Arvontaan voi osallistua 17.6.-30.6.2019 kello 23:59 välisenä aikana. Telia ei vastaa teknisistä syistä perille tulemattomista osallistumisista tai puutteellisista, asiattomista tai lukukelvottomista vastauksista.

Palkinnot
Palkintona arvotaan yhteensä yksi (1) kappale OnePlus 7 6GB+128GB -puhelimia. Palkinnon arvo 549€/kpl.
Palkintoa ei voi vaihtaa rahaksi tai muuksi hyödykkeeksi. Palkinto on henkilökohtainen eikä sitä voi myydä tai siirtää eteenpäin. 

Arvontaan osallistuminen

Arvontaan osallistuminen ei edellytä tuotteen tai palvelun ostamista. Arvontaan voi osallistua esittämällä kysymyksen OnePlussan asiantuntijoille tässä keskusteluketjussa. 1 kommentti = 1 arpa. 1 arpa/henkilö.

Yhteystietoja ei luovuteta ulkopuolisten käyttöön.

Arvonnan suorittaminen ja palkinnon lunastus
Arvonta suoritetaan 1.7. ja voitosta ilmoitetaan yksityisviestillä Telia Yhteisön kautta. Jos voittajaa ei tavoiteta kolmen (3) vuorokauden kuluessa, arvotaan uusi voittaja. Telia ei korvaa palkintoa, mikäli osallistujaa ei tavoiteta. Telialla on oikeus julkaista voittajan nimi ja kotipaikkakunta sekä Yhteisön nimimerkki eri medioissa ilman erillistä suostumusta tai korvausta.

Testaajat sitoutuvat siihen, että he julkaisevat kahden viikon testijakson aikana kaksi artikkelia Telia Yhteisöstä löytyvään Käyttökokemukset OnePlus 7 -keskusteluketjuun.

 • Ensituntumat pian puhelimen vastaanottamisen jälkeen (vähintään 100 sanan mittainen artikkeli). Julkaisu viikolla 27/28
 • Varsinainen arvostelu kahden viikon käyttämisen jälkeen (vähintään 300 sanan mittainen artikkeli). Julkaisu viikolla 30

Testaajat voivat halutessaan tehdä artikkeleita myös enemmän. Artikkeleihin tulee liittää myös kuva- ja/tai videomateriaalia. Testaajien tekemien artikkelien ja videoiden tulee olla hyvän tavan mukaisia eivätkä ne saa sisältää asiatonta sisältöä.

Osallistumalla kilpailuun ja lähettämällä Telialle tekemäänsä materiaalia henkilö myöntää Telialle oikeuden hyödyntää materiaalia Telian markkinoinnissa ilman eri korvausta, sekä julkaista materiaalin tehneiden henkilöiden Telia Yhteisön nimimerkit ja Youtube-kanavien nimet.

Jos kilpailun voittaja ei tee artikkeleita Telia Yhteisöön testijakson aikana, Telia veloittaa voittajalta puhelimen hinnan, joka määräytyy puhelimen myynninaloituspäivän hinnan mukaan.

Verot
Telia sitoutuu maksamaan lakisääteiset verot näissä virallisissa säännöissä ilmoitetuista palkinnoista. 
Viralliset säännöt koskevat kaikkia osallistujia. Osallistumalla tähän arvontaan osanottajat sitoutuvat noudattamaan näitä arvonnan sääntöjä.

Rekisteriseloste
Telian henkilötietolain mukainen rekisteriseloste on nähtävissä osoitteessa www.telia.fi/tietosuoja

Kaikki oikeudet muutoksiin pidätetään.


Telia Finland Oyj
Helsingissä 17.6.2019

 

Meihin voit olla yhteydessä tämän ketjun lisäksi suomeksi myös puhelimitse, chatissa sekä sähköpostilla:

https://www.oneplus.com/fi/support?from=head

 

Muista seurata meitä myös Facebookissa:

https://www.facebook.com/oneplussuomi/

 

sekä Twitterissä:

https://twitter.com/OnePlus_FI

 

 

Toivotamme vielä siis kaikki tervetulleiksi tälle palstalle keskustelemaan meidän, sekä muiden käyttäjien kanssa ja aurinkoista kesää NeverSettle-hengessä! 😉

326 vastausta
Jopetsu26
Uusi keskustelija
 • 10 custom-general.kudos
 • 8 custom-general.replies
 • 0 custom-general.solutions

Onko puhelimessa lainkaan pocket modea eli taskutilaa? Asetuksista ei kuulemma ainakaan löydy sellaista. Nythän näytössä ei ole lainkaan mitään sensoreita. Miten tuo käytännössä toimii?

rosamaria
Uusi jäsen
 • 1 custom-general.kudos
 • 1 custom-general.replies
 • 0 custom-general.solutions

Onko alle vuoden OnePlussan perusominaisuus se, että yrität avata sovellusta ja se ei vaan yksikertasesti avaa sitä. Eikä kyllä avaa muitakaan, ennen puhelimen uudelleen käynnistystä. Vai onko mulla vaan joku maanantai kappale?
Muuten huippu puhelin, ja tykkään kovasti🥰

 

 

Edit HannaSu: Siirretty tähän keskusteluun

Active2016
Uusi keskustelija
 • 4 custom-general.kudos
 • 14 custom-general.replies
 • 0 custom-general.solutions

Hei!

 

Upeaa, olisipa mahtava päästä testaamaan tätä puhelinta.

 

Mitkä ovat teidän suosikkitoiminnot uudessa OnePlus 7:ssa ?

 

Mitä toimintoja suosittelette?

 

Kiitos! 🙂

 

Jopetsu26
Uusi keskustelija
 • 10 custom-general.kudos
 • 8 custom-general.replies
 • 0 custom-general.solutions

Onko puhelimessa pocket modea eli taskutilaa? Asetuksista ei kuulemma ainakaan löydy. Nythän näytössä ei ole lainkaan mitään sensoreita. Miten tuo käytännössä toimii?

tomba_76
Uusi jäsen
 • 0 custom-general.kudos
 • 2 custom-general.replies
 • 0 custom-general.solutions

Tuleeko tai onko uudessa oneplussa 7 jo uusin android versio asennettu

eemule
Uusi jäsen
 • 4 custom-general.kudos
 • 7 custom-general.replies
 • 0 custom-general.solutions

Onko Oneplus 7:n kamerasovellus kehittynyt yhtään aikaisemmista malleista? Oneplus on aina ollut muita valmistajia jäljessä sekä kuvien laadussa että kameran ominaisuuksissa. Kamerasovellus on ainakin tähän mennessä ollut tosi yksinkertainen, ilman mukavia lisäominaisuuksia. Toivoisin että Oneplus ottaisi mallia Huaweista, joka panostaa erityisen hyvin juuri kameraan. Onko siis kehitystä tapahtunut Oneplus 7:ssä ja kamerasovelluksessa?

Sinklaus
Uusi jäsen
 • 3 custom-general.kudos
 • 4 custom-general.replies
 • 0 custom-general.solutions

Moi!

Mikä on parempaa Oneplus 7:ssa kuin Huawei p30 Pro:ssa?

Kissakassa
Uusi jäsen
 • 0 custom-general.kudos
 • 1 custom-general.replies
 • 0 custom-general.solutions

Haluaisin tietää mikä tekee one plus puhelimesta paremman kuin muista merkeistä? 

amggotleir
Kommentaattori
 • 5 custom-general.kudos
 • 26 custom-general.replies
 • 0 custom-general.solutions

Miksi kameran megapikselit ovat muuttuneet noin huomattavasti ja tuleeko tuosta olemaan paljonkin hyötyä käytännössä?

Pullamuhvinssi
Uusi jäsen
 • 1 custom-general.kudos
 • 1 custom-general.replies
 • 0 custom-general.solutions

Nykyinen puhelimeni on OnePlus 5, jonka hankin käytettynä. Aikaisemmin en ole OnePlussan puhelimia omistanut. Täytyy kyllä todeta, että olen ollut erittäin tyytyväinen nykyiseen puhelimeeni. Puhelin on nopeampi kuin mikään aikaisempi omistamani ja tilaa riittää, vaikka olenkin ahkera ottamaan kuvia ja videoita sekä latailemaan kaikenlaisia appeja 😀 Jos jotain huonoja puolia pitää puhelimesta mainita, niin kamera ei ole omasta mielestäni niin hyvä kuin joissain aikaisemmissa puhelimissa, esim. Sony. Varsinkin liikkuvan kohteen kuvaaminen on hankalaa. Lisäksi erilaisia asetuksia kamerassa saisi olla enemmän. Onko uudessa OnePlus 7 kuinka iso parannus kameran suhteen? Lisäksi akun kesto ei ole kovin kummoinen. Päivän ehkä pärjää nykyisellä puhelimella. Onko tähän millainen parannus tullut?

 

Kaiken kaikkiaan olen erittäin positiivisesti yllättynyt OnePlussan puhelimesta ja uusimman puhelimen testaaminen olisi hieno juttu!