Yhteisö

Lueskele, kysy neuvoa, keskustele, opi uutta ja liity mukaan!
Jäseniä 66717
Kirjoituksia 180108

Virallinen OnePlus-keskusteluVirallinen OnePlus-keskustelu

MSVain
Asiantuntija⎮OnePlus
Asiantuntija⎮OnePlus
Viestejä 150 kpl

Virallinen OnePlus-keskustelu

1/327

Moi Telia Yhteisön jengi!

 

Yhteisöllisyys on OnePlussan ytimessä. Haluamme suunnitella ja kehittää laitteitamme yhdessä OnePlus-fanien kanssa ympäri maailmaa. Haluamme kuunnella toiveita sekä auttaa mahdollisissa ongelmatilanteissa, käydä keskustelua ja olla vuorovaikutuksessa mm. jo perinteeksi muodostuneissa Pop-up -tapahtumissamme.

 

Niinpä onkin mahtavaa, että pääsemme liittymään nyt joukkoonne Telia Yhteisöön! Suomella on pitkään ollut ja tulee aina olemaan erityinen paikka varattuna OnePlussan sydämessä, koska tämä oli ensimmäinen maa, jossa laitteitamme myytiin oman nettikauppamme lisäksi myös paikallisen kumppanin kautta.

 

Olemme tässä ketjussa keskustelemassa kanssanne, auttamassa, sekä tuomassa ajankohtaista tietoa laitteisiimme liittyen. Voit kysyä mitä tahansa OnePlus-tuotteisiin liittyen ja vastaamme parhaamme mukaan. Olisi mukava kuulla mitä mieltä olette laitteistamme, miten käytätte niitä, minkälaisia odotuksia teillä on ja niin edelleen.

 

Meitä on alkuun täältä OnePlussalta kolme henkeä keskustelemassa kanssanne ja toiveena on, että kysymyksiä ja kokemuksia laitetaan tähän ketjuun, ei siis privaviesteinä. Jaetaan fiiliksiä ja ratkotaan mahdollisia kysymyksiä/ongelmia yhdessä!

 

Järjestämme Telia Yhteisöön liittymisen kunniaksi arvonnan, jossa voit voittaa itsellesi uuden OnePlus 7 -puhelimen! Arvontaan pääset osallistumaan kysymällä tässä ketjussa ”Mitä olet halunnut tietää OnePlus 7 -puhelimesta?”. Heitä kysymyksesi siis tähän ketjuun ja osallistut samalla arvontaan. Jos arpaonni suosii, niin kirjoitat laitekokemuksistasi kaksi juttua Telia Yhteisöön.

 

  1. Ensifiilikset pian puhelimen vastaanottamisen jälkeen (vähintään 100 sanaa)
  2. Varsinainen testiraportti kahden viikon testien jälkeen, viikolla 30 (vähintään 300 sanaa)

 

Kisa-aika 17.6. – 30.6. Tarkemmat säännöt alla olevassa spoilerissa! Kilpailu on päättynyt!

 

Lue lisää

Arvonnan säännöt ja rekisteriseloste Voita ja testaa uusi OnePlus 7 6GB+128GB Mirror Grey


Arvonnan järjestäjä
Telia Finland Oyj, jäljempänä "Telia" (Telia Finland Oyj, Teollisuuskatu 15, 00510 Helsinki, Y-tunnus: 1475607-9, puh. 020401).

Osallistumiskelpoisuus
Arvontaan voivat osallistua kaikki Suomessa asuvat luonnolliset henkilöt pois lukien Telian ja OnePlussan sekä heidän kumppaneidensa henkilökunta ja heidän perheenjäsenensä, sekä niiden yhtiöiden ja organisaatioiden työntekijät, jotka ovat olleet tekemisissä tämän arvonnan kanssa.

Osallistumisaika
Arvontaan voi osallistua 17.6.-30.6.2019 kello 23:59 välisenä aikana. Telia ei vastaa teknisistä syistä perille tulemattomista osallistumisista tai puutteellisista, asiattomista tai lukukelvottomista vastauksista.

Palkinnot
Palkintona arvotaan yhteensä yksi (1) kappale OnePlus 7 6GB+128GB -puhelimia. Palkinnon arvo 549€/kpl.
Palkintoa ei voi vaihtaa rahaksi tai muuksi hyödykkeeksi. Palkinto on henkilökohtainen eikä sitä voi myydä tai siirtää eteenpäin. 

Arvontaan osallistuminen

Arvontaan osallistuminen ei edellytä tuotteen tai palvelun ostamista. Arvontaan voi osallistua esittämällä kysymyksen OnePlussan asiantuntijoille tässä keskusteluketjussa. 1 kommentti = 1 arpa. 1 arpa/henkilö.

Yhteystietoja ei luovuteta ulkopuolisten käyttöön.

Arvonnan suorittaminen ja palkinnon lunastus
Arvonta suoritetaan 1.7. ja voitosta ilmoitetaan yksityisviestillä Telia Yhteisön kautta. Jos voittajaa ei tavoiteta kolmen (3) vuorokauden kuluessa, arvotaan uusi voittaja. Telia ei korvaa palkintoa, mikäli osallistujaa ei tavoiteta. Telialla on oikeus julkaista voittajan nimi ja kotipaikkakunta sekä Yhteisön nimimerkki eri medioissa ilman erillistä suostumusta tai korvausta.

Testaajat sitoutuvat siihen, että he julkaisevat kahden viikon testijakson aikana kaksi artikkelia Telia Yhteisöstä löytyvään Käyttökokemukset OnePlus 7 -keskusteluketjuun.

  • Ensituntumat pian puhelimen vastaanottamisen jälkeen (vähintään 100 sanan mittainen artikkeli). Julkaisu viikolla 27/28
  • Varsinainen arvostelu kahden viikon käyttämisen jälkeen (vähintään 300 sanan mittainen artikkeli). Julkaisu viikolla 30

Testaajat voivat halutessaan tehdä artikkeleita myös enemmän. Artikkeleihin tulee liittää myös kuva- ja/tai videomateriaalia. Testaajien tekemien artikkelien ja videoiden tulee olla hyvän tavan mukaisia eivätkä ne saa sisältää asiatonta sisältöä.

Osallistumalla kilpailuun ja lähettämällä Telialle tekemäänsä materiaalia henkilö myöntää Telialle oikeuden hyödyntää materiaalia Telian markkinoinnissa ilman eri korvausta, sekä julkaista materiaalin tehneiden henkilöiden Telia Yhteisön nimimerkit ja Youtube-kanavien nimet.

Jos kilpailun voittaja ei tee artikkeleita Telia Yhteisöön testijakson aikana, Telia veloittaa voittajalta puhelimen hinnan, joka määräytyy puhelimen myynninaloituspäivän hinnan mukaan.

Verot
Telia sitoutuu maksamaan lakisääteiset verot näissä virallisissa säännöissä ilmoitetuista palkinnoista. 
Viralliset säännöt koskevat kaikkia osallistujia. Osallistumalla tähän arvontaan osanottajat sitoutuvat noudattamaan näitä arvonnan sääntöjä.

Rekisteriseloste
Telian henkilötietolain mukainen rekisteriseloste on nähtävissä osoitteessa www.telia.fi/tietosuoja

Kaikki oikeudet muutoksiin pidätetään.


Telia Finland Oyj
Helsingissä 17.6.2019

 

Meihin voit olla yhteydessä tämän ketjun lisäksi suomeksi myös puhelimitse, chatissa sekä sähköpostilla:

https://www.oneplus.com/fi/support?from=head

 

Muista seurata meitä myös Facebookissa:

https://www.facebook.com/oneplussuomi/

 

sekä Twitterissä:

https://twitter.com/OnePlus_FI

 

 

Toivotamme vielä siis kaikki tervetulleiksi tälle palstalle keskustelemaan meidän, sekä muiden käyttäjien kanssa ja aurinkoista kesää NeverSettle-hengessä! 😉

Vastaa
326 vastausta

Tekarh
Uusi jäsen
Viestejä 2 kpl

91/327

Hei. Onko OnePlus 7 ruutuaika laskuri mistä vois seurata päivittäistä / viikoittaista ruutuaikaa?

Vastaa
0 tykkäystä

Tinttuli89
Uusi jäsen
Viestejä 2 kpl

92/327

Onko uudessa One+ 7 muistikorttipaikkaa?

Muistikorttipaikka on ollut se ainoa asia jota olen muista puhelimista jäänyt kaipaamaan kun siirryin käyttämään OnePlussaa, sillä puhelin on arkena itselle se ensisijainen kuvausväline arjessa. 

 

Ja mikäli ei niin tahtoisin tietää perustelut miksi näin on. 

Vastaa
0 tykkäystä

arapahoe
Vakiokalustoa ☆☆
Viestejä 503 kpl

93/327

Millainen lasi siinä on eli voiko sen laittaa esim farkkujen taskuun ilman että lasi naarmuuntuu tai hajoaa?.Kauan puheaika ja käyttöaika on?.

Vastaa
0 tykkäystä

Baraek
Uusi jäsen
Viestejä 2 kpl

94/327

Ehtoota! Pari kysymystä löytyisi.

 

Kuinka pitkäikäinen Oneplus 7 on laitteisto- ja tietoturvapäivitysten osalta?

 

Onko puhelimen roottaus ja custom romien käyttö edelleen tuettua, kuten Oneplussan alkutaipaleella oli?

Vastaa
0 tykkäystä

ValvojaX
Uusi jäsen
Viestejä 1 kpl

95/327

Mites tuo ROM-tuki, kuinka hyvä custom-ROM tuki? Ja lähteekö takuu jos lataa sellaisen?

Vastaa
0 tykkäystä

maruskatti
Uusi keskustelija
Viestejä 12 kpl

96/327

Minkälainen on akun kesto? ja onko kamera tarkka tallentamaan liikkuvaa kuvaa? Onko tässä mikä käyttöjärjestelmä itse olen vannoitunut samsungin käyttäjä mikä olisi sellainen juttu että kannattaisi vaihtaan tähän?

Vastaa
0 tykkäystä

Kaisuliini
Kommentaattori
Viestejä 53 kpl

97/327

Kuinka paljon on hyötyä ja mitä saavuttaa, jos vaihtaa OnePlus 5 --> OnePlus 7 pro? Kun tuo OnePlus 5 toimii vielä aikas rivakasti ja mallikaasti 🙂 

Vastaa
0 tykkäystä

kjns
Kunniajäsen
Viestejä 1 279 kpl

98/327

Miksei OP6:ssa esiteltyä upeaa punaista värivaihtoehtoa ole enää saatavissa uudemmissa malleissa?

Vastaa
0 tykkäystä

Tindeloo
Uusi keskustelija
Viestejä 20 kpl

99/327

Mulla olis ollut asioita paljonkin kysyttävänä mitkä oli jo kuitenkin kysytty ja niihin vastattu joten en nyt keksi mitään uutta kysymystä 🤔 Mukana arvonnassa kuitenkin 😄

Vastaa
0 tykkäystä

mikam75
Uusi keskustelija
Viestejä 5 kpl

100/327

Saako etukameran loven piiloon ohjelmallisesti?

Vastaa
0 tykkäystä
Haluatko lisätä keskusteluun jotain, tai kysyä lisää? Kirjaudu sisään tai liity jäseneksi osallistuaksesi keskusteluun. Löydät linkit myös sivun yläreunasta.