peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
57954 Jäsentä
161478 Kirjoitusta

Telia yhteisö on nyt myös laiteyhteisö

Lue lisää
Yhteistyössä OnePlus

Malte Strömwall jyräsi pistepörssin ja maalipörssin kuninkaaksiHighlighted
Moderaattori
Moderaattori
Rekisteröitynyt: ‎17-12-2014
Kirjoituksia: 1 374
1/1

Malte Strömwall jyräsi pistepörssin ja maalipörssin kuninkaaksi

maltestromwall4.jpg


Ennen eilisen illan otteluita pistepörssin ja maalipörssin voitosta taisteli käytännössä kaksi pelaajaa, eli Malte Strömwall (KooKoo) ja Ville Leskinen (Kärpät). Kumpikin herroista pääsi tehopisteille myös runkosarjan päätösotteluissaan, mutta pidemmän korren vei kuitenkin Malte, joka iski tauluun tehot 2+0. Samaan aikaan Leskinen tykitti tehot 1+1, joka ei siis tässä taistelussa riittänyt.


KooKoo selvästi pyrki pelaamaan Maltelle nämä saavutukset eilen ja tämä taituri saikin polkea eilen kentällä juuri niin paljon, kuin jaksoi. Peliaikaa kertyi kaikkiaan 21:39, joka on hyökkääjälle todella kovia lukemia ja Maltelle kauden toiseksi kovin noteeraus. Tehoja ei tietenkään synny vain isolla peliajalla ja joukkuekavereiden avustuksella, vaan pelaajan on myös oltava parhaassa vireessä. Strömwall näytti eilen ilmiömäisiä maalintekijän kykyjään ja ratkaisi ottelun voiton, sekä tehopörssien voitot jatkoajalla läpiajosta.

 

twiittiliiga6.PNGhttps://twitter.com/jatelaja/status/1106269866770812928

Malte Strömwallin joukkuekaveri Juha Järvenpää jakoi kovaa tilastofatkaa kauden aikana syntyneistä maaleista. Se on muuten hurjaa valuuttaa, että lähes kaikki maalit on tehty kauden aikana suoralla laukauksella. Ruuti on ollut kuivaa! Yhteensä kauden 52 ottelussa syntyi tehot 30 + 27 =57. 


Oli hienoa seurata Malten otteita tällä kaudella toistaiseksi viimeistä kertaa, kun huhujen mukaan peliura jatkuu tulevaisuudessa muilla areenoilla.

 

Viimeisen ottelun ratkaiseva maali, nauttikaa!

 

 

Lue myös nämä

Tietoa Liigan UHD lähetyksistä

Liiga-kauden parhaat tulokkaat, hankinnat ja sensaatiot

Iikka Kangasniemi - pieni tehokas taituri

Liiga Yhteisössä.jpg
0 tykkäystä