Yhteisö

Lueskele, kysy neuvoa, keskustele, opi uutta ja liity mukaan!
Jäseniä 64394
Kirjoituksia 175118

Mahdollista lukita modeemi tukiasemaan?Highlighted

Mahdollista lukita modeemi tukiasemaan?

Kommentaattori
Viestejä 33 kpl

Mahdollista lukita modeemi tukiasemaan?

1/4

Onko mahdollista pyytää asiakaspalvelulta liittymän lukitsemista tiettyyn tukiasemaan? Nyt ongelmana on, että Huawein kotimokkula vaihtaa aina välillä kauempaan tukiasemaan jossa signaalia ei ole kuin 1 tolppa. Lähemmän tukiaseman signalit ovat täydet. Molemmat tukarit käyttävät tuota 800 megan taajuutta. Eli taajuuslukituksella asiaa ei voida ratkaista. Mokkulan kytkeytyessä kauempaan tukariin se ei osaa lähteä siitä kuin virrat katkaisemalla. Sitten se pysyy x aikaa lähemmässä tukarissa ja siirtyy taas kauempaan. Eli onko mahdollista teknisenpalvelun lukita tietty liittymä tiettyyn tukiasemaan?

0 tykkäystä
3 vastausta
Highlighted

Ex-telialainen
Viestejä 45 kpl

2/4

Eipä ole mahdollista täältä meidän toimesta lukita tiettyyn tukiasemaan. Jossain tapauksissa voisi olla mahdollista omalla suunta-antennilla suunnata haluttuun mastoon, mutta riippuu toki miten tukiasemat sijoittuvat osoitteeseesi nähden. 

0 tykkäystä
Highlighted

Kommentaattori
Viestejä 33 kpl

3/4
Suunta-antenni on käytössä ja sitä on käännelty kyllä...
0 tykkäystä

Kunniajäsen
Viestejä 4 415 kpl

4/4

Kertoisitko hieman sijainnistasi niin osataan auttaa. Voit laittaa sijaintisi vaikka privana niin ei ole kaikille julkisessa postauksessa.

 

Onko sinulla lisäksi tietoa tukiaseman sijainneista ja tarkemmin signaaliarvoista näihin?

0 tykkäystä
Haluatko lisätä keskusteluun jotain, tai kysyä lisää? Kirjaudu sisään tai liity jäseneksi osallistuaksesi keskusteluun. Löydät linkit myös sivun yläreunasta.