peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
58697 Jäsentä
163051 Kirjoitusta

Telia yhteisö on nyt myös laiteyhteisö

Lue lisää
Yhteistyössä OnePlus

Digiboksin vaihtokampanjaVakiokalustoa ☆☆
Rekisteröitynyt: ‎06-04-2009
Kirjoituksia: 346
11/12

Vs: Digiboksin vaihtokampanja


@Merja_J@  kirjoitti:

Eli jos boksin tilaa tältä sivustolta >> https://www.telia.fi/kauppa/tv-ja-viihde/mika-telia-tv/tv-boksi/uusi-digiboksi  on se maksuton, eikä toimituskulua tule. Jos boksin yhteydessä tilaa muita laitteita kuten langattomia lähettimiä, veloitetaan silloin toimitusmaksu normaalisti. Toivottavasti tämä selvensi asiaa.


Selvisi tämä idea. Alunperin tilasin tuolta sivulta ja ensin ei tapahtunut mitään, toisen kyselysoiton jälkeen sitten lähti menemään vikaan.  Soittelin boksista kolmannen kerran ja jupisin toimitusmaksusta. Nyt asiakaspalvelija sai selville että edellisellä kerralla miulle oli tehty uusi lisäkappale Telia TV:tä (se on nyt mahdollista saada kahteen tai useampaan televisioon joissa jokaisesta menee kympin kuukausimaksu) eikä ollut merkitty vanhan purkin maksuttomaksi vaihdoksi. Kolmas asiakaspalvelija hoiti asian, laittoin perään tulemaan toisen dikipoksin ja kehotti olemaan noutamatta ensin saapuvaa ja poisti lisäksi tulleet laskut tunnukseltani. Nyt uusi kiekkopurkki on käytössä ja pyysin sitä hakiessani postiasiamiestä laittamaan ensimmäisen palautukseen etteivät joudu sitä odotuttamaan pienessä varastossaan.

Highlighted
Uusi keskustelija
Rekisteröitynyt: ‎07-07-2018
Kirjoituksia: 7
12/12

Vs: Digiboksin vaihtokampanja

Soitto tuli Telialta ja digiboksi saatu täysin ilmaiseksi. En vain ymmärrä miksi asiakaspalvelu väitti sopimuksen uusimisen olevan ehto ilmaiselle digiboksille. Pientä tarkkuutta ohjeistuksiin.

0 tykkäystä