peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
52604 Jäsentä
151423 Kirjoitusta
Katso mitä kaikkea voit tehdä Yhteisössä
^

Hienoa, kun tulit Yhteisöön. Täältä löydät valtavasti keskusteluita, blogeja ja ratkaisuja. Voit keskustella yhdessä muiden samanhenkisten jäsenten sekä ajoittain myös työntekijöidemme kanssa. Kokosimme sinulle kolme vinkkiä jotta pääset nopeasti kartalle siitä, mistä Yhteisössä on kyse.

ETSI JA LUE

Etsi tietoa, selaa keskusteluita ja lue blogeja. Joku toinen on saattanut jo painia saman ongelman kanssa ja saada siihen ratkaisun. Jos et löydä etsimääsi, aloita uusi keskustelu ja kysy neuvoa osaavilta jäseniltämme.

HAKUUN

JÄSENET AUTTAVAT TOISIAAN

Yhteisössämme jäsenet neuvovat toisiaan ja keskustelevat keskenään. Törmäät nopeasti myös VIP-jäseniimme. He kaikki ovat tavallisia asiakkaita kuten sinäkin.

TUTUSTU

OSALLISTU JA KEHU

Osallistu keskusteluihin, skaboihin ja pilotteihin. Kerro kokemuksistasi, ratko muiden ongelmia. Samalla keräät arvomerkkejä ja etenet Yhteisössä pidemmälle. Sinulla on mahdollisuus päästä jopa VIP-jäseneksi.

LUE LISÄÄ

Telia tv ei toimi nettiselaimessaHighlighted
Kommentaattori
Rekisteröitynyt: ‎14-09-2017
Kirjoituksia: 39
1/2

Telia tv ei toimi nettiselaimessa

Mikähän on vikana kun Telia TV sovellus ei toimi nettiselaimessa? Käytän google chromea.Kun yritän katsoa hbo nordicia nin tulee vain punainen ympyrä että pääsy kielletty? Tilauksessa on tuo kanava mulla niin eikö se pitäisi näkyä myös tuolla netti selaimessa? Digiboksin kautta kyllä näkyy. Eikä kylläkään myös ilmaiskanavat näy ollenkaan, ei edes kanavalistoja näy. Puuttuukohan minulta jotain lisäosia tuosta?

0 tykkäystä
1 vastaus
Telialainen
Telialainen
Rekisteröitynyt: ‎23-05-2017
Kirjoituksia: 133
2/2

Vs: Telia tv ei toimi nettiselaimessa

Moikka @summer66!

 

No varsin mystiseltähän se kuulsotaa ettei netissä toimi. Vähän viittaisi siihen, että kanavapakettia ei ole aktivoitu sinulle mobiilipuolelle. Pyörähdäppä chatissa huikkaamassa kytkennät kuntoon. Hymiö Onnellinen

 

Mikäli sinulla on digiboksilla verkkotallennus käytössäsi, sen kautta saat peruskanavat näkymään mobiilipalvelussa. Muutoin vaatii erillisen Oma Tallennus - tilauksen.

Kun keskittymiseen laittaa sata prosenttia, siinä tulee väkisin hiki.