peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
53004 Jäsentä
152300 Kirjoitusta
Katso mitä kaikkea voit tehdä Yhteisössä
^

Hienoa, kun tulit Yhteisöön. Täältä löydät valtavasti keskusteluita, blogeja ja ratkaisuja. Voit keskustella yhdessä muiden samanhenkisten jäsenten sekä ajoittain myös työntekijöidemme kanssa. Kokosimme sinulle kolme vinkkiä jotta pääset nopeasti kartalle siitä, mistä Yhteisössä on kyse.

ETSI JA LUE

Etsi tietoa, selaa keskusteluita ja lue blogeja. Joku toinen on saattanut jo painia saman ongelman kanssa ja saada siihen ratkaisun. Jos et löydä etsimääsi, aloita uusi keskustelu ja kysy neuvoa osaavilta jäseniltämme.

HAKUUN

JÄSENET AUTTAVAT TOISIAAN

Yhteisössämme jäsenet neuvovat toisiaan ja keskustelevat keskenään. Törmäät nopeasti myös VIP-jäseniimme. He kaikki ovat tavallisia asiakkaita kuten sinäkin.

TUTUSTU

OSALLISTU JA KEHU

Osallistu keskusteluihin, skaboihin ja pilotteihin. Kerro kokemuksistasi, ratko muiden ongelmia. Samalla keräät arvomerkkejä ja etenet Yhteisössä pidemmälle. Sinulla on mahdollisuus päästä jopa VIP-jäseneksi.

LUE LISÄÄ

Maaliskuun uutiskirjeYhteisömanageri
Yhteisömanageri
Rekisteröitynyt: ‎12-12-2014
Kirjoituksia: 2 999
1/1

Maaliskuun uutiskirje

Moikka,


hienoa, että olet liittynyt mukaan Telia Yhteisöön tai olet tullut tänne vierailulle. Olen Yhteisön yhteisömanageri Tero ja vastaan siitä, että Yhteisö elää, hengittää ja kasvaa jatkuvasti.

Yhteisössä ratkotaan Telian tuotteisiin liittyviä probleemeita, jaetaan kokemuksia ja keskustellaan muistakin teknologiaan liittyvistä aiheista. Jotta pysyt kärryillä siitä, mitä kaikkea muuta Yhteisössä tapahtuu kuukausittain, julkaisemme jatkossa tämän uutiskirjeen kerran kuussa. Pysyt siis kartalla siitä, mitä tapahtuu.

 

Nähdään Yhteisössä

 

Tero Revonmäki / yhteisömanageri

 

Helmikuussa.jpg

 

Helmikuussa

 

 helmikuun keskustelut top 5.jpg

 

 

helmikuun luetuimmat blogit top 5.jpg

  

 

maaliskuun jäsen.jpg@SINAD”Pitkän linjan tekniikkaguru Savosta. Teen päätoimista etätyötä kotoani käsin esineiden Internetin sekä teollisen Internetin laitteiden tuotekehityksessä. Työpäiväni rakentuvat tutkimus-, testaus- ja luomistyöstä (R&D), eli teemme uudenlaisia asioita mahdollisiksi. Kaikki kommunikointi työkavereiden kesken tapahtuu Internetin välityksellä. Kokemusta tällaisesta etätyöstä on jo yli 10 vuotta. Tämän, sekä alaan liittyvien harrasteiden takia vaadin nettiyhteyksiltä parasta saatavila olevaa laatua ja toimivuutta. Telian asiakas olen ollut vuodesta 1989 (silloinen Tele)."

 

Tulossa muun muassa

  • Älykotiin liittyvä pilotti, tästä lisää tietoa myöhemmin.
  • Pelaamiseen liittyvä kysely sekä haastattelu.
  • Lisää mielenkiintoisia blogeja.
  • Keskusteluita, ongelmanratkaisua ja vinkkejä mm. tuotteisiimme liittyen.