Telian palvelut

Telian kanavapaketit – yhdistä suosikkisi yhdellä tilauksella

  • 9 July 2024
  • 0 kommenttia
  • 36 katselukertaa
Telian kanavapaketit – yhdistä suosikkisi yhdellä tilauksella
Käyttäjätaso 5
Kunniamerkki +9

Olet sitten viihteen, dokumenttien, urheilun, tai kaikkien näiden ystävä, niin tämä artikkeli on juuri sinulle! Pääset tutustumaan tarkemmin Telian valmiisiin kanavapaketteihin. Kanavapaketit ovat Telia Play -palveluun tilattavia sisältöpalveluita, jotka koostuvat yleensä TV-kanavista ja ohjelmakirjastoista. Kaikki haluamasi sisältö löytyy vain yhdellä kirjautumisella Telia Play -palvelusta. Helppoa vai mitä!

 

Kaikki suosikkisi yhdessä paketissa

 

Tarjoamme valmiita kanavapaketteja, joiden ansiosta pääset nauttimaan useamman palveluntarjoajan kanavista yhdellä tilauksella. Sinun ei siis tarvitse hyppiä sovelluksesta toiseen etsiessäsi katsottavaa, vaan kaikki löytyvät samasta paikasta. 

 

Valmiit kanavapaketit (7/2024):

 

Mikä näistä olisi juuri sinulle paras paketti? Nimet saattavat kauhistuttaa, mutta tutustutaan seuraavaksi tarkemmin mistä nämä kanavapaketit oikein koostuvat.

 

MTV Katsomo+

 

MTV Katsomo+ on niin sanotusti perustuote jokaisessa kanavapaketissa lukuun ottamatta lasten pakettia. Kaikki pohjautuu Katsomon sisältöjen päälle, jota voit täydentää haluamallasi lisäpaketilla. Näet suuren kattauksen niin kotimaisia kuin kansainvälisiäkin suosikkeja, lineaarikanavia, MTV-alkuperäissarjoja, sekä lastenohjelmia. Kanavapaketteihin kuuluvalla MTV Katsomo+ tilauksella nautit ohjelmistasi ilman mainoksia ja usein ennakkoon jo ennen niiden televisiojulkaisua. Tilaukseen kuuluu myös BritBoxin ja Hayun tarjonta, joten pääset uppoutumaan brittidraaman ja suosikkirealityn pariin.

Ohjelmasuosituksena vinkkaan rikosten ratkaisijalle Martin Beck -elokuvat ja Maria Wern -rikosdraamasarjan, sekä dokumenteista kiinnostuneille Matti Nykäsen ja Jere Hietalan mielenkiintoiset dokumentit. Kannattaa myös ottaa seurantaan meidän joka kuukausi julkaistavat leffa- ja sarjavinkit MTV Katsomon uutuussisällöistä! 

 

MTV Katsomo+ löytyy paketeista:

 

 

MTV Katsomo+ Urheilu

 

MTV Katsomo+ Urheilu sisältää MTV Katsomo+ tarjonnan lisäksi laajan ja monipuolisen kattauksen urheilua. Täältä löydät huipputason jalkapalloa, rallia, jääkiekkoa, tennistä, amerikkalaisen jalkapallon NFL ja yleisurheilua. ATP-tennis viihdyttää läpi kesän, jossa suomalaisten katseet kohdistuvat Emil RuusuvuoreenTimanttiliigan osakilpailut ovat juuri meneillään, joten ehdit vielä hypätä mukaan yleisurheilun jännittäviin kilpailuihin. Nämä onkin hyvää kenraaliharjoitusta Pariisin odotettuja kesäolympialaisia varten.

Kesän yksi kohokohdista on MM-rallit, jossa hiekka pöllyää läpi kesän. Pääset seuramaan esimerkiksi kaikkien aikojen nuorimman rallin maailmanmestarin Kalle Rovanperän otteita. Tänäkin vuonna Suomen kisat ajetaan Jyväskylässä, joka tunnetaan myös Rovanperän kotikaupunkina. 

Jalkapallon ystäville hyviä uutisia! Nyt on juuri oikea aika laittaa tilaukset kuntoon syksyä varten. Hallitseva mestari Real Madrid pääsee kentälle Mestarien Liigan kaudella 2024/25 ja saa nähdä, jatketaanko tutulla kaavalla vai onko muista joukkueista vastusta. Joka tapauksessa kauteen mahtuu varmasti yllätyksiä. Pääset myös seuraamaan jännittäviä El Clásico -otteluita, kun kaksi Espanjan menestyneintä joukkuetta kohtaavat toisensa La Ligassa. Serie A puolestaan tuo Italian kovatasoisimpia matseja Katsomoon. Inter Milanin suuria kultajuhlia vietettiin keväällä, mutta nyt on jo aika suunnata katseet tulevaan kauteen – ketkä vievät voiton?

Liigan ja Mestiksen pelit viihdyttävät jääkiekkofaneja. 10. syyskuuta 2024 käynnistyykin juhlakausi, sillä vuonna 2025 tulee kuluneeksi 50 vuotta jääkiekon SM-liigan perustamisesta. Saa nähdä jatkaako Tappara tälläkin kaudella tykitystään vai nähdäänkö yllättäviä käänteitä. MTV Katsomo+ Urheilu -paketilla näet myös valikoituja NHL-otteluja ja urheilun lisäsisältöjä. 

 

MTV Katsomo+ Urheilu löytyy paketeista: 

 

 

V Film

 

V Film sisältää uutuuselokuvia pursuavat elokuvakanavat sekä laadukkaita ja palkittuja dokumentteja esittävät Viasat World -dokumenttikanavat. Pakettiin kuuluu myös Disneyn lastenkanavat, joilta löytyy paljon ohjelmia eri-ikäisille lapsille. Nostettakoon leffavinkkinä Equalizer 3, joka vie sinut italialaisten mafiosojen keskelle jännitystrillerin muodossa. Toisena suosituksena mainittakoon Once Upon a Time in Hollywood, jonka vanhan ajan Hollywoodia tähdittää ikoninen duo Leonardo DiCaprio ja Brad Pitt, sekä naistähti Margot Robbie. Musikaalien ystäville suosittelen ehdottomasti La La Landia, sillä tämä elokuva jokaisen tulisi nähdä! Romanttisen taide-elokuvan pääosissa nähdään Ryan Gosling ja Emma Stone. Myös koko Twilight-elokuvasarja on katsottavissa V Filmissä.

 

V Film löytyy paketeista:

 

V premium

 

V premium on penkkiurheilijan paras ystävä, sillä sieltä löydät eksklusiivista urheilusisältöä. Jos sinua kiinnostaa seurata montaa lajia ja huipputason urheilua, on MTV Katsomo+ Urheilu ja kanavapaketti + V Premium valintasi! Kanavapaketista pääset käsiksi kaikkeen haluamaasi urheilusisältöön – niin formuloihin kuin Valioliigaankin. Mukaan mahtuu dartsia, koripallon Euroliiga sekä talviurheilua. Lisäksi saat käyttöösi kaikki yllä esitellyt MTV Katsomon viihde- ja urheilusisällöt. 

V Premium tarjoaa monipuolista moottoriurheilua Moto GP:n ja formuloiden parissa. Formula 1 palaa lyhyeltä kesätauolta elokuun loppupuolella. 15. osakilpailu Hollannin Grand Prix kisataan Max Verstappenin kotimaassa Monzan radalla.

Pääset seuraamaan myös NHL:n tuoretta kautta, joka käynnistyy loppusyksystä. NHL:ssä vauhtia riittää ja monia suomalaisiakin nähdään kentällä. Tänä kesänä pääsimmekin nauttimaan Stanley Cup -pokaalista myös Suomessa, kun Florida Panthers voitti palkinnon ensimmäistä kertaa koko seurahistoriassaan. Nähdäänkö tulevalla kaudella samanlaisia yllätyksiä?

Valioliiga-kausi 2024/2025 käynnistyy 16.8., kun Manchester United saa vastaansa Fulhamin. Tänäkin vuonna yksi ennakkosuosikeista on Manchester City, mutta pystyvätkö muut joukkueet haastamaan hallitsevan mestarin? Futisfaneille riittääkin katsottavaa, kun 23.8. starttaa myös Saksan Bundesliiga.

V Premiumiin kuuluu myös kaikki V Filmin sisällöt, joten nautit samalla paketilla niin urheilusta kuin viihteestäkin. Lasten kanavat viihdyttävät perheen pienimpiä, sekä elokuvakanavilta löytyy myös vanhemmille mieluista katsottavaa.

 

Lapsille viihdyttävää sisältöä

 

Lasten paketti on perheen pienimpien unelmapaketti! Kanaviin kuuluu mm. Disney Channel, Nick Jr., Cartoon Network ja MTV Juniori. Lasten paketti sisältää kuitenkin vain lasten kanavia. Jos haluat sekä aikuisille että lapsille sopivaa sisältöä, suosittelen yllä olevia viihdepaketteja; esimerkiksi MTV Katsomo ja V Film tarjoaa kaikille ikäryhmille mieluista katsottavaa. Voit myös aina täydentää niitä lasten paketilla!

 

Valitse oikea kanavapaketti

 

Haluatko apua sinulle sopivimman tv-sisällön tai kanavapaketin valinnassa? Jätä meille soittopyyntö, niin katsotaan yhdessä tilaus kuntoon! Voit tilata kanavapaketin Telia Play -boksille tai kaapelikortille. Kunhan sinulta löytyy tilaus, voit katsella kanavapaketin sisältöjä myös maksuttoman Telia Play -sovelluksen kautta (paitsi lasten paketilla). Nautit siis sisällöistä juuri haluamallasi laitteella, silloin kun sinulle parhaiten sopii. Jos sinulta löytyy jo Telia Play -boksi tai kaapelikortti, saat tilattua kanavapaketit suoraan Minun Telian kautta. Uutena Telia Play -asiakkaana pääset tekemään tilauksesi verkkokaupastamme.

 

Mikä kanavapaketeista on sinulle mieluisin? Oletko viihteen vai urheilun, taikka molempien ystävä? Kerro kommenteissa! 📺

 

 

--

Lue myös:

 


0 vastausta

Ei vielä vastauksia. Ole sinä ensimmäinen ja vastaa, kysy tai kommentoi!

Vastaa