Mikä on sinun suosikkijuttusi tai keskustelusi Yhteisössä?


Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +20
  • Yhteisömanageri
  • 9426 kommenttia

    ** Edit 18.12.2017 Arvonta ja osallistumisaika on nyt sulkeutunut, kiitos kaikille :) Arvomme voittajat tämän päivän aikana ja laitamme heille tänään myös privaa joten seurailkaahan inboxejanne :) ** Edit 20.12.2017 Nyt on kaikki voittajat tavoitettu ja on aika julkistaa voittajat. Arpaonni suosi seuraavasti: Pääpalkinto 500eur Telian verkkokauppaan @Sasam5kpl 100eur Telian verkkokauppaan @tdt01 @digiwelho @vouhake @LEIJONA11 @Photon Onneksi olkoon voittajille ja kiitos kaikille osallistujille. Oli mukava lukea, mistä jutuista pidätte Yhteisössä :) ** "Paljon onnea vaan, paljon onnea vaan..", Yhteisöllä on 3-vuotissynttärit 17.12.2017, mahtavaa, kun olet menossa mukana. Tässä ajassa Yhteisöön on aloitettu yli 5600 keskustelua ja kirjoitettu yli 300 blogiartikkelia, järjestetty lukuisia testipilotteja ja kyselyitä jne. ja olisi huippua kuulla, mikä näistä on sinun suosikkijuttusi. Näillä saatesanoilla käynnistetään synttäriarvonta: Osallistu arvontaan kertomalla mikä juttu on sinun suosikkisi ja voita lahjakortti Telian verkkokauppaan! Toimi näin Kerro tämän blogin kommenteissa mikä foorumikeskustelu, blogiartikkeli, testipilotti tai kysely yms. on sinun suosikkisi ja miksi. Voit vapaasti päättää perustelut, kunhan vain kerrot ne muille. Lisää mielellään myös linkki siihen juttuun. Lisää kommenttisi 17.12.2017 mennessä ja olet mukana arvonnassa. Palkinnot Palkintoina arvomme 6 kpl lahjakortteja Telian verkkokauppaan: 

  • 1 kpl arvoltaan 500


  • 5 kpl arvoltaan 100
 Arvomme voittajat 18.12.2017 jonka jälkeen ilmoitamme heille voitosta Yhteisön kautta yksityisviestinä. 20.12. mennessä matkaan lähtevät toimitukset kerkeävät perille vielä jouluksi joten tässä on mahdollisuus saada täytettä vaikka pukinkonttiin :) Lue arvonnan tarkemmat säännöt klikkaamalla alta PALJASTUS-sanaa. Onnea arvontaan :) Hide contentArvonnan säännöt ja rekisteriseloste MIKÄ ON SINUN SUOSIKKIJUTTUSI TAI KESKUSTELUSI YHTEISÖSSÄ Arvonnan järjestäjä Telia Finland Oyj, jäljempänä "Telia" (Telia Finland Oyj, Teollisuuskatu 15, 00510 Helsinki, Y-tunnus: 1475607-9, puh. 020401). OsallistumiskelpoisuusArvontaan voivat osallistua kaikki Suomessa asuvat luonnolliset henkilöt pois lukien Telian henkilökunta ja heidän perheenjäsenensä, sekä Telian kumppaneiden työntekijät, sekä niiden yhtiöiden ja organisaatioiden työntekijät, jotka ovat olleet tekemisissä tämän arvonnan kanssa. OsallistumisaikaArvontaan voi osallistua 4.12. – 17.12.2017. Telia ei vastaa teknisistä syistä perille tulemattomista osallistumisista tai puutteellisista, asiattomista tai lukukelvottomista vastauksista. PalkinnotKaikkien arvontaan osallistuneiden kesken arvotaan lahjakortteja Telian verkkokauppaan, yhteensä 6 kappaletta: 1 kpl 500€ ja 5 kpl 100€. Yksi lahjakortti/jäsen.

Asiakas voi valita haluamansa tuotteen tai tuotteita kertaostoksena Telian verkkokaupasta, korkeintaan voittamansa lahjakortin arvon verran. Asiakas ei voi maksaa osaa ostoksesta itse ja näin kasvattaa ostoskorin arvoa. Palkinto on hyödynnettävissä 31.12.2017 asti. Palkintoja ei voi vaihtaa rahaksi tai muuksi hyödykkeeksi. Palkinnot ovat henkilökohtaisia eikä niitä voi myydä tai siirtää eteenpäin.  Arvontaan osallistuminenKommentoimalla Telia Yhteisön blogiin. Yksi kommentti = 1 arpa. 1 arpa/jäsen. Yhteystietoja ei luovuteta ulkopuolisten käyttöön. Arvonnan suorittaminen ja palkinnon lunastusPalkinnot arvotaan ja voittajille ilmoitetaan voitosta Telia Yhteisön kautta yksityisviestitse 18.12.2017. Tässä yhteydessä sovitaan jokaisen voittajan kanssa palkinnon lunastamisesta. Jos voittajaa/voittajia ei tavoiteta kolmen (3) arkipäivän kuluessa, arvotaan uusi voittaja. Telia ei korvaa palkintoa, mikäli osallistujaa ei tavoiteta. VerotTelia sitoutuu maksamaan lakisääteiset verot näissä virallisissa säännöissä ilmoitetuista palkinnoista. Viralliset säännöt koskevat kaikkia osallistujia. Osallistumalla tähän arvontaan osanottajat sitoutuvat noudattamaan näitä arvonnan sääntöjä. RekisteriselosteTelian henkilötietolain mukainen rekisteriseloste on nähtävissä osoitteessa www.telia.fi/tietosuoja. Kaikki oikeudet muutoksiin pidätetään. Telia Finland Oyj Helsingissä 4.12.2017 
 


43 kommenttia

Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +19

No ehkä tuo Mitä tapahtuu vuonna 2020? Siihen ei ole pitkä aika ja on mielenkiintoista lukea mitä toiset ajattelevat tapahtuvan tulevaisuudessa. Tulevaisuuden teknologiat ja trendit : https://yhteiso.telia.fi/t5/Tulevaisuuden-teknologiat-ja/Mita-tapahtuu-vuonna-2020/td-p/140066

Kunniamerkki +14

Kyllä se varmaan on tuo langaton Telia tv testipilotti, johon pääsinkin osallistumaan ja oli mielenkiintoista keskustelua aiheesta sekä havaintoja käyttäjien kanssa kiva jakaa. Myös Telian henkilökunta osallistui kiitettävästi keskusteluun pilotti-osiossa. https://yhteiso.telia.fi/t5/Blogi/Langaton-Telia-TV-Tule-testaamaan/ba-p/153908 

 

https://yhteiso.telia.fi/t5/Blogi/Langaton-Telia-TV-Tule-testaamaan/ba-p/153908    Tämä koska kaikki pilottijutut on aina operaattoreilta +++.

Toivottavasti teiltä tulisi esim liittymä pilotointeja.  kaikkipuhelin testaukset. lyhyesti ja ytimekkäästi tämä on paras paikka mitä löytyy josta kysyä neuvoa ongelmiin. KIITOS yhteisön ylläpitäjien ja työntekijöiden. HYVÄÄ JOULUA TELIA YHTEISÖ JA TELIAN MYYJÄT JA TYÖNTEKIJÄT

Telia TV:n pilottijakso nyt syksyllä. Se sai tänne Telia Yhteisöön liittymään ja on tullut täällä pyörittyä testipilotin jälkeenkin.

Testipilotissa keskusteluissa oli mukana myös Telian henkilökuntaa ja uusilla laitteilla sai vähennettyä johtoviidakkoa olohuoneesta vähemmäksi.

Kunniamerkki +3

Paljon hyviä vinkkejä olen saanut nettiyhteyden parantamiseen, varsinkin Cellmapper käytöstä.

 

https://yhteiso.telia.fi/t5/Puhelinliittymat-ja-mobiilinetti/4G-kuuluvuus-ja-sen-parantaminen/td-p/99232

Droneja on alkanut näkymään, joten tietouden lisääminen harrastuksesta ja sen rajoituksista oli tärkeä kirjoitus.

 

https://yhteiso.telia.fi/t5/Blogi/Droneilu-hauskaa-ja-vastuullista-puuhaa/ba-p/148061

Vaihtodiili on täällä – vaihda vanhat laitteesi uuteen

 

https://yhteiso.telia.fi/t5/Blogi/Vaihtodiili-on-taalla-vaihda-vanhat-laitteesi-uuteen/ba-p/156603

 

Sanotaan vaikka Adsl+mobiili testipilotti. Jotain uutta vaikkei itse voinutkaan osallistua.

Minulle mielenkiintoisin keskustelu oli varmaan myös "Mitä tapahtuu vuonna 2020?". Mielenkiintoista miettiä miten maiilma kehittyy niinkin lyhyessä ajassa ja miten vielä elinaikanamme. Harmittaa jo valmiiksi että mistä kaikesta teknologiasta jää paitsi kun aika jättää 😃https://yhteiso.telia.fi/t5/Tulevaisuuden-teknologiat-ja/Mita-tapahtuu-vuonna-2020/td-p/140066

Pitäjänmäessä pääsee pian pilveen -juttu. Olen töissä aivan naapurissa ja kiinnostaisi tietää tarkemmin, mitä tuo massiivinen datakeskus pitää sisällään.

 

https://yhteiso.telia.fi/t5/Blogi/Langaton-Telia-TV-Tule-testaamaan/ba-p/153908


Tämä oli minusta mielenkiintoinen

Mitä tapahtuu vuonna 2020.

https://yhteiso.telia.fi/t5/Blogi/Vaihtodiili-on-taalla-vaihda-vanhat-laitteesi-uuteen/ba-p/156603

 

Kierrätys on tulevaisuutta.

Käyttäjätaso 5
Kunniamerkki +14

Yksi suosikeistani on blogikirjoitus "Chat apunasi 24/7", joka on ollut apunani monessa kirjoituksessani ja lähdeviitteenä. Se on ollut kuuma peruna tänä vuonna :smileyhappy:   

https://yhteiso.telia.fi/t5/Puhelinliittymat-ja-mobiilinetti/4G-kuuluvuus-ja-sen-parantaminen/td-p/99232 Tämä oli tosi mielenkiintoinen ja hyödyllistä luettavaa.
https://yhteiso.telia.fi/t5/Blogi/Vaihtodiili-on-taalla-vaihda-vanhat-laitteesi-uuteen/ba-p/156603 Tämä herätti paljon ajatuksia ja oli mielenkiintoista sekä hyödyllistä luettavaa. Hyvin ja asiantuntevasti kirjoitettu.
Kunniamerkki +1

tuo mitä tapahtuu v 2020 kiinnosti:)

https://yhteiso.telia.fi/t5/Blogi/Testissa-Telia-TV-ja-Elisa-Viihde/ba-p/155151

 

Laitetestejä on kiva lukea, niitä saisi olla useamminkin.

Kunniamerkki +3

Uutta katsottavaa Telia TV:ssä 

https://yhteiso.telia.fi/t5/Uutta-katsottavaa-Telia-TV-ssa/bd-p/Uutuudet 

 

Kiva kun ihmiset kertoo sarjoista ja ohjelmista, ei tarvitse testikatsoa kaikkea, eikä mene ohi joku hyvä. 

 Paljon mielenkiintoista tietoa 4G:stä

https://yhteiso.telia.fi/t5/Puhelinliittymat-ja-mobiilinetti/4G-kuuluvuus-ja-sen-parantaminen/m-p/99515#M1715

https://yhteiso.telia.fi/t5/Tulevaisuuden-teknologiat-ja/Mita-tapahtuu-vuonna-2020/td-p/140066 eli Mitä tapahtuu vuonna 2020. Niin lyhyt aika enää, mutta silti tuntuu kovin kaukaiselta.

Yhteisön kuvakisa Heinäkuu 2017, sillä on kiva katsella muiden ottamia kuvia :)https://yhteiso.telia.fi/t5/Yhteison-kuvakisa-heinakuu-2017/bd-p/kuvakisa  EDIT Tero: muokkasin linkin kuntoon

https://yhteiso.telia.fi/t5/Blogi/Onnea-Rovaniemi-parempi-mobiiliverkko-saapuu-kaupunkiin/ba-p/112120

Huomattavasti paremmat yhteydet tuli.

Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +18

Mielestäni paras juttu oli VoWIFI pilotti, josta on jo jokunen hetki aikaa. Toivottavasti tulevaisuudessa saadaan lisää teknisiä pilotteja. :smileyhappy:

Kunniamerkki +4

Langaton Telia-TV testaus!!Oli mukavaa Porukkaa ryhmässä..;-))https://yhteiso.telia.fi/t5/Blogi/Langaton-Telia-TV-Tule-testaamaan/ba-p/153908 Rauhallista Joulun odotusta Kaikille!! Edit Tero: muokkasin linkin toimivaksi

Vastaa